Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Miraśka ---- miałaś racje te przygotowania do zalania stropu to jakieś nie kończace sie korowody potrzebnych rzeczy a to desek zabrakło a to jakieś metrowe śrubeczki a to ... coś tam jeszcze ... a doba za szalunki leci obiecuja że w środę zaleja ale.... pewności brak

myslałam ,że juz zalałaś strop :cry: -więc nie jestem osamotniona w temacie-ale na pocieszenie-po zalaniu bedzie jeszcze nudniej-podlewanie ,podlewanie......... :lol: no u nas tez moze po niedzieli ale nie wiadomo-musimy byc cierpliwe bo poganianie tylko moze zaszkodzić :lol:

Miraśka ---- miałaś racje te przygotowania do zalania stropu to jakieś nie kończace sie korowody potrzebnych rzeczy a to desek zabrakło a to jakieś metrowe śrubeczki a to ... coś tam jeszcze ... a doba za szalunki leci obiecuja że w środę zaleja ale.... pewności brak

myslałam ,że juz zalałaś strop :cry: -więc nie jestem osamotniona w temacie-ale na pocieszenie-po zalaniu bedzie jeszcze nudniej-podlewanie ,podlewanie......... :lol: no u nas tez moze po niedzieli ale nie wiadomo-musimy byc cierpliwe bo poganianie tylko moze zaszkodzić :lol:

U mnie wczoraj odszalowali cały dom, sufit wygląda ładnie gorzej z górą. Ale macie teraz dziewczyny lepszą porę na zalewanie, nie będzie juz takich upałów i duża szansa na deszczyk. Jak się ma pecha od początku to chyba się będzie ciagło do końca i nawet strop zalewalismy w najgorsze upały :x :x

cześć :lol: ale z POROTONU to nikt nie buduje :lol: ha

Kacha 72-to ty płacisz za wynajem szalunków a nie ekipa?u mnie ekipa ale i tak był cwany bo na szalunki na zebra rozdzielcze to robi z moich desek(żebym wiedziała ,że na to potzrzebuje deski :evil: a tak może mu zabraknie na zaszalowanie schodów i moze nie wyleje razem ze stropem-umawialismy sie ,że strop nas wogóle nie interesuje(szalunki),a tak wogóle to zaczynaja moje ludzili czuc sie swobodnie,troszke zrobił sie bałagan na budowie :cry: