dzióbek 04.08.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 cześć ale z POROTONU to nikt nie buduje ha Kacha 72-to ty płacisz za wynajem szalunków a nie ekipa?u mnie ekipa ale i tak był cwany bo na szalunki na zebra rozdzielcze to robi z moich desek(żebym wiedziała ,że na to potzrzebuje deski a tak może mu zabraknie na zaszalowanie schodów i moze nie wyleje razem ze stropem-umawialismy sie ,że strop nas wogóle nie interesuje(szalunki),a tak wogóle to zaczynaja moje ludzili czuc sie swobodnie,troszke zrobił sie bałagan na budowie ja też płaciłam za szalunki i mam tydzień do dopłaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) my nie ocieplamy i nie zamykamy stanu, czyli zero drzwi i okien, poza dachowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 04.08.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam, oczywiście pororherm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Kurcze ja tez bym musiala sie wybrac do ikei, podoba mi sie tam jedna lampa I jak się mieszka??? A ocieplenie już wykonane?? mieszka się super. Ocieplenia jeszcze nie ma , teraz jedziemy na tydzien nad morze, po powrocie mam nadzieje ze zaczniemy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 04.08.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) MY zanosilismy nasz komputer na Ku sloncu prawie jak sie dojezdza do Piastow tam kiedys byl klub studencki Pinokio(chyba) i jest klub fitnes.Tam naprawiaja w miare szybko i tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) MY zanosilismy nasz komputer na Ku sloncu prawie jak sie dojezdza do Piastow tam kiedys byl klub studencki Pinokio(chyba) i jest klub fitnes.Tam naprawiaja w miare szybko i tanio A ile moze kosztowac usuniecie Wirusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.08.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) tomadyna ma kontakty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 04.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski. A gdze oni pracuja na prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.08.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski. A gdze oni pracuja na prawobrzezu podaję ci telefon do nich czyli techników 433 65 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 04.08.2006 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zaliczyłam-normstahla,hormana i telefonicznie krispola-szukam bramy segmentowej automat w kolorze orzecha ale ponizej 8 tys nie schodza z cena-czy mam szanse dostac gdzies taniej(5m na 2,40)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.08.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 zaliczyłam-normstahla,hormana i telefonicznie krispola-szukam bramy segmentowej automat w kolorze orzecha ale ponizej 8 tys nie schodza z cena-czy mam szanse dostac gdzies taniej(5m na 2,40)? tej wielkości chyba dużo taniej nie dostaniesz, a już na pewno jeśli to niestandardowy kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.08.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.08.2006 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie. zapowiadają przyzwoite temperatury do końca pażdziernika, jakby się dało to chcę ocieplić i robić w środku instalacje przez zimę - oczywiście te, co można bez ogrzewania.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 04.08.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami? Dobre pytanie, my jeszcze nie wiemy co zastosujemy, narazie skłaniamy sie ku wełnie, ale czas i kasa pokaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 04.08.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie) Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie. zapowiadają przyzwoite temperatury do końca pażdziernika, jakby się dało to chcę ocieplić i robić w środku instalacje przez zimę - oczywiście te, co można bez ogrzewania.. no my niestety z przyczyn finansowych przystopujemy na stanie otwartym i dalej zobaczymy............. ale juz bym chetnie sie wyniosła z tego blokowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts