dzióbek 04.08.2006 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Witam sobotnio i weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 05.08.2006 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witam! Hura, dzis wraca moj mąż (Peterz;-) a od poniedziałku - wtorku ostro wkracza oieplenie poddasza. Moze i niedobrze, ze pada, a ja sie ciesze, ze nie ma tych upałów - wyobraźcie sobie prace przy układaniu wełny..... ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emtek 05.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witam wszystkich i bardzo dziękuje za podpowiedzi. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 05.08.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witam! Hura, dzis wraca moj mąż (Peterz;-) a od poniedziałku - wtorku ostro wkracza oieplenie poddasza. Moze i niedobrze, ze pada, a ja sie ciesze, ze nie ma tych upałów - wyobraźcie sobie prace przy układaniu wełny..... ula Tobie to dobrze!!! Moj wraca za 3 tygodnie,ale chociaz internet maja na statku wiec spokojnie mozemy omowic sprawy budowlane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 05.08.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami? Zaczynasz wojnę o wyższośc świąt jednych nad drugimi? Na Forum są trzy frakcje - zagorzałych zwolenników wełny, zagorzałych zwolenników styropianu i tych, którzy uznają oba materiały. Jak zwykle decydująca jest kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami? Zaczynasz wojnę o wyższośc świąt jednych nad drugimi? Na Forum są trzy frakcje - zagorzałych zwolenników wełny, zagorzałych zwolenników styropianu i tych, którzy uznają oba materiały. Jak zwykle decydująca jest kasa. albo przypadek u mnie maiła byc wełna ... a potem wygrałam styropian za 5000 tys no i co ? głupota było by sie upierać przy wełnie każde 5tys ważne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.08.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witam deszczowow środę zalewam strop pododa wręcz wymarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.08.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witam ech...jest czym oddychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.08.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 witam ech...jest czym oddychac witam-oby nie za długo bo tez będziemy narzekać ale dzieki deszczowi odrodziła mi sie wisnia piłkowana a juz spisałam ja na straty bo mimo podlewania w tych upałach straciła wszystkie listki a teraz ładnie powyrastały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cały dzień pada I co tu robić w taką pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.08.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cały dzień pada I co tu robić w taką pogodę ja teraz robie kawke.posiedze przy kompie a potem zaległosci w prasowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 05.08.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jeszcze raz bardzo proszę tych, którzy już tynkowali podajcie namiary na swoje ekipy jeśli jesteście zadowoleni. Chodzi o tynki cementowo-wapienne do wewnątrz. Teska dzięki za namiar na p. Bolka, ale on ma teraz straszliwie wysokie ceny -aż nie mogłam uwierzyć jak usłyszłam/negocjować nie chce/ Agnieszka1 też dzięki za Twojego wykonawcę. Byliśmy z nim już " po słowie" ale z jakiś prywatnych względów musiał zrobić teraz postój w pracy. Sprawdziłam wszystkich polecanych na rankingu, lecz nikt w najbliższym czasie nie jest wolny. A my MUSIMY już tynkować. Pomóżcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cały dzień pada I co tu robić w taką pogodę ja teraz robie kawke.posiedze przy kompie a potem zaległosci w prasowaniu ja to i zajęcie bym sobie znalazła, ale co tu ma robić taki trzylatek, nudzi się i marudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Jeszcze raz bardzo proszę tych, którzy już tynkowali podajcie namiary na swoje ekipy jeśli jesteście zadowoleni. Chodzi o tynki cementowo-wapienne do wewnątrz. !! ja nie mogę pomóc daleko mi do tego etapu a znam tylko tych z listy, ale teraz ogolnie fachowcy sie wycwanili, wielu wyjechało a ci co zostali popodnosili ceny że ......... Ale moze ktos inny podpowie, a może sąsiadów warto sie popytać kto u nich robił, od razu mozna zauwazyć efekty prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.08.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cały dzień pada I co tu robić w taką pogodę Tak to chociaż stropik podlewałaś, a teraz to nawet deszcz cię wyręczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cały dzień pada I co tu robić w taką pogodę Tak to chociaż stropik podlewałaś, a teraz to nawet deszcz cię wyręczy . teraz to ten deszcz to może sie ugryżć , gdzie był 2 tygodnie temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.08.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Witamgłowa mi pęka w szwach ......no nic nie pomaga nawt zakupy poczyniłam dla siebie i tez nie pomogło ech to chyba ten deszczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.08.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 wkoncu zdecydowałam sie na dachówkę juz mam zamówiona w euroklinkierze mieli najkorzystniejsza cene koramic czerwona angoba szlachetna na przekór nazwie jest bardziej brązowa od kasztanowej robena i mniej błyszczy sasiadom po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 wkoncu zdecydowałam sie na dachówkę juz mam zamówiona w euroklinkierze mieli najkorzystniejsza cene koramic czerwona angoba szlachetna na przekór nazwie jest bardziej brązowa od kasztanowej robena i mniej błyszczy sasiadom po oczach brązowa to jest jak słońce świeci, normalnie to ciemne bordo, kasztanowa robena jest czerwona, ale koramic swieci się dużo mocniej - wiem bo mam 2 dachy obok siebie pokryte tymi dachówkami i codziennie na nie patrzę. A tak pozatym ja też zamowiłam tą samą tyle że w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 05.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Cały dzień pada I co tu robić w taką pogodę Tak to chociaż stropik podlewałaś, a teraz to nawet deszcz cię wyręczy . A u nas dzisiaj wstawili okna i drzwi !!! I przestało hulać po pokojach. A wialo dzisiaj okrutnie. http://images3.fotosik.pl/117/794cc81b13914e1amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts