Teska 25.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 tomadyna cala szklanka pokruszonego lodu sok z cwiartki cytryny martini ( w/g upodoban) woda minerlana super na gorace dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho dzis ciagle niby sie zbieralo na deszc i kicha.....znow lalam 3 godziny rachunek za wode mnie zje Ja jak przyjechalam z Gdyni to bylam przerazona jak wygladaja trawniki w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 nareszcie mozna normalnie oddychac..... Tylko ze jutro znowu 32 stopnie zeby przynajmiej padalo a tu nic sucho dzis ciagle niby sie zbieralo na deszc i kicha.....znow lalam 3 godziny rachunek za wode mnie zje Ja jak przyjechalam z Gdyni to bylam przerazona jak wygladaja trawniki w Szczecinie nie ma ich...sloma tylko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.07.2006 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 WitamCzy ktoś coś może powiedzieć na temat firmy PRO Sp. z o.o. na Bohaterów Warszawy róg z Jagiellońską?Zajmuje się instakacjami c.o. i wod-kan??Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.07.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To milo ze wam sie podoba bo ja jednak lepiej sie czuje na parterze hej. My też budujemy dom z Archonu, co prawda z użytkowym poddaszem, ale to szczegół. Mało tego na naszej ulicy tzn. Teresy w Mierzynie, sąsiedzi z naprzeciwka też budują domek z Archonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 25.07.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Józia S. Dzięki jeszcze raz za namiary na podbitkarzy. Mi tam na czasie tak nie zależało, ale cena 50 zł za m za robociznę to mnie zbiła z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 To milo ze wam sie podoba bo ja jednak lepiej sie czuje na parterze hej. My też budujemy dom z Archonu, co prawda z użytkowym poddaszem, ale to szczegół. Mało tego na naszej ulicy tzn. Teresy w Mierzynie, sąsiedzi z naprzeciwka też budują domek z Archonu. Bardzo duzo domow z tej pracowni widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.07.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 tomadyna cala szklanka pokruszonego lodu sok z cwiartki cytryny martini ( w/g upodoban) woda minerlana super na gorace dni Przetestuję dziękuję Byś na darmo nie wyglądała deszczu polecam -> http://wwwa.accuweather.com/index-world-forecast.asp?partner=accuweather&myadc=0&traveler=0&zipcode=EUR|PL|PL016|SZCZECIN| Należy wpisać całą powyższą składnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 25.07.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam Czy ktoś coś może powiedzieć na temat firmy PRO Sp. z o.o. na Bohaterów Warszawy róg z Jagiellońską?Zajmuje się instakacjami c.o. i wod-kan?? Pozdrawiam wygląda na to, że będą nam robić instalacje i kocioł. mają profesjonalne podejście, zrobili wycenę chyba w 6 różnych wariantach, dają rozsądny upust, zapewniają serwis. warto do nich pójść i pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 25.07.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Więc najbliższy deszcz 2.08.2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.07.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Więc najbliższy deszcz 2.08.2006 Jak nie zmienia sie prognozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.07.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Więc najbliższy deszcz 2.08.2006 trochę późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.07.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Witam wieczorkiem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.07.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Ale czy wedlug ciebie ten rodzaj gresu wytrzyma powiedzmy 10-15 lat przy psie Z tym pytaniem to powinnaś raczej zwrócić sie do producenta. Moim zdaniem pies nie powinien w żaden sposób zaszkodzić twojemu gresowi. Skąd wogóle obawa, że pies może zaszkodzić gresowi. ?? Prędzej sami go przez te 15 lat w jakimś stopniu porysujecie butami, piaskiem i czort wie czym tam jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 25.07.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2006 Słuchajcie kochani wstyd żeby "warszawiacy" składali gratulacje "praojcu" naszej grupy a od nas garstka . Więc śmiało,śmiało tu macie link http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1305413#1305413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 26.07.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam! Znowu słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam środkowo. Jeszcze 3 dni i .... URLOPEK (niestety, albo stety pracowity bo, wreszcie będę montować sobie kuchnię ) http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu więc jako zwolennik parterówek mówię - pikny jest ci on. Ma śliczną elewację i te boni. a jako użytkownik - nadal super bo chodzisz w parterze, ale małe ale: - dom jest mały (pi razy drzwi taki jak mój - no mój jest węższy o 3m bo bez garażu ma 7x14) ale dla 3 osób ok. - jak dasz wewn. ścianki z betonu komórkowego - niestety w sypialni będzie słychać tv z salonu - warto przedłużyć garaż o te 3m i tam zrobić kotłownię (a kotłownię w domu zlikwidować i przeznaczyć na garderobę (naprawdę brakuje przy tym metrażu miejsca na porządne szafy) - brak przejścia z garażu (też nie mam) przeszkadza tylko wtedy, gdy pada deszcz - pokój (nr 10) ale na malutką sypialnię starczy: wejdzie łóżko, 2 szafeczki - pokój nr 8 (u mnie to pokój syna) też się niewiele zmieści (duże biurko, tapczan, stoliczek, jakieś regały, fotele już robią tłok) no i syn płacze że ma ścięty róg - będzie kominek? gdzie bo nie widzę? narazie to, tyle z życia i obserwacji projektu jak będziesz miała ochotę wdepnij do mnie to, mam bardzo zbliżony układ to, zobaczysz w realu pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam środkowo. Jeszcze 3 dni i .... URLOPEK (niestety, albo stety pracowity bo, wreszcie będę montować sobie kuchnię ) http://archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m41627cdae6640 Taki bardzo prosty domek wersja z podwojnym garazem i w lustrzanym odbiciu więc jako zwolennik parterówek mówię - pikny jest ci on. Ma śliczną elewację i te boni. a jako użytkownik - nadal super bo chodzisz w parterze, ale małe ale: - dom jest mały (pi razy drzwi taki jak mój - no mój jest węższy o 3m bo bez garażu ma 7x14) ale dla 3 osób ok. - jak dasz wewn. ścianki z betonu komórkowego - niestety w sypialni będzie słychać tv z salonu - warto przedłużyć garaż o te 3m i tam zrobić kotłownię (a kotłownię w domu zlikwidować i przeznaczyć na garderobę (naprawdę brakuje przy tym metrażu miejsca na porządne szafy) - brak przejścia z garażu (też nie mam) przeszkadza tylko wtedy, gdy pada deszcz - pokój (nr 10) ale na malutką sypialnię starczy: wejdzie łóżko, 2 szafeczki - pokój nr 8 (u mnie to pokój syna) też się niewiele zmieści (duże biurko, tapczan, stoliczek, jakieś regały, fotele już robią tłok) no i syn płacze że ma ścięty róg - będzie kominek? gdzie bo nie widzę? narazie to, tyle z życia i obserwacji projektu jak będziesz miała ochotę wdepnij do mnie to, mam bardzo zbliżony układ to, zobaczysz w realu pozdrawiam wszystkich Wybralam juz wersje z podwojnym garazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts