bryta 26.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czytalam ,czytalam twoj dziennik Najbardziej to zastanawiam sie nad kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy maly na razie dla dwoch osob 112 metrow jest ok a w razie czegos zostaje ponad 40 metrow podasza wiec chyba nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Wybralam juz wersje z podwojnym garazem ok wiem i swoje spostrzeżenia pisałam pod tym kątem czyli parterówka + garaż 2 stanowiskowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.07.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy maly na razie dla dwoch osob 112 metrow jest ok a w razie czegos zostaje ponad 40 metrow podasza wiec chyba nie jest najgorzej mały, duży - duży (bo mieszkania są mniejsze i też ludzie się mieszczą), mały - jeżeli chodzi o domy w parterze bo albo ma się dużą część dzienną, a małą nocną, albo trzeba wybrać mniej pomieszczeń. dobrze piszesz narazie jest was 2, ale mówię dla 3 też jest ok. ale jak byś chciała cztery - też się zmieszczą, ale już tak luźno nie będzie z uwagi na to, że nie zauważyłam, że chcesz robić poddasze użytkowe (jakoś umnęło) - to ok jeszcze lepiej, a wcześniejsze uwagi do kosza, pomyśl tylko by zlikwidować jeden pokój na parterze i powiększyć np. łazienkę i pozostałe pokoje, no i kotłownię chyba lepiej do garażu, a w jej miejsce garderoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czytalam ,czytalam twoj dziennik Najbardziej to zastanawiam sie nad kolorystyka mnie się bardzo podoba ta z projektu, taki elegancki ciepły domeczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 26.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam Czy ktoś coś może powiedzieć na temat firmy PRO Sp. z o.o. na Bohaterów Warszawy róg z Jagiellońską?Zajmuje się instakacjami c.o. i wod-kan?? Pozdrawiam wygląda na to, że będą nam robić instalacje i kocioł. mają profesjonalne podejście, zrobili wycenę chyba w 6 różnych wariantach, dają rozsądny upust, zapewniają serwis. warto do nich pójść i pogadać. witam wszystkich Szydas-co do firmy PRO my też odnieśliśmy takie wrażanie, że są profesjonalni, natomiast nie znamy nikogo, u kogo robili? Może ty znasz? A u ciebie kiedy będą robić? My planujemy dopiero na wiosnę, po zamontowaniu okien oczywiście. pozdrawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy maly na razie dla dwoch osob 112 metrow jest ok a w razie czegos zostaje ponad 40 metrow podasza wiec chyba nie jest najgorzej mały, duży - duży (bo mieszkania są mniejsze i też ludzie się mieszczą), mały - jeżeli chodzi o domy w parterze bo albo ma się dużą część dzienną, a małą nocną, albo trzeba wybrać mniej pomieszczeń. dobrze piszesz narazie jest was 2, ale mówię dla 3 też jest ok. ale jak byś chciała cztery - też się zmieszczą, ale już tak luźno nie będzie z uwagi na to, że nie zauważyłam, że chcesz robić poddasze użytkowe (jakoś umnęło) - to ok jeszcze lepiej, a wcześniejsze uwagi do kosza, pomyśl tylko by zlikwidować jeden pokój na parterze i powiększyć np. łazienkę i pozostałe pokoje, no i kotłownię chyba lepiej do garażu, a w jej miejsce garderoba Te poddasze na razie nie planuje adaptowac ale bedzie w zapasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czytalam ,czytalam twoj dziennik Najbardziej to zastanawiam sie nad kolorystyka mnie się bardzo podoba ta z projektu, taki elegancki ciepły domeczek Ladna ta kolorystyka , ja mysle o czarnym glazurowanym dachu i bialych oknach ,biale bonie i kolumny i tynk (albo bialy albo delikatnie zolty ) Tylko boje sie ceny dachowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Ale czy wedlug ciebie ten rodzaj gresu wytrzyma powiedzmy 10-15 lat przy psie Z tym pytaniem to powinnaś raczej zwrócić sie do producenta. Moim zdaniem pies nie powinien w żaden sposób zaszkodzić twojemu gresowi. Skąd wogóle obawa, że pies może zaszkodzić gresowi. ?? Prędzej sami go przez te 15 lat w jakimś stopniu porysujecie butami, piaskiem i czort wie czym tam jeszcze. Ja mam polozony gres polerowany i zaimpregnowany zostal plynem HG - ja wiem czy koszt impregnacji znikomy? HG jest najtanszy i kosztuje 1l 100zl a starcza to na 50 mkw chyba. Inne plyny 200 zl za l. Przed impregnacja gres sie swiecil, po impregnacji musielismy myc z 10 razy zanim zlazl z niego ten tlusty, matowy plyn. Ale impregnacja zalecana przez producentow jak i wykonawcow. Nasze gresy byly po 50 zl ( w innych sklepach dochodzily do 80) - miesiac uzytkowania - sa idealne, odkurzaczykiem myk myk przejade i tyle. Pies lata z blotem, piachem - wysycha i zmiata sie slicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Ale czy wedlug ciebie ten rodzaj gresu wytrzyma powiedzmy 10-15 lat przy psie Z tym pytaniem to powinnaś raczej zwrócić sie do producenta. Moim zdaniem pies nie powinien w żaden sposób zaszkodzić twojemu gresowi. Skąd wogóle obawa, że pies może zaszkodzić gresowi. ?? Prędzej sami go przez te 15 lat w jakimś stopniu porysujecie butami, piaskiem i czort wie czym tam jeszcze. Ja mam polozony gres polerowany i zaimpregnowany zostal plynem HG - ja wiem czy koszt impregnacji znikomy? HG jest najtanszy i kosztuje 1l 100zl a starcza to na 50 mkw chyba. Inne plyny 200 zl za l. Przed impregnacja gres sie swiecil, po impregnacji musielismy myc z 10 razy zanim zlazl z niego ten tlusty, matowy plyn. Ale impregnacja zalecana przez producentow jak i wykonawcow. Nasze gresy byly po 50 zl ( w innych sklepach dochodzily do 80) - miesiac uzytkowania - sa idealne, odkurzaczykiem myk myk przejade i tyle. Pies lata z blotem, piachem - wysycha i zmiata sie slicznie. Wlasnie o to mi chodzi bo moj pies ma taka wade ze je ciastka wszedzie najgorsze jest to ze znajduje je nawet w poscieli a moze to dowod milosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy to znaczy ze gres troche potanial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy ktos z Was kupowal czarna lub grafitowa dachowke glazurowana Jesli tak to po ile i jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bryta Co do psa: heh kochana to nie wiesz co moj robi - ogrodzenie jeszcze nie gotowe wiec chetnie w towarzystwo bydla sie udaje ( zaraz obok naszego domu sobie laza:)) i chetnie zjada kufienka i tarza sie w tym. Jak sie wytarza to jeszcze widzisz i mozesz wykapac zaraz. Ale jak sobie poje to sie dowiaduje jak zobacze na plytkach, dywanie .... Jak je to sie nawet nie oblize tylko idzie i rozwala wsio gdzie sie da. Znajdziesz go idac po sciezce ryży albo makaronu np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bryta Co do psa: heh kochana to nie wiesz co moj robi - ogrodzenie jeszcze nie gotowe wiec chetnie w towarzystwo bydla sie udaje ( zaraz obok naszego domu sobie laza:)) i chetnie zjada kufienka i tarza sie w tym. Jak sie wytarza to jeszcze widzisz i mozesz wykapac zaraz. Ale jak sobie poje to sie dowiaduje jak zobacze na plytkach, dywanie .... Jak je to sie nawet nie oblize tylko idzie i rozwala wsio gdzie sie da. Znajdziesz go idac po sciezce ryży albo makaronu np. U ciebie to jest On ( poprzednio tez mialam samca to tez sie tarzal kiedys w snietych rybach a bylismy nad jeziorem a to smrod i musielismy go kapac aby zapakowac do auta ) teraz mamy suke i nigdy sie nie wytarzala ale lubi jesc np pajaki i pozniej roztruj zoladka przez 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bryta Co do psa: heh kochana to nie wiesz co moj robi - ogrodzenie jeszcze nie gotowe wiec chetnie w towarzystwo bydla sie udaje ( zaraz obok naszego domu sobie laza:)) i chetnie zjada kufienka i tarza sie w tym. Jak sie wytarza to jeszcze widzisz i mozesz wykapac zaraz. Ale jak sobie poje to sie dowiaduje jak zobacze na plytkach, dywanie .... Jak je to sie nawet nie oblize tylko idzie i rozwala wsio gdzie sie da. Znajdziesz go idac po sciezce ryży albo makaronu np. U ciebie to jest On ( poprzednio tez mialam samca to tez sie tarzal kiedys w snietych rybach a bylismy nad jeziorem a to smrod i musielismy go kapac aby zapakowac do auta ) teraz mamy suke i nigdy sie nie wytarzala ale lubi jesc np pajaki i pozniej roztruj zoladka przez 3 dni nom, moj to polyka jedzenie w calosci ,musze mu mielic bo inaczej przez nastepny dzien choruje biedak. A co do plytek , nie potanialy tylko ja kupilam tanie Na NG albo hiszpanskie nie bylo nas stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bryta Co do psa: heh kochana to nie wiesz co moj robi - ogrodzenie jeszcze nie gotowe wiec chetnie w towarzystwo bydla sie udaje ( zaraz obok naszego domu sobie laza:)) i chetnie zjada kufienka i tarza sie w tym. Jak sie wytarza to jeszcze widzisz i mozesz wykapac zaraz. Ale jak sobie poje to sie dowiaduje jak zobacze na plytkach, dywanie .... Jak je to sie nawet nie oblize tylko idzie i rozwala wsio gdzie sie da. Znajdziesz go idac po sciezce ryży albo makaronu np. U ciebie to jest On ( poprzednio tez mialam samca to tez sie tarzal kiedys w snietych rybach a bylismy nad jeziorem a to smrod i musielismy go kapac aby zapakowac do auta ) teraz mamy suke i nigdy sie nie wytarzala ale lubi jesc np pajaki i pozniej roztruj zoladka przez 3 dni nom, moj to polyka jedzenie w calosci ,musze mu mielic bo inaczej przez nastepny dzien choruje biedak. A co do plytek , nie potanialy tylko ja kupilam tanie Na NG albo hiszpanskie nie bylo nas stac Widzialam jego zdiecie na forum slodki taki fajny pyszczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bryta Co do psa: heh kochana to nie wiesz co moj robi - ogrodzenie jeszcze nie gotowe wiec chetnie w towarzystwo bydla sie udaje ( zaraz obok naszego domu sobie laza:)) i chetnie zjada kufienka i tarza sie w tym. Jak sie wytarza to jeszcze widzisz i mozesz wykapac zaraz. Ale jak sobie poje to sie dowiaduje jak zobacze na plytkach, dywanie .... Jak je to sie nawet nie oblize tylko idzie i rozwala wsio gdzie sie da. Znajdziesz go idac po sciezce ryży albo makaronu np. U ciebie to jest On ( poprzednio tez mialam samca to tez sie tarzal kiedys w snietych rybach a bylismy nad jeziorem a to smrod i musielismy go kapac aby zapakowac do auta ) teraz mamy suke i nigdy sie nie wytarzala ale lubi jesc np pajaki i pozniej roztruj zoladka przez 3 dni nom, moj to polyka jedzenie w calosci ,musze mu mielic bo inaczej przez nastepny dzien choruje biedak. A co do plytek , nie potanialy tylko ja kupilam tanie Na NG albo hiszpanskie nie bylo nas stac Widzialam jego zdiecie na forum slodki taki fajny pyszczek A jak urosl od tamtej pory pyszczek nadal fajny, pisak tez. Wczoraj siedze sobie spokojnie na sofce, nagle patrze biegnie no co malutki - wolam przyspiesza matko on juz galopuje wbijam sie w tapczan i nagle ....... sru, caly na mnie siedzi, powala mnie, lizac zaczyna .... fuj nie liz, spokoj..... lize coraz bardziej , kladzie sie na mnie .... - no juz dobra, poddaje sie , najwyzej zaraz sie wykapie ( on wazy jakies trzydziesci pare kilo - chyba - nie jestem w stanie powiedizec co do kg bo w tydzien przybral 7np.) bydlaczek malutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 26.07.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy ktos z Was kupowal czarna lub grafitowa dachowke glazurowana Jesli tak to po ile i jaka Ja mam Creatona Kera-pfanne w kolorze łupek angobowany http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/KERA_PF_DFL_schiefer.jpg W realu kolor zalezy od kąta padania światła. Ceny niestety nie pamietam, musiałabym zerknąć w fakturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 26.07.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam środkowo. A lato było upalne tego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts