bryta 31.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Czy ktos z Was wie Mam w komputerze wirusa chyba sassera jak go wlanczam to jest tylko niebieska tablica Windows XP i nic sie nie dzieje czy cos mozna samemu cos z tym zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.07.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.07.2006 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. A przy takich kredytach oprocz oprocentowania jaki macie spead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 31.07.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.07.2006 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! luuuuzik, zdążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 31.07.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! luuuuzik, zdążycie Dzieki za wsparcie.....!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 31.07.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ludzie,krajanie ...można jajo znieść...szukam do małej robótki klinkierowej człowieka już z miesiąc czasu...nawet się kilka razy umówiłam na spotkanie...nikt nie przybył...czy jeszcze znajdzie się ktoś kto wykona kilka murków z klinkieru,dwie donice....sprawdzę każdy polecony namiar....czekam podajcie namiary...może wam ktoś robił, polecacie...a nóż się skusi.....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 31.07.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Czytam twoj dziennik budowy i mysle ze tez nie masz latwego zycia z bankami! Tyle maja wymagan,ze ciezko im sprostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.07.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 jakoś chyba zgłupiałem.. która dachówka jest w końcu cięższa: ceramiczna czy cementowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.07.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Czytam twoj dziennik budowy i mysle ze tez nie masz latwego zycia z bankami! Tyle maja wymagan,ze ciezko im sprostac. a większość z nich bez sensu. np. wymagają wyceny nieruchomości przez rzeczoznawcę z "zaufanej" listy, po czym taką samą wycene robi im na miejscu ich własny rzeczoznawca. niby fajnie wiedzieć ile domek bedzie warty po wybudowaniu, ale wycena trochę kosztuje, a wygląda na to, że nawet do niej nie zaglądają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.07.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 jakoś chyba zgłupiałem.. która dachówka jest w końcu cięższa: ceramiczna czy cementowa? Ciezsza ceramiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.07.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Czy ktos z Was dal podlogowe ogrzewanie wszedzie czy to sie sprawdzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.07.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, dobrze, że pogoda się zmieniła, bo zamiast podlewać trawę można wreszcie wziąć się urlop I tak, wczoraj byliśmy w Łodzi na meczu siatkówki w ramach Ligii Mistrzów, Polska vs. Czarnogóra, coś fantastycznego! Polecam każdemu na skołatane budową nerwy! W zasadzie siatkarze byli tylko dodatkiem do świetnej zabawy i darcia się A jakie emocje przy śpiewaniu hymnu!? Kiedy ostatni raz śpiewaliście na całe gardło nasz hymn? Aż miałam ciarki.... Gdyby nie podróż PKP, przesiadki, smród i brak rezerwacji w pociągu jadącym przez pół Polski - byłoby zupełnie genialnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.07.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, dobrze, że pogoda się zmieniła, bo zamiast podlewać trawę można wreszcie wziąć się urlop I tak, wczoraj byliśmy w Łodzi na meczu siatkówki w ramach Ligii Mistrzów, Polska vs. Czarnogóra, coś fantastycznego! Polecam każdemu na skołatane budową nerwy! W zasadzie siatkarze byli tylko dodatkiem do świetnej zabawy i darcia się A jakie emocje przy śpiewaniu hymnu!? Kiedy ostatni raz śpiewaliście na całe gardło nasz hymn? Aż miałam ciarki.... Gdyby nie podróż PKP, przesiadki, smród i brak rezerwacji w pociągu jadącym przez pół Polski - byłoby zupełnie genialnie Witaj Bylas jako kibic czy zawodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.07.2006 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, dobrze, że pogoda się zmieniła, bo zamiast podlewać trawę można wreszcie wziąć się urlop I tak, wczoraj byliśmy w Łodzi na meczu siatkówki w ramach Ligii Mistrzów, Polska vs. Czarnogóra, coś fantastycznego! Polecam każdemu na skołatane budową nerwy! W zasadzie siatkarze byli tylko dodatkiem do świetnej zabawy i darcia się A jakie emocje przy śpiewaniu hymnu!? Kiedy ostatni raz śpiewaliście na całe gardło nasz hymn? Aż miałam ciarki.... Gdyby nie podróż PKP, przesiadki, smród i brak rezerwacji w pociągu jadącym przez pół Polski - byłoby zupełnie genialnie Witaj Bylas jako kibic czy zawodnik na zawodnika jestem za krótka i mam niewłaściwą płeć (nigdy nie myslałam, że to powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.07.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Witam, dobrze, że pogoda się zmieniła, bo zamiast podlewać trawę można wreszcie wziąć się urlop I tak, wczoraj byliśmy w Łodzi na meczu siatkówki w ramach Ligii Mistrzów, Polska vs. Czarnogóra, coś fantastycznego! Polecam każdemu na skołatane budową nerwy! W zasadzie siatkarze byli tylko dodatkiem do świetnej zabawy i darcia się A jakie emocje przy śpiewaniu hymnu!? Kiedy ostatni raz śpiewaliście na całe gardło nasz hymn? Aż miałam ciarki.... Gdyby nie podróż PKP, przesiadki, smród i brak rezerwacji w pociągu jadącym przez pół Polski - byłoby zupełnie genialnie Witaj Bylas jako kibic czy zawodnik na zawodnika jestem za krótka i mam niewłaściwą płeć (nigdy nie myslałam, że to powiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.07.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! luuuuzik, zdążycie No, no, żeby nie było, jak ze mną. ENEA skutecznie zablokowała moje plany (przyłącze diabli wiedzą kiedy), górale (małe "g" świadczy o moim do nich stosunku) jej wtórują,i o wprowadzeniu w grudniu mogę tylko pomarzyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 31.07.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ... mam niewłaściwą płeć (nigdy nie myslałam, że to powiem ) Hm, Delf. Nigdy nie sądziłam, że to usłyszę z Twoich ust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 31.07.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Szczeciniacy rodacy Poszukuję dobrej konkurencyjnej ekipy do wykonania tynków wewnętrznych gipsowych Knaufa. Jeśli macie zaufane ekipy to będę wdzięczny za namiary. Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 31.07.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A ja zalatwiam ostatnie formalnosci kredytowe!I juz mam dosyc! W jakiej walucie bierzesz We frankach szwajcarskich.Zaczelismy zalatwiac kredyt w maju a dzis podpisalam umowe. eee, to szybko. A wy narzekacie.... Mamy zamiar wprowadzic sie do nowego domu na przyszle wakacje a tu dopiero wytyczenia budynku! luuuuzik, zdążycie No, no, żeby nie było, jak ze mną. ENEA skutecznie zablokowała moje plany (przyłącze diabli wiedzą kiedy), górale (małe "g" świadczy o moim do nich stosunku) jej wtórują,i o wprowadzeniu w grudniu mogę tylko pomarzyc. Juz tez odczulam to na swojej skorze,na postawienie skrzyneczki czekamy od listopada wiec maja jeszcze czas bo to robia do roku i im sie wcale nie spieszy!!! A na zastepcze zrodlo zasilania czekam juz 2 tygodnie i tez nie robia bo maja zaleglosci!jestem bezsilna chyba musze sie wybrac do jakiegos kierownika>Tylko czy to cos da??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts