Didi 04.08.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Prawda Solbet podobny jest parametrowo do Ytonga A Wy z czego budujecie swoje domy?????? drewno - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Prawda Solbet podobny jest parametrowo do Ytonga A Wy z czego budujecie swoje domy?????? drewno - oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 i oczywiściepozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 04.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich i bardzo dziekuje za podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.08.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.08.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Miraśka ---- miałaś racje te przygotowania do zalania stropu to jakieś nie kończace sie korowody potrzebnych rzeczy a to desek zabrakło a to jakieś metrowe śrubeczki a to ... coś tam jeszcze ... a doba za szalunki leci obiecuja że w środę zaleja ale.... pewności brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 04.08.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześć wszystkim, przy dobrych wiatrach dostanę pozwolenie w czwartek (10.08.06)-pożyjemy, zobaczymy Zamierzam budować z porothermu lub porotonu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Jak ja nie lubie wstawac A tu trzeba popracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 04.08.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Prawda Solbet podobny jest parametrowo do Ytonga A Wy z czego budujecie swoje domy?????? drewno - oczywiście Tylko Silka (silikat) oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.08.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 c Czy mozecie mi powiedziec czym sie rozni solbet od silikatow? eee, a solbet to aby nie beton komórkowy? pewnie ze to bloczki z betonu komorkowego My tez silka tak wogole to czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.08.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 czesc wszystkim..... jutro smigam do berlinskiej ikei czupurek jak tam poznanska?? kicha? Kurcze ja tez bym musiala sie wybrac do ikei, podoba mi sie tam jedna lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Miraśka ---- miałaś racje te przygotowania do zalania stropu to jakieś nie kończace sie korowody potrzebnych rzeczy a to desek zabrakło a to jakieś metrowe śrubeczki a to ... coś tam jeszcze ... a doba za szalunki leci obiecuja że w środę zaleja ale.... pewności brak myslałam ,że juz zalałaś strop -więc nie jestem osamotniona w temacie-ale na pocieszenie-po zalaniu bedzie jeszcze nudniej-podlewanie ,podlewanie......... no u nas tez moze po niedzieli ale nie wiadomo-musimy byc cierpliwe bo poganianie tylko moze zaszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Komputer mi siadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Miraśka ---- miałaś racje te przygotowania do zalania stropu to jakieś nie kończace sie korowody potrzebnych rzeczy a to desek zabrakło a to jakieś metrowe śrubeczki a to ... coś tam jeszcze ... a doba za szalunki leci obiecuja że w środę zaleja ale.... pewności brak myslałam ,że juz zalałaś strop -więc nie jestem osamotniona w temacie-ale na pocieszenie-po zalaniu bedzie jeszcze nudniej-podlewanie ,podlewanie......... no u nas tez moze po niedzieli ale nie wiadomo-musimy byc cierpliwe bo poganianie tylko moze zaszkodzić U mnie wczoraj odszalowali cały dom, sufit wygląda ładnie gorzej z górą. Ale macie teraz dziewczyny lepszą porę na zalewanie, nie będzie juz takich upałów i duża szansa na deszczyk. Jak się ma pecha od początku to chyba się będzie ciagło do końca i nawet strop zalewalismy w najgorsze upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kurcze ja tez bym musiala sie wybrac do ikei, podoba mi sie tam jedna lampa I jak się mieszka??? A ocieplenie już wykonane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 witam porotherm ja też porotherm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 czesc wszystkim..... jutro smigam do berlinskiej ikei czupurek jak tam poznanska?? kicha? udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześć ale z POROTONU to nikt nie buduje ha Kacha 72-to ty płacisz za wynajem szalunków a nie ekipa?u mnie ekipa ale i tak był cwany bo na szalunki na zebra rozdzielcze to robi z moich desek(żebym wiedziała ,że na to potzrzebuje deski a tak może mu zabraknie na zaszalowanie schodów i moze nie wyleje razem ze stropem-umawialismy sie ,że strop nas wogóle nie interesuje(szalunki),a tak wogóle to zaczynaja moje ludzili czuc sie swobodnie,troszke zrobił sie bałagan na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 KLAUS poprawiam...Józef dobrze zrobił płot.....a nie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts