Teska 27.07.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupkę!! Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać to nie to.......szukaj calego czarnego, osa pada od razu.Bylam wczoraj w castoramie i tam nie maja - wykupione ale spodziewaja sie na dniach. to co kupilas to chyba na prusaki itp.... zgadza się ale pisało też na owady latające to myślalam, że to o ten chodzi Tzn że do castoramy nie mam co się wybierać - o ja biedna i znów mam z nimi walczyć, tyle ich tam bo im dobrze, woda stoi po środku i one do tej wody tak lgną dziubek pojedz do hurtowni agra...kolo blumeximu ( te szklarnie kolo przeclawia) hurtownia jest obok betoniarni tam popros sprzedawce na preparat na osy....padaja od razu - jedyna wada musisz miec rozpylacz wiesz spryskiwacz i sama to rozrobic..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.07.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupkę!! Wczoraj kupiłam RAJD na osy, bo im z tego gorąca też odbija i atakują aż strach wejść na strop. Pisaliscie o jakimś czarnym, ale ja znalazłam tylko z czarną nakrętką jakiś fioletowo-różowo-czarny na owady biegające i latające. Ale to chyba nie jest ten bo nawet z bliskiej odległości psikalam i nic, nawet miałam wrażenie jakby jeszcze bardziej im odbiło - musialam uciekać to nie to.......szukaj calego czarnego, osa pada od razu.Bylam wczoraj w castoramie i tam nie maja - wykupione ale spodziewaja sie na dniach. to co kupilas to chyba na prusaki itp.... zgadza się ale pisało też na owady latające to myślalam, że to o ten chodzi Tzn że do castoramy nie mam co się wybierać - o ja biedna i znów mam z nimi walczyć, tyle ich tam bo im dobrze, woda stoi po środku i one do tej wody tak lgną nie ma go w castoramie kolo Geanta....moze w innych sa...( pojedz do jednej a oni telefob\nicznie sprawdza czy w ktorejs to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 27.07.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszystkich porankowo czwartkowo. Dziś ostatni dzień w firmie , a później już będę się tylko upajał dobrą pogodą SZCZĘŚCIARZ, a gdzie wyjazd jesli mozna spytać?? Aaaaaa do Królowej tam gdzie Big Ben . Jadę do kumpla budować z nim taras przed domem. . Tylko jakoś boimy się że czasu nam zabraknie bo on żonę wysyła do mojej do Polski , a i gorąco i piwkiem trzeba będzie się raczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karol_a 27.07.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A czy moglby mi kto odpowiedziec na tym forum na zadane wczoraj zapytanie????????????? Dzieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 27.07.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam wszytskich, wreszcie ciepło i pogodnie. Niemiaszki twierdzą że ma byc tak do października - hurrrrra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 27.07.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witam wszystkich-byłam i kupiłam znaczy sie byłąm w świecie glazury i faktycznie przecena dobra ale tylko mają zagraniczne płytki-kupiłam tylko w sumie gres do kotłowni ,ciemną zielen-po 19 zł-na resze poczekam bo trzeba na spokojnie dekory maja po 1zł ,2zł i drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 27.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witam czwarteczkowo upalnie i gorącao pozdrawiam wszystkich idę sprzątać papiury przed urlopkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.07.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.07.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 witam wszystkich-byłam i kupiłam znaczy sie byłąm w świecie glazury i faktycznie przecena dobra ale tylko mają zagraniczne płytki-kupiłam tylko w sumie gres do kotłowni ,ciemną zielen-po 19 zł-na resze poczekam bo trzeba na spokojnie dekory maja po 1zł ,2zł i drozsze To tak jak ja, też kupilam do kotlowni. Nad reszta musze troche pomyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.07.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A tak wogóle witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A czy moglby mi kto odpowiedziec na tym forum na zadane wczoraj zapytanie????????????? Dzieki.... w mojej "stopce" jest odnośnik "lista" tam znajdziesz to co potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.07.2006 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To się dopiero nazywa - talent, aż dziw bierze, że tak może śpiewć 11-letnia dziewczynkahttp://www.smog.pl/wideo/2782/11-latka_z_fantastycznym_glosem/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 27.07.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 To się dopiero nazywa - talent, aż dziw bierze, że tak może śpiewć 11-letnia dziewczynka http://www.smog.pl/wideo/2782/11-latka_z_fantastycznym_glosem/ Super glos! Zrobila na wszystkich wrazenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 27.07.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupke Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupke Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc?? sama się zastanawiam i co dziń robię wielkie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 27.07.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupke Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc?? sama się zastanawiam i co dziń robię wielkie oczy teraz tak sobie pomyślałam, że zasięgnę jezyka w jutro sklepie - może się czegoś dowiem, bo też mnie ta budowla powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 27.07.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 27.07.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Bryta sprawdz maila. Pozdrawiam Niestety pusto Poszlo jeszcze raz na maila i na priv. Dzieki Swietny twoj domek pewnie drogo wychpdzi taka elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 27.07.2006 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Witam grupke Didi ma do ciebie pytanko, nie orientujesz się co powstaje po prawej stronie jak się jedzie do załomia?? taki kurnik się tam buduje. To mieszkalne czy raczje jakas dzialalnosc?? słyszałam, że narazie będzie skład budowlany, a docelowo warsztat samochodowy Pozdrawiam sąsiadów z Załomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts