Teska 25.07.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Szukam kostki granitowej!!! Wie ktoś coś??? W Żabowie jest firma, która sprzedaje wszystko z granitu. ooooo Roman Witam serdecznie! Zaglądam od czasu do czasu. Ciesze się, że jeszcze pamiętasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.07.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witam kupilam dzis solary odstraszajce krety....ciekawe czy sie tego przestrasza - solary sa w promocji jakby ktos chciał w netto A są jakieś odstraszace na pszczoły (osy, ja tam nie odróżniam). U mnie tego mnóstwo lata na działce a na stropie to chyba gdniazdo mają, cały rój, chyba przez ten upał lecą do wody bo jak zaczynam polewać to jak opętane latają. Na dodatek jeszcze jeden szerszeń jest, bo wielki jak.. mi strazak poradzil kupic w castoramie taki hmm...aerozol , opakowanie czarne na osy i szerszenie....oni sami to kupuja.Kupilam popryskalam, jakis czas bylo ok...a tu patrez znowu jakies lataja...jak moja polowa przyjedzie musi jakos dostac sie w tamto miejsce...i popryskac...fakt osy padaja od razu. to byl chyba raid( czarne opakowanie) dzieki, muszę wyprobować, bo jak wchodzę na strop podlewać to najbardziej skupiam się na polewaniu os Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.07.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda to lepiej wymienić niż potem załować, mój mi sie podoba, chociaż nie mam jeszcze ścianek działowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.07.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda to lepiej wymienić niż potem załować, mój mi sie podoba, chociaż nie mam jeszcze ścianek działowych pewnie, że lepiej teraz niż później żałować, że to nie jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 25.07.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Juz odeslalam projekt i wyszukalam parterowca (nieduzy 112m uzytkowej + garaz ) i kiedys jakby bylo potrzebne to mozna adaptowac poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.07.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Juz odeslalam projekt i wyszukalam parterowca (nieduzy 112m uzytkowej + garaz ) i kiedys jakby bylo potrzebne to mozna adaptowac poddasze to można tak odesłać projekt? a może jednak pokaż nam ten projekt a znajdziemy jakieś "ale" lub nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Juz odeslalam projekt i wyszukalam parterowca (nieduzy 112m uzytkowej + garaz ) i kiedys jakby bylo potrzebne to mozna adaptowac poddasze linka...jakiegos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 25.07.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Juz odeslalam projekt i wyszukalam parterowca (nieduzy 112m uzytkowej + garaz ) i kiedys jakby bylo potrzebne to mozna adaptowac poddasze Popatrz także na układ Twojej działki - projekt domu powinnien pasować do przyszłego położenia (np. wejście do domu z właściwej strony, taras od zacisznej strony ogrodu, a nie od ulicy lub od sąsiada z nawykami ze służby , drzewa itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.07.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda ja też jutro autko stawiam do blacharni, bo mi jakiś zderzak i błotnik skancerował. a teraz mi najbardziej potrzebne, nie ma szans na zastępcze co do projektu - my najpierw określiliśmy co chcemy mieć gdzie iszukaliśmy pod tym kątem. i znaleźliśmy i funkcjonalny i ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 25.07.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Polecam Rajd czarny na osy i szerszenie. Mieliśmy gniazdo wielkości piłki do rugby dwa razy psiknięte i dzisiaj Daniel zrzucił puste. A jak luniesz na osę to pada w locie. Namiary na podbitkarzy pilnie proszę Józia S poproszę o namiary na twojego fachmana od podbitki Obdzwoniłam już wszystkich z Listy - terminy najwcześniej na październik a ja chcę już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 25.07.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 co do projektu - my najpierw określiliśmy co chcemy mieć gdzie i szukaliśmy pod tym kątem. i znaleźliśmy i funkcjonalny i ładny każdy stawia sobie takie wymagania i w efekcie każdy wybiera...inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda ja też jutro autko stawiam do blacharni, bo mi jakiś zderzak i błotnik skancerował. a teraz mi najbardziej potrzebne, nie ma szans na zastępcze co do projektu - my najpierw określiliśmy co chcemy mieć gdzie iszukaliśmy pod tym kątem. i znaleźliśmy i funkcjonalny i ładny Nasz tez byl ladny ale w srodku czulo sie brak miejsca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda ja też jutro autko stawiam do blacharni, bo mi jakiś zderzak i błotnik skancerował. a teraz mi najbardziej potrzebne, nie ma szans na zastępcze co do projektu - my najpierw określiliśmy co chcemy mieć gdzie iszukaliśmy pod tym kątem. i znaleźliśmy i funkcjonalny i ładny U mnie gorzej poszlo turbo sie rozsypalo i zmasakrowalo caly tlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.07.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 mam dziś jakiegoś doła Ja tez mam dola ale juz 2 tygodnie . Auto mi sie rozsypalo i tylko koszty projekt ktory poczatkowo wybralam w realu okazal sie nie taki jak sie spodziewalam optycznie ladny ale malo wygodny I jeszcze ta pogoda ja też jutro autko stawiam do blacharni, bo mi jakiś zderzak i błotnik skancerował. a teraz mi najbardziej potrzebne, nie ma szans na zastępcze co do projektu - my najpierw określiliśmy co chcemy mieć gdzie iszukaliśmy pod tym kątem. i znaleźliśmy i funkcjonalny i ładny U mnie gorzej poszlo turbo sie rozsypalo i zmasakrowalo caly tlok a ktoś zna może jakąś tanią wypożyczalnię samochodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu Mnie przeszkadza brak przejścia z garażu do domu, jednak wiele osób uważa to za zaletę. Ewentualnie do rozważenia zmiana wejścia do pomieszczenia gospodarczego na drzwi przesuwne, z jednoczesnym przedłużeniem ścianki działowej graniczącej z korytarzem w lewo i przesunięciem drzwi, co pozwoli zainstalowac w wiatrołapie po stronie prawej np. szafę na ciuchy, buty itp. Jakoś nie przekonuje mnie szafa w korytarzu w obecnym umiejscowieniu - będziesz tam nosic płaszcze? Pewnie też trochę powiększyłabym garaż, żeby potraktowac go jako pomieszczenie gospodarcze, ewentualnie połac dachu garażu od strony ogrodu wydłużyłabym , żeby miec tam miejsce na składowanie drewna do kominka. Ogólnie projekt OK. A'propos, miałaś okazję zobaczyc ten dom w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts