Nasz Domek 01.08.2006 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 będę się przypominać ze swoim tematem do znudzenia....coż desperacja budującego...znacie to zapewne...."ludzie,krajanie ...można jajo znieść...szukam do małej robótki klinkierowej człowieka już z miesiąc czasu...nawet się kilka razy umówiłam na spotkanie...nikt nie przybył...czy jeszcze znajdzie się ktoś kto wykona kilka murków z klinkieru,dwie donice....sprawdzę każdy polecony namiar....czekam podajcie namiary...może wam ktoś robił, polecacie...a nóż się skusi.....pozdrawiam " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 witam wszystkich po dlugiej przerwie! Nie wiem co zrobilam, ale .............. sprzedalam dom! i na wiosne ruszam z nowa budowa .... tylko dzialke musze kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.08.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 witam wszystkich po dlugiej przerwie! Nie wiem co zrobilam, ale .............. sprzedalam dom! i na wiosne ruszam z nowa budowa .... tylko dzialke musze kupic budowanie domu to takie specyficzne hobby nikt nie dostarczy ci tej adrenaliny hihihi ło matko a gdzie bedziecie mieszkać przez okres budowy?? witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2006 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 nie wiem jestem w szoku!!! tam gdzie kupie dzialke chce zamieszkac... ale gdzie to bedzie - nie wiem! na razie wiem, ze nic nie wiem....nie sadzilam ze w ciagu 5.5 miesiaca w takim miejscu sprzedam dom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.08.2006 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 nie wiem jestem w szoku!!! tam gdzie kupie dzialke chce zamieszkac... ale gdzie to bedzie - nie wiem! na razie wiem, ze nic nie wiem....nie sadzilam ze w ciagu 5.5 miesiaca w takim miejscu sprzedam dom! tzn w jakim miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 01.08.2006 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre! moja znajoma ostatnio kupiła działke 1600 m nie uzbrojona budowlana .... nie pamiętam nazwy miejsca ale dojeżdża sie tam w lewo z płoni na Załom i od razu w lewo w lasek i .... gdzieś tam .... qurde ale wytłumaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.08.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre! To bedzie nas wiecej na prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 musze spadac, maly ruch ... jak zwykle kiedy ja mam czas na forum! jedno jest pewne - duzo rzeczy sie zapomniala, trzeba sobie wszystko poprzypominac, najgorsze te formalnosci przy zalatwianiu pozwolenia! no i teraz na pewno bedziemy budowac parterowke - zadnych poddaszy, zadnych schodow i duzo pomieszczen gospodarczych - troche sie ma tych dupereli! pozdrawiam cala brac budowlana! ale sie narobilo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.08.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre! moja znajoma ostatnio kupiła działke 1600 m nie uzbrojona budowlana .... nie pamiętam nazwy miejsca ale dojeżdża sie tam w lewo z płoni na Załom i od razu w lewo w lasek i .... gdzieś tam .... qurde ale wytłumaczyłam to moze chodzi o Wielgowo-ostatnio tamtedy jechałam i bardzo duzo sie buduje tam i wydawało mi sie jakby jeszcze wolne działki były(ćhyba ,że sprzedane)ale do czerwonego autobusu to kawałek trzeba spory podreptać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 01.08.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Bryta ja jestem z Prawobrzeza i tutaj pozostane! Bardzo chcialam we Wielgowie - jednak dzialek juz tam praktycznie nie ma a jak sa to ceny ------ np. 156 tys. za dzialke! lub 120 tys za 947m2! ceny prawobrzeza przerosly lewobrzeze! robi sie tu zbyt drogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.08.2006 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 koło nas w Płoni facet woła(wołał ale to chyba aktualne bo w sobote jedna pani ogladała i mówiła ,że jest od niego)100zł za m kwza działkę ok 1600m a za dz.ok2500 mkw 75 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.08.2006 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 aha jest jeden minus- nie ma jeszcze gazu ale coś powoli sie klaruje-mi nie zalezy narazie na gazie -my kupowalismy w tamtym roku z urzedu i wyszło nam 57 zł brutto za m kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.08.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 no moj dom jest w Borzyslawcu kolo Lubczyny (jez. Dabskie), a teraz chcialabym kupic dzialke tam gdzie jezdza czerwone autobusy!!!! ale tylko Prawobrzeze wchodzi w gre! moja znajoma ostatnio kupiła działke 1600 m nie uzbrojona budowlana .... nie pamiętam nazwy miejsca ale dojeżdża sie tam w lewo z płoni na Załom i od razu w lewo w lasek i .... gdzieś tam .... qurde ale wytłumaczyłam to moze chodzi o Wielgowo-ostatnio tamtedy jechałam i bardzo duzo sie buduje tam i wydawało mi sie jakby jeszcze wolne działki były(ćhyba ,że sprzedane)ale do czerwonego autobusu to kawałek trzeba spory podreptać To chyba mowicie o Osadzie Lesnej bo ja tez jade jak sie skonczy las to w lewo i do konca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.08.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Bryta ja jestem z Prawobrzeza i tutaj pozostane! Bardzo chcialam we Wielgowie - jednak dzialek juz tam praktycznie nie ma a jak sa to ceny ------ np. 156 tys. za dzialke! lub 120 tys za 947m2! ceny prawobrzeza przerosly lewobrzeze! robi sie tu zbyt drogo! Niestety ceny sa astronomiczne ale zawsze trzeba sie potorgowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.08.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Osada lesna jest ciu blizej -ja miałam na mysli tam dalej jak jest rozjazd w prawo do Zdunowa a na lewo dalsze wielgowo prosto i po prawej stronie .Brytaa znasz tam koło siebie takiego p.Maćka(ja mówię na niego ,,pustelnik"-troszka bawi sie naprawa samochodzików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 01.08.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Serdecznie pozdrowienia z Chin dla Forumowiczów G.S. tutaj już środa - wiec witam środowo !!! Powiem szczerze, że nie ma co narzekać na upały w Polsce - w Nanjingu jest wlaśnie 35-36st C i straszna wilgotność .. No dla roślin to może i fajne, ale przejście pięciu kroków z hotelu zmienia suchutkie i świeżutkie ubranko w mokrą szmatkę, pot leci po tyłku z siłą Jangcy .. a i oddychanie takim powietrzem to faktycznie ciekawe doznanie - momentami żałuje że nie mam skrzeli żeby filtrować powietrze od wody A babeczka dzielnie buduje domek Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.08.2006 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Osada lesna jest ciu blizej -ja miałam na mysli tam dalej jak jest rozjazd w prawo do Zdunowa a na lewo dalsze wielgowo prosto i po prawej stronie .Brytaa znasz tam koło siebie takiego p.Maćka(ja mówię na niego ,,pustelnik"-troszka bawi sie naprawa samochodzików Poznalam kilku sasiadow ale czy ktorys nazywa sie Maciek to nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.08.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Serdecznie pozdrowienia z Chin dla Forumowiczów G.S. tutaj już środa - wiec witam środowo !!! Powiem szczerze, że nie ma co narzekać na upały w Polsce - w Nanjingu jest wlaśnie 35-36st C i straszna wilgotność .. No dla roślin to może i fajne, ale przejście pięciu kroków z hotelu zmienia suchutkie i świeżutkie ubranko w mokrą szmatkę, pot leci po tyłku z siłą Jangcy .. a i oddychanie takim powietrzem to faktycznie ciekawe doznanie - momentami żałuje że nie mam skrzeli żeby filtrować powietrze od wody A babeczka dzielnie buduje domek Piotr Ale egzotycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 01.08.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Witam jeszcze wtorkowo! Juz tez odczulam to na swojej skorze,na postawienie skrzyneczki czekamy od listopada wiec maja jeszcze czas bo to robia do roku i im sie wcale nie spieszy!!! A na zastepcze zrodlo zasilania czekam juz 2 tygodnie i tez nie robia bo maja zaleglosci!jestem bezsilna chyba musze sie wybrac do jakiegos kierownika>Tylko czy to cos da??? Nic, poczytaj dobrze umowę - w zasadzie wszystkie atuty są po stronie molocha a my jesteśmy ubezwłasnowolnionymi petentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts