bryta 25.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu Mnie przeszkadza brak przejścia z garażu do domu, jednak wiele osób uważa to za zaletę. Ewentualnie do rozważenia zmiana wejścia do pomieszczenia gospodarczego na drzwi przesuwne, z jednoczesnym przedłużeniem ścianki działowej graniczącej z korytarzem w lewo i przesunięciem drzwi, co pozwoli zainstalowac w wiatrołapie po stronie prawej np. szafę na ciuchy, buty itp. Jakoś nie przekonuje mnie szafa w korytarzu w obecnym umiejscowieniu - będziesz tam nosic płaszcze? Pewnie też trochę powiększyłabym garaż, żeby potraktowac go jako pomieszczenie gospodarcze, ewentualnie połac dachu garażu od strony ogrodu wydłużyłabym , żeby miec tam miejsce na składowanie drewna do kominka. Ogólnie projekt OK. A'propos, miałaś okazję zobaczyc ten dom w realu? Garaz bedzie wersja dwustanowiskowa i kuchnia bedzie otwarta . Tego domu konkretnie nie widzialam tylko ogladalam parterowe bungalowy w niemczech . Co do przejscia z garazu do domu to mi to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Kacha, jak się zakończyły Twoje problemy z "Promixem"? Jeszcze sie nie skończyły facet nadal "wisi mi" kasę Mam nadzieję, że wszystko zakończy się pomyślnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 25.07.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Garaz bedzie wersja dwustanowiskowa i kuchnia bedzie otwarta . Tego domu konkretnie nie widzialam tylko ogladalam parterowe bungalowy w niemczech . Co do przejscia z garazu do domu to mi to nie przeszkadza Bungalow, to moje niespełnione marzenie. Kuchni otwartej boję się - musiałabym uwiązac się do szmaty, żeby zachowac względny porządek, zwłaszcza przy moich niefrasobliwych męskich domownikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 25.07.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ponawiam prośbę o namiary na "podbitkarzy" Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Garaz bedzie wersja dwustanowiskowa i kuchnia bedzie otwarta . Tego domu konkretnie nie widzialam tylko ogladalam parterowe bungalowy w niemczech . Co do przejscia z garazu do domu to mi to nie przeszkadza Bungalow, to moje niespełnione marzenie. Kuchni otwartej boję się - musiałabym uwiązac się do szmaty, żeby zachowac względny porządek, zwłaszcza przy moich niefrasobliwych męskich domownikach. Mam nadzieje ze dorobie sie zmywarki a co do zapachow to i tak planuje mechaniczna wentylacje . tez myslalam aby tam gdzie spizarnia zrobic przedpokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 W niemczech jak i w polsce tez mowia o globalnym ociepleniu o 4 stopnie czyli trzeba bedzie sadzic brzoskwinie i winogrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.07.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Garaz bedzie wersja dwustanowiskowa i kuchnia bedzie otwarta . Tego domu konkretnie nie widzialam tylko ogladalam parterowe bungalowy w niemczech . Co do przejscia z garazu do domu to mi to nie przeszkadza Bungalow, to moje niespełnione marzenie. Kuchni otwartej boję się - musiałabym uwiązac się do szmaty, żeby zachowac względny porządek, zwłaszcza przy moich niefrasobliwych męskich domownikach. Mam nadzieje ze dorobie sie zmywarki a co do zapachow to i tak planuje mechaniczna wentylacje . tez myslalam aby tam gdzie spizarnia zrobic przedpokoj nie rezygnuj ze spiżarni, ja specjalnie wc przerobiłam na spiżarnię i jestem z tego posuniecia baaaardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario1970 25.07.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witam wieczorkowo całą grupę szczecińską ostatnio rzadko tu zaglądam dużo pracy nad instalacjami c.o i kominkami wodnymi a propo dziś dzień świętego krzysztofa szłyszeliście iż swięty krzysztof jest patronem tylko tych kierowców któży nie przekraczają 120 km/h a przy tych którzy przekraczają 120 km/h zmienia świętego krzysztofa święty piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Ale czy wedlug ciebie ten rodzaj gresu wytrzyma powiedzmy 10-15 lat przy psie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Garaz bedzie wersja dwustanowiskowa i kuchnia bedzie otwarta . Tego domu konkretnie nie widzialam tylko ogladalam parterowe bungalowy w niemczech . Co do przejscia z garazu do domu to mi to nie przeszkadza Bungalow, to moje niespełnione marzenie. Kuchni otwartej boję się - musiałabym uwiązac się do szmaty, żeby zachowac względny porządek, zwłaszcza przy moich niefrasobliwych męskich domownikach. Mam nadzieje ze dorobie sie zmywarki a co do zapachow to i tak planuje mechaniczna wentylacje . tez myslalam aby tam gdzie spizarnia zrobic przedpokoj nie rezygnuj ze spiżarni, ja specjalnie wc przerobiłam na spiżarnię i jestem z tego posuniecia baaaardzo zadowolona Przemysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu bardzo ładna parteroweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 25.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu bardzo ładna parteroweczka Mi tez sie podoba.Bardzo zgrabny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Polecam Rajd czarny na osy i szerszenie. Mieliśmy gniazdo wielkości piłki do rugby dwa razy psiknięte i dzisiaj Daniel zrzucił puste. A jak luniesz na osę to pada w locie. Namiary na podbitkarzy pilnie proszę Józia S poproszę o namiary na twojego fachmana od podbitki Obdzwoniłam już wszystkich z Listy - terminy najwcześniej na październik a ja chcę już no ja wlasnie tym rajdem je traktowalam....osy padly od razu.mysle ze w pomieszczeniu nad podbitka tez maja gniazdo....trzeba bedzie scianke rozebrac na strychu....ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To milo ze wam sie podoba bo ja jednak lepiej sie czuje na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho dzis ciagle niby sie zbieralo na deszc i kicha.....znow lalam 3 godziny rachunek za wode mnie zje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts