Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam grupkę!! :lol:

Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać :p :p

to nie to.......szukaj calego czarnego, osa pada od razu.Bylam wczoraj w castoramie i tam nie maja - wykupione ale spodziewaja sie na dniach.

to co kupilas to chyba na prusaki itp....

zgadza się ale pisało też na owady latające to myślalam, że to o ten chodzi :oops: Tzn że do castoramy nie mam co się wybierać - o ja biedna i znów mam z nimi walczyć, tyle ich tam bo im dobrze, woda stoi po środku i one do tej wody tak lgną :-? :-?

dziubek

pojedz do hurtowni agra...kolo blumeximu ( te szklarnie kolo przeclawia) hurtownia jest obok betoniarni tam popros sprzedawce na preparat na osy....padaja od razu - jedyna wada musisz miec rozpylacz wiesz spryskiwacz i sama to rozrobic.....

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam grupkę!! :lol:

Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać :p :p

to nie to.......szukaj calego czarnego, osa pada od razu.Bylam wczoraj w castoramie i tam nie maja - wykupione ale spodziewaja sie na dniach.

to co kupilas to chyba na prusaki itp....

zgadza się ale pisało też na owady latające to myślalam, że to o ten chodzi :oops: Tzn że do castoramy nie mam co się wybierać - o ja biedna i znów mam z nimi walczyć, tyle ich tam bo im dobrze, woda stoi po środku i one do tej wody tak lgną :-? :-?

nie ma go w castoramie kolo Geanta....moze w innych sa...( pojedz do jednej a oni telefob\nicznie sprawdza czy w ktorejs to jest

Witam wszystkich porankowo czwartkowo.

Dziś ostatni dzień w firmie :D, a później już będę się tylko upajał dobrą pogodą 8)

SZCZĘŚCIARZ, a gdzie wyjazd jesli mozna spytać?? :wink: :wink:

Aaaaaa do Królowej tam gdzie Big Ben :lol: . Jadę do kumpla budować z nim 8) taras przed domem. :lol:. Tylko jakoś boimy się że czasu nam zabraknie bo on żonę wysyła do mojej do Polski :D, a i gorąco i piwkiem trzeba będzie się raczyć.

witam wszystkich-byłam i kupiłam :lol: znaczy sie byłąm w świecie glazury i faktycznie przecena dobra ale tylko mają zagraniczne płytki-kupiłam tylko w sumie gres do kotłowni ,ciemną zielen-po 19 zł-na resze poczekam bo trzeba na spokojnie :lol: dekory maja po 1zł ,2zł i drozsze :lol:

To tak jak ja, też kupilam do kotlowni. Nad reszta musze troche pomyśleć. :)

Witam grupke ;)

Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc??

sama się zastanawiam i co dziń robię wielkie oczy :o :o :o :o :o

teraz tak sobie pomyślałam, że zasięgnę jezyka w jutro sklepie - może się czegoś dowiem, bo też mnie ta budowla powala na kolana

Witam grupke ;)

Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc??

słyszałam, że narazie będzie skład budowlany,

a docelowo warsztat samochodowy

Pozdrawiam sąsiadów z Załomia