bryta 26.07.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Bryta Co do psa: heh kochana to nie wiesz co moj robi - ogrodzenie jeszcze nie gotowe wiec chetnie w towarzystwo bydla sie udaje ( zaraz obok naszego domu sobie laza:)) i chetnie zjada kufienka i tarza sie w tym. Jak sie wytarza to jeszcze widzisz i mozesz wykapac zaraz. Ale jak sobie poje to sie dowiaduje jak zobacze na plytkach, dywanie .... Jak je to sie nawet nie oblize tylko idzie i rozwala wsio gdzie sie da. Znajdziesz go idac po sciezce ryży albo makaronu np. U ciebie to jest On ( poprzednio tez mialam samca to tez sie tarzal kiedys w snietych rybach a bylismy nad jeziorem a to smrod i musielismy go kapac aby zapakowac do auta ) teraz mamy suke i nigdy sie nie wytarzala ale lubi jesc np pajaki i pozniej roztruj zoladka przez 3 dni nom, moj to polyka jedzenie w calosci ,musze mu mielic bo inaczej przez nastepny dzien choruje biedak. A co do plytek , nie potanialy tylko ja kupilam tanie Na NG albo hiszpanskie nie bylo nas stac Widzialam jego zdiecie na forum slodki taki fajny pyszczek A jak urosl od tamtej pory pyszczek nadal fajny, pisak tez. Wczoraj siedze sobie spokojnie na sofce, nagle patrze biegnie no co malutki - wolam przyspiesza matko on juz galopuje wbijam sie w tapczan i nagle ....... sru, caly na mnie siedzi, powala mnie, lizac zaczyna .... fuj nie liz, spokoj..... lize coraz bardziej , kladzie sie na mnie .... - no juz dobra, poddaje sie , najwyzej zaraz sie wykapie ( on wazy jakies trzydziesci pare kilo - chyba - nie jestem w stanie powiedizec co do kg bo w tydzien przybral 7np.) bydlaczek malutki A jaka wage maja dorosle psy tej rasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 26.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Dla zainteresowanych: w "Swiecie Glazury" na Gdańskiej jest wyprzedaż kafelków. Przenoszą siedzibę i pozbywają się towaru z magazynu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Czy ktos z Was kupowal czarna lub grafitowa dachowke glazurowana Jesli tak to po ile i jaka Ja mam Creatona Kera-pfanne w kolorze łupek angobowany http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/KERA_PF_DFL_schiefer.jpg W realu kolor zalezy od kąta padania światła. Ceny niestety nie pamietam, musiałabym zerknąć w fakturki. A masz moze zdiecia jak ona wyglada na calym dachu i cena tez by mnie interesowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Psiaki dorosle maja 50-60 kg dachowka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Psiaki dorosle maja 50-60 kg dachowka ładna To kawal psa moja ma 27-30 kilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Widze na zdieciach czy ona daje efekt glazury bo kolorek super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 26.07.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Widze na zdieciach czy ona daje efekt glazury bo kolorek super Nie ma efektu glazury, tzn nie błyszczy się, jest raczej matowa. No a przy tych upałach i kurzu szczególnie. Jak wróce z pracy zerkne na ceny . Teraz mają chyba nawet promocje -30%. Najlepiej kontaktowac się z przedstawicielem handlowym. http://www.creaton.de/html/pl/57/index.php?lang=pl&folder=68&land=pl&bereich=pl01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 26.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Kochani.Witajcie.Pilnie potrzebuje namiarów na jakiegoś wykonawcę od wnętrz (szpachla,malowanie,regips,kafelek-gres ze szlifowaniem itd...) ze Szczecina lub okolic....solidny,terminowy-od zaraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 26.07.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 No i jeszcze jakis namiar na Ole i Arka z naszej grupy ze Szczecina...musza byc pod jakims innym nickiem...Sprawa jest taka,ze bedziemy pomieszkiwac niedlugo w "ich " okolicy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 26.07.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam Wszystkich po długiej urlopowej przerwie! Mam już rynny i prawie cała dachówkę na dachu wszystko narazie według planu To moze pochwalila bys sie zdieciami Jaki dalas kolor dachowki i jakie okna Dachówkę mamy Robena -miedzianą, okna M&S tytanowe PCV w okleinie dwustronnej kolor orzech, brama Normstahl kolor dąb bagienny,który wygląda jak orzech na oknach, rynny Plannya kolor miedziany Pozdrawiam wszystkich! zdjęć nie umiem wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Ile teraz kosztuje położenie regipsów i np. gresu/glazury? Gres i glazura ok. 30 zł/m2 ale jak się poszuka to i za 25 zł . Regipsy pi razy drzwi 20-25 zł. jak powrot do zdrowia???? Jak narazie z dnia na dzień jest coraz lepiej ale jeszcze długa droga przede mną . Najbardziej mi dokucza zakaz kąpieli na plaży lub basenie, a w takie upały to chyba nie trudno sobie wyobrazić jaka to męczarnia . Czy to prawda ze gres polerowany jest bardziej narazony na plamy i trzeba go impregnowac Większość fachowców jak i użytkowników tak twierdzi i ja przychylam się również do tej opinii. Radzę zaimpregnować koszt znikomy a i spokój na duszy. Ale czy wedlug ciebie ten rodzaj gresu wytrzyma powiedzmy 10-15 lat przy psie Z tym pytaniem to powinnaś raczej zwrócić sie do producenta. Moim zdaniem pies nie powinien w żaden sposób zaszkodzić twojemu gresowi. Skąd wogóle obawa, że pies może zaszkodzić gresowi. ?? Prędzej sami go przez te 15 lat w jakimś stopniu porysujecie butami, piaskiem i czort wie czym tam jeszcze. Ja mam polozony gres polerowany i zaimpregnowany zostal plynem HG - ja wiem czy koszt impregnacji znikomy? HG jest najtanszy i kosztuje 1l 100zl a starcza to na 50 mkw chyba. Inne plyny 200 zl za l. Przed impregnacja gres sie swiecil, po impregnacji musielismy myc z 10 razy zanim zlazl z niego ten tlusty, matowy plyn. Ale impregnacja zalecana przez producentow jak i wykonawcow. Nasze gresy byly po 50 zl ( w innych sklepach dochodzily do 80) - miesiac uzytkowania - sa idealne, odkurzaczykiem myk myk przejade i tyle. Pies lata z blotem, piachem - wysycha i zmiata sie slicznie. Wlasnie o to mi chodzi bo moj pies ma taka wade ze je ciastka wszedzie najgorsze jest to ze znajduje je nawet w poscieli a moze to dowod milosci z trwałością pies-gres - nie ma żadnego problemu ale ja mam tylko wstawki z polerowanego i psiu się łapki rozjeżdżają niestety i to, temu większemu, cięższemu. a posiedzieć to, może tylko oparty o ścianę i to, również na matowym, więc najczęściej leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2006 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Praojciec dziękuje wszytskim za życzenia pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Praojciec dziękuje wszytskim za życzenia pozdrawiam m. a gdzie pifo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.07.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Witam środkowo. A lato było upalne tego roku... BYŁO???? .......JEST! witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.07.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Praojciec dziękuje wszytskim za życzenia pozdrawiam m. a gdzie pifo? albo V? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2006 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Praojciec dziękuje wszytskim za życzenia pozdrawiam m. a gdzie pifo? w taki upał pifo? jest niewskazane, proponuje czystą niegazowana wodę http://zakupydodomku.pl/images/zywiec%20niegaz%201,5%20L.jpghttp://zakupydodomku.pl/images/zywiec%20niegaz%201,5%20L.jpghttp://zakupydodomku.pl/images/zywiec%20niegaz%201,5%20L.jpg http://zakupydodomku.pl/images/zywiec%20niegaz%201,5%20L.jpghttp://zakupydodomku.pl/images/zywiec%20niegaz%201,5%20L.jpghttp://zakupydodomku.pl/images/zywiec%20niegaz%201,5%20L.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 26.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Praojciec dziękuje wszytskim za życzenia pozdrawiam m. a gdzie pifo? w taki upał pifo? jest niewskazane, proponuje czystą niegazowana wodę obrazki cos sie nie wyswietlaja ale tak sprawdzilam czy uzywasz polskie znaki - uzywasz ( bo wiesz nie bylam pewna co do ostatniego slowa - czy tam czasem kreseczki nie mialo byc nad tym "o") . Ale uzywasz wiec raczej woda , czysta A jednak woda - obrazki juz sa woda jest najbardziej pochlaniana chyba przez nas teraz - wiec spoko, woda jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.07.2006 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Praojciec dziękuje wszytskim za życzenia pozdrawiam m. a gdzie pifo? w taki upał pifo? jest niewskazane, proponuje czystą niegazowana wodę obrazki cos sie nie wyswietlaja ale tak sprawdzilam czy uzywasz polskie znaki - uzywasz ( bo wiesz nie bylam pewna co do ostatniego slowa - czy tam czasem kreseczki nie mialo byc nad tym "o") . Ale uzywasz wiec raczej woda , czysta A jednak woda - obrazki juz sa woda jest najbardziej pochlaniana chyba przez nas teraz - wiec spoko, woda jest ok woda, woda i tylko woda.. nic innego, żadnego ó... nie będe nikogo namawiał na picie % w taka pogodę, bo to może zabić, naprawde.. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 26.07.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 witam wsiech...... a ja wlasnie sacze.....bardzo zimne martini z sokiem z cytryny i woda mineralna....gasi pragnienie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 26.07.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 witam wsiech...... a ja wlasnie sacze.....bardzo zimne martini z sokiem z cytryny i woda mineralna....gasi pragnienie...... Tobie to dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts