Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

cześć :lol: ale z POROTONU to nikt nie buduje :lol: ha

Kacha 72-to ty płacisz za wynajem szalunków a nie ekipa?u mnie ekipa ale i tak był cwany bo na szalunki na zebra rozdzielcze to robi z moich desek(żebym wiedziała ,że na to potzrzebuje deski :evil: a tak może mu zabraknie na zaszalowanie schodów i moze nie wyleje razem ze stropem-umawialismy sie ,że strop nas wogóle nie interesuje(szalunki),a tak wogóle to zaczynaja moje ludzili czuc sie swobodnie,troszke zrobił sie bałagan na budowie :cry:

ja też płaciłam za szalunki i mam tydzień do dopłaty :x

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) :lol:

MY zanosilismy nasz komputer na Ku sloncu prawie jak sie dojezdza do Piastow tam kiedys byl klub studencki Pinokio(chyba) i jest klub fitnes.Tam naprawiaja w miare szybko i tanio

A ile moze kosztowac usuniecie Wirusa :lol:

A propo komputera gdzie tanio w Szczecinie reperuja komputery (mam wirusa ) :lol:

Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski.

Bryta Ty chyba mieszkasz na Bukowym, jeśli tak to skorzystaj z pomocy ESPOLa, jest tam kilku takich bystrych chłopaków. Ja zamówiłam sobie takiego za pełną odpłatnością - to zrobił w kompie porządeczek, zaistalował darmowe antywirusy. Teraz komp chodzi jak zegarek szwajcarski.

A gdze oni pracuja na prawobrzezu

A gdze oni pracuja na prawobrzezu

podaję ci telefon do nich czyli techników 433 65 85

no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie)

Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie.

zapowiadają przyzwoite temperatury do końca pażdziernika, jakby się dało to chcę ocieplić i robić w środku instalacje przez zimę - oczywiście te, co można bez ogrzewania..

no własnie,czy ktos z was jak zrobi w tym roku stan surowy-z oknami ,drzwiami to czy ociepla domek przed zima bo mój mąż chce a ja nie (ocieplic domek oczywiscie)

Ja chcę ocieplic i w ogóle kontynuowac wszystkie roboty. Myślę, że nie ma co przerywac w takim momencie.

zapowiadają przyzwoite temperatury do końca pażdziernika, jakby się dało to chcę ocieplić i robić w środku instalacje przez zimę - oczywiście te, co można bez ogrzewania..

no my niestety z przyczyn finansowych przystopujemy na stanie otwartym i dalej zobaczymy............. ale juz bym chetnie sie wyniosła z tego blokowiska :lol: :lol: