Didi 27.07.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich porankowo czwartkowo. Dziś ostatni dzień w firmie , a później już będę się tylko upajał dobrą pogodą tak od środka tygodnia na urlop? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 27.07.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 to ja wieczorowo witam..... .....przy ....nie powiem A ja dziś przy winku z żoną no ja tez....ino tylko sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 to ja tez witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 27.07.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam piękny dzień taki słoneczny wyjatkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam piękny dzień taki słoneczny wyjatkowo taaaaa...zadnej chmurki na niebie....nareszcie cieplo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich I tylko 34 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich porankowo czwartkowo. Dziś ostatni dzień w firmie , a później już będę się tylko upajał dobrą pogodą Tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.07.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja mam polozony gres polerowany i zaimpregnowany zostal plynem HG - ja wiem czy koszt impregnacji znikomy? HG jest najtanszy i kosztuje 1l 100zl a starcza to na 50 mkw chyba. Inne plyny 200 zl za l. Przed impregnacja gres sie swiecil, po impregnacji musielismy myc z 10 razy zanim zlazl z niego ten tlusty, matowy plyn. Ale impregnacja zalecana przez producentow jak i wykonawcow. Nasze gresy byly po 50 zl ( w innych sklepach dochodzily do 80) - miesiac uzytkowania - sa idealne, odkurzaczykiem myk myk przejade i tyle. Pies lata z blotem, piachem - wysycha i zmiata sie slicznie. Ja nie impregnowałam, gres leży w przedpokoju i łazience, w domu pies i destruktywny 13 - latek - mimo tego wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.07.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Czy ktos z Was kupowal czarna lub grafitowa dachowke glazurowana Jesli tak to po ile i jaka Ja mam Creatona Kera-pfanne w kolorze łupek angobowany http://www.creaton.de/jcat-images/Produktbilder/Dachflaeche/KERA_PF_DFL_schiefer.jpg W realu kolor zalezy od kąta padania światła. Ceny niestety nie pamietam, musiałabym zerknąć w fakturki. A masz moze zdiecia jak ona wyglada na calym dachu i cena tez by mnie interesowala Ja mam antracyt angobowany. Ceny też nie pamiętam ale Creaton jest chyba najdroższą z dachówek ceramicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.07.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam piękny dzień taki słoneczny wyjatkowo taaaaa...zadnej chmurki na niebie....nareszcie cieplo Taaak, też się cieszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 27.07.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pytanie do tych, którzy ostatnio korzystali z usług pana Bolka-tynkarza (polecany na liście przez Józię). Czy placiliście za robociznę i materiały razem, czy materiały kupowaliście sami? Jeśli sami, to ile tego wychodzi na metr? A może ktoś ma namiary na innych tynkarzy wykonujących tynki cementowo-wapienne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam piękny dzień taki słoneczny wyjatkowo taaaaa...zadnej chmurki na niebie....nareszcie cieplo Taaak, też się cieszę! JA TEŻ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich porankowo czwartkowo. Dziś ostatni dzień w firmie , a później już będę się tylko upajał dobrą pogodą SZCZĘŚCIARZ, a gdzie wyjazd jesli mozna spytać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupkę!! Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Pytanie do tych, którzy ostatnio korzystali z usług pana Bolka-tynkarza (polecany na liście przez Józię). Czy placiliście za robociznę i materiały razem, czy materiały kupowaliście sami? Jeśli sami, to ile tego wychodzi na metr? A może ktoś ma namiary na innych tynkarzy wykonujących tynki cementowo-wapienne? ja placilam mu za wszystko.tzn nie interesowal mnie zakup materialow.Mimo tego Bolek nie oszczedzał........ jeden minus.....nie znam osoby u ktorej zrobil na czas tak jak sie umawial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupkę!! Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać to nie to.......szukaj calego czarnego, osa pada od razu.Bylam wczoraj w castoramie i tam nie maja - wykupione ale spodziewaja sie na dniach. to co kupilas to chyba na prusaki itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich porankowo czwartkowo. Dziś ostatni dzień w firmie , a później już będę się tylko upajał dobrą pogodą daleko???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupkę!! Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać to nie to.......szukaj calego czarnego, osa pada od razu.Bylam wczoraj w castoramie i tam nie maja - wykupione ale spodziewaja sie na dniach. to co kupilas to chyba na prusaki itp.... zgadza się ale pisało też na owady latające to myślalam, że to o ten chodzi Tzn że do castoramy nie mam co się wybierać - o ja biedna i znów mam z nimi walczyć, tyle ich tam bo im dobrze, woda stoi po środku i one do tej wody tak lgną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts