Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Hura, dzis wraca moj mąż (Peterz;-)

a od poniedziałku - wtorku ostro wkracza oieplenie poddasza.

Moze i niedobrze, ze pada, a ja sie ciesze, ze nie ma tych upałów - wyobraźcie sobie prace przy układaniu wełny.....

ula

Tobie to dobrze!!! Moj wraca za 3 tygodnie,ale chociaz internet maja na statku wiec spokojnie mozemy omowic sprawy budowlane.

a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami?

Zaczynasz wojnę o wyższośc świąt jednych nad drugimi? :wink: Na Forum są trzy frakcje - zagorzałych zwolenników wełny, zagorzałych zwolenników styropianu i tych, którzy uznają oba materiały.

Jak zwykle decydująca jest kasa.

a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami?

Zaczynasz wojnę o wyższośc świąt jednych nad drugimi? :wink: Na Forum są trzy frakcje - zagorzałych zwolenników wełny, zagorzałych zwolenników styropianu i tych, którzy uznają oba materiały.

Jak zwykle decydująca jest kasa.

albo przypadek :D

u mnie maiła byc wełna ... a potem wygrałam styropian za 5000 tys no i co ? głupota było by sie upierać przy wełnie każde 5tys ważne :D

:cry: :cry: :cry:

Jeszcze raz bardzo proszę tych, którzy już tynkowali podajcie namiary na swoje ekipy jeśli jesteście zadowoleni. Chodzi o tynki cementowo-wapienne do wewnątrz.

Teska dzięki za namiar na p. Bolka, ale on ma teraz straszliwie wysokie ceny -aż nie mogłam uwierzyć jak usłyszłam/negocjować nie chce/ :(

Agnieszka1 też dzięki za Twojego wykonawcę. Byliśmy z nim już " po słowie" ale z jakiś prywatnych względów musiał zrobić teraz postój w pracy. :(

Sprawdziłam wszystkich polecanych na rankingu, lecz nikt w najbliższym czasie nie jest wolny. A my MUSIMY już tynkować. Pomóżcie!!!

:cry: :cry: :cry:

Jeszcze raz bardzo proszę tych, którzy już tynkowali podajcie namiary na swoje ekipy jeśli jesteście zadowoleni. Chodzi o tynki cementowo-wapienne do wewnątrz.

!!

ja nie mogę pomóc daleko mi do tego etapu a znam tylko tych z listy, ale teraz ogolnie fachowcy sie wycwanili, wielu wyjechało a ci co zostali popodnosili ceny że ......... :evil: :evil: Ale moze ktos inny podpowie, a może sąsiadów warto sie popytać kto u nich robił, od razu mozna zauwazyć efekty prac :roll:

wkoncu zdecydowałam sie na dachówkę

juz mam zamówiona w euroklinkierze mieli najkorzystniejsza cene

koramic czerwona angoba szlachetna na przekór nazwie jest bardziej brązowa od kasztanowej robena i mniej błyszczy sasiadom po oczach :D

brązowa to jest jak słońce świeci, normalnie to ciemne bordo, kasztanowa robena jest czerwona, ale koramic swieci się dużo mocniej - wiem bo mam 2 dachy obok siebie pokryte tymi dachówkami i codziennie na nie patrzę. A tak pozatym ja też zamowiłam tą samą tyle że w czerwcu :lol: :lol: :lol:

Cały dzień pada :-? :-? I co tu robić w taką pogodę :roll:

Tak to chociaż stropik podlewałaś, a teraz to nawet deszcz cię wyręczy :wink: .

A u nas dzisiaj wstawili okna i drzwi !!! I przestało hulać po pokojach. A wialo dzisiaj okrutnie.

http://images3.fotosik.pl/117/794cc81b13914e1amed.jpg