Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

będę się przypominać ze swoim tematem do znudzenia....coż desperacja budującego...znacie to zapewne...."ludzie,krajanie ...można jajo znieść...szukam do małej robótki klinkierowej człowieka już z miesiąc czasu...nawet się kilka razy umówiłam na spotkanie...nikt nie przybył...czy jeszcze znajdzie się ktoś kto wykona kilka murków z klinkieru,dwie donice....sprawdzę każdy polecony namiar....czekam podajcie namiary...może wam ktoś robił, polecacie...a nóż się skusi.....pozdrawiam "

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

witam wszystkich po dlugiej przerwie!

Nie wiem co zrobilam, ale ..............

sprzedalam dom! i na wiosne ruszam z nowa budowa .... tylko dzialke musze kupic :)

budowanie domu to takie specyficzne hobby nikt nie dostarczy ci tej adrenaliny hihihi

ło matko a gdzie bedziecie mieszkać przez okres budowy??

witam wszystkich

no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre!

moja znajoma ostatnio kupiła działke 1600 m nie uzbrojona budowlana .... nie pamiętam nazwy miejsca ale dojeżdża sie tam w lewo z płoni na Załom i od razu w lewo w lasek i .... gdzieś tam .... qurde ale wytłumaczyłam :D :o :D :o

musze spadac, maly ruch ... jak zwykle kiedy ja mam czas na forum!

jedno jest pewne - duzo rzeczy sie zapomniala, trzeba sobie wszystko poprzypominac, najgorsze te formalnosci przy zalatwianiu pozwolenia!

no i teraz na pewno bedziemy budowac parterowke - zadnych poddaszy, zadnych schodow i duzo pomieszczen gospodarczych - troche sie ma tych dupereli!

pozdrawiam cala brac budowlana! ale sie narobilo!

no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre!

moja znajoma ostatnio kupiła działke 1600 m nie uzbrojona budowlana .... nie pamiętam nazwy miejsca ale dojeżdża sie tam w lewo z płoni na Załom i od razu w lewo w lasek i .... gdzieś tam .... qurde ale wytłumaczyłam :D :o :D :o

to moze chodzi o Wielgowo-ostatnio tamtedy jechałam i bardzo duzo sie buduje tam i wydawało mi sie jakby jeszcze wolne działki były(ćhyba ,że sprzedane)ale do czerwonego autobusu to kawałek trzeba spory podreptać :lol:

to moze chodzi o Wielgowo-ostatnio tamtedy jechałam i bardzo duzo sie buduje tam i wydawało mi sie jakby jeszcze wolne działki były(ćhyba ,że sprzedane)ale do czerwonego autobusu to kawałek trzeba spory podreptać :lol:

To chyba mowicie o Osadzie Lesnej :p bo ja tez jade jak sie skonczy las to w lewo i do konca

Bryta ja jestem z Prawobrzeza i tutaj pozostane!

Bardzo chcialam we Wielgowie - jednak dzialek juz tam praktycznie nie ma a jak sa to ceny ------ np. 156 tys. za dzialke! lub 120 tys za 947m2! ceny prawobrzeza przerosly lewobrzeze! robi sie tu zbyt drogo!

Niestety ceny sa astronomiczne ale zawsze trzeba sie potorgowac

:lol:

Serdecznie pozdrowienia z Chin dla Forumowiczów G.S. :p

tutaj już środa - wiec witam środowo !!! :lol: :lol: :D

Powiem szczerze, że nie ma co narzekać na upały w Polsce - w Nanjingu jest wlaśnie 35-36st C i straszna wilgotność .. No dla roślin to może i fajne, ale przejście pięciu kroków z hotelu zmienia suchutkie i świeżutkie ubranko w mokrą szmatkę, pot leci po tyłku z siłą Jangcy .. a i oddychanie takim powietrzem to faktycznie ciekawe doznanie - momentami żałuje że nie mam skrzeli żeby filtrować powietrze od wody :D :lol: :wink:

A babeczka dzielnie buduje domek 8) 8) :wink: :wink:

Piotr

Osada lesna jest ciu blizej -ja miałam na mysli tam dalej jak jest rozjazd w prawo do Zdunowa a na lewo dalsze wielgowo prosto i po prawej stronie .Brytaa znasz tam koło siebie takiego p.Maćka(ja mówię na niego ,,pustelnik"-troszka bawi sie naprawa samochodzików :lol:

Poznalam kilku sasiadow ale czy ktorys nazywa sie Maciek to nie pamietam :oops:

:lol:

Serdecznie pozdrowienia z Chin dla Forumowiczów G.S. :p

tutaj już środa - wiec witam środowo !!! :lol: :lol: :D

Powiem szczerze, że nie ma co narzekać na upały w Polsce - w Nanjingu jest wlaśnie 35-36st C i straszna wilgotność .. No dla roślin to może i fajne, ale przejście pięciu kroków z hotelu zmienia suchutkie i świeżutkie ubranko w mokrą szmatkę, pot leci po tyłku z siłą Jangcy .. a i oddychanie takim powietrzem to faktycznie ciekawe doznanie - momentami żałuje że nie mam skrzeli żeby filtrować powietrze od wody :D :lol: :wink:

A babeczka dzielnie buduje domek 8) 8) :wink: :wink:

Piotr

Ale egzotycznie :D

Witam jeszcze wtorkowo!

Juz tez odczulam to na swojej skorze,na postawienie skrzyneczki czekamy od listopada wiec maja jeszcze czas bo to robia do roku i im sie wcale nie spieszy!!! A na zastepcze zrodlo zasilania czekam juz 2 tygodnie i tez nie robia bo maja zaleglosci!jestem bezsilna chyba musze sie wybrac do jakiegos kierownika>Tylko czy to cos da???

Nic, poczytaj dobrze umowę - w zasadzie wszystkie atuty są po stronie molocha a my jesteśmy ubezwłasnowolnionymi petentami. :evil: :evil: