Teska 25.07.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Teska jak załatwiłas sprawę transportu z Żabowa? Ile płaciłaś? przywiezli gratis. ich samochody jechaly rano puste do portu po jakies bloki granitowe... pozniej slyszlam ze robili jakies kwachy ludziom... no własnie, poweidzieli, że własnym transportem trzeba odebrać.... a znasz jakies firmy w samym Szczecinie? podobno bez problemow na gdanskiej...maja swoj transport.Ale adresu dokladnie nie znam...na gdanskiej skrecasz w prawo pod mostem...dalej jest reklama i pokazane jak dojechac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kacha, jak się zakończyły Twoje problemy z "Promixem"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Teska, spójrz na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.07.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.07.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła popros dextera o jakis wynalazek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Teska jak załatwiłas sprawę transportu z Żabowa? Ile płaciłaś? przywiezli gratis. ich samochody jechaly rano puste do portu po jakies bloki granitowe... pozniej slyszlam ze robili jakies kwachy ludziom... no własnie, poweidzieli, że własnym transportem trzeba odebrać.... a znasz jakies firmy w samym Szczecinie? podobno bez problemow na gdanskiej...maja swoj transport.Ale adresu dokladnie nie znam...na gdanskiej skrecasz w prawo pod mostem...dalej jest reklama i pokazane jak dojechac... "MSV"? Nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kacha, jak się zakończyły Twoje problemy z "Promixem"? Jeszcze sie nie skończyły facet nadal "wisi mi" kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.07.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła popros dextera o jakis wynalazek chyba takiego jeszcze nikt nie skonstruował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 25.07.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu Kacha 72 czy to Ty byłas wczoraj na budowie gdzies po 17? Przejezdzałam dwa razy koło Ciebie - raz bo Jumar zakorkował główną drogę na Bezrzeczu i postanowiłam pojechał objazdem;-) i dwa, bo na końcu objazdu koparka tez zatarasowała drogę to sie nazywa szczęscie blondynki;-)) ula Witam tak.... widziałam Cie " zarysowalaś" lekko podwoziem koło mnie trzeba było sie zatrzymać heh bo taki ze mnie kilkudniowy kierowca;-) nie byłam pewna czy to Ty, a spieszyłam sie, bo na działce wysypali mi 130 m3 styropianu i od dwoch godzin w upale czekał na mnie pan, zeby to wszystko pochowac. pozdrawiam Ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 25.07.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem, cały dzień polewałam beton na stropie, niektórzy mówia, ze juz po tygodniu nie warto, ale mnie by sumienie gryzło jakby było coś nie tak wieczorkiem????? hmmm nocą raczej ja siedziałam do tej pory na budowie gaworzyłam z wykonwcą ........ nie tylko o budowaniu Kacha 72 czy to Ty byłas wczoraj na budowie gdzies po 17? Przejezdzałam dwa razy koło Ciebie - raz bo Jumar zakorkował główną drogę na Bezrzeczu i postanowiłam pojechał objazdem;-) i dwa, bo na końcu objazdu koparka tez zatarasowała drogę to sie nazywa szczęscie blondynki;-)) ula Witam tak.... widziałam Cie " zarysowalaś" lekko podwoziem koło mnie trzeba było sie zatrzymać heh bo taki ze mnie kilkudniowy kierowca;-) nie byłam pewna czy to Ty, a spieszyłam sie, bo na działce wysypali mi 130 m3 styropianu i od dwoch godzin w upale czekał na mnie pan, zeby to wszystko pochowac. pozdrawiam Ula następnym razem zapraszam goraco zawsze miło z kims ponarzekać na los żeńskiej odmiany inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Szukam kostki granitowej!!! Wie ktoś coś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto A są jakieś odstraszace na pszczoły (osy, ja tam nie odróżniam). U mnie tego mnóstwo lata na działce a na stropie to chyba gdniazdo mają, cały rój, chyba przez ten upał lecą do wody bo jak zaczynam polewać to jak opętane latają. Na dodatek jeszcze jeden szerszeń jest, bo wielki jak.. mi strazak poradzil kupic w castoramie taki hmm...aerozol , opakowanie czarne na osy i szerszenie....oni sami to kupuja.Kupilam popryskalam, jakis czas bylo ok...a tu patrez znowu jakies lataja...jak moja polowa przyjedzie musi jakos dostac sie w tamto miejsce...i popryskac...fakt osy padaja od razu. to byl chyba raid( czarne opakowanie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto A są jakieś odstraszace na pszczoły (osy, ja tam nie odróżniam). U mnie tego mnóstwo lata na działce a na stropie to chyba gdniazdo mają, cały rój, chyba przez ten upał lecą do wody bo jak zaczynam polewać to jak opętane latają. Na dodatek jeszcze jeden szerszeń jest, bo wielki jak.. mi strazak poradzil kupic w castoramie taki hmm...aerozol , opakowanie czarne na osy i szerszenie....oni sami to kupuja.Kupilam popryskalam, jakis czas bylo ok...a tu patrez znowu jakies lataja...jak moja polowa przyjedzie musi jakos dostac sie w tamto miejsce...i popryskac...fakt osy padaja od razu. to byl chyba raid( czarne opakowanie) i rob to wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 25.07.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Szukam kostki granitowej!!! Wie ktoś coś??? W Żabowie jest firma, która sprzedaje wszystko z granitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Szukam kostki granitowej!!! Wie ktoś coś??? W Żabowie jest firma, która sprzedaje wszystko z granitu. ooooo Roman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 25.07.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Czy ktos z Was w ostatnim czasie budowal z AnBudem? Firm o tej nazwie może być wiele. U mnie F.U.B. Anbud (górale) wykonywali tynki tradycyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 25.07.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Szukam kostki granitowej!!! Wie ktoś coś??? W Żabowie jest firma, która sprzedaje wszystko z granitu. ooooo Roman Witam serdecznie! Zaglądam od czasu do czasu. Ciesze się, że jeszcze pamiętasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts