Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

wkoncu zdecydowałam sie na dachówkę

juz mam zamówiona w euroklinkierze mieli najkorzystniejsza cene

koramic czerwona angoba szlachetna na przekór nazwie jest bardziej brązowa od kasztanowej robena i mniej błyszczy sasiadom po oczach :D

brązowa to jest jak słońce świeci, normalnie to ciemne bordo, kasztanowa robena jest czerwona, ale koramic swieci się dużo mocniej - wiem bo mam 2 dachy obok siebie pokryte tymi dachówkami i codziennie na nie patrzę. A tak pozatym ja też zamowiłam tą samą tyle że w czerwcu :lol: :lol: :lol:

no prosze a ja myslalam ze jednak sie mniej świeci .......e nic nie szkodzi i tak mi sie podoba :D

no prosze a ja myslalam ze jednak sie mniej świeci .......e nic nie szkodzi i tak mi sie podoba :D

kiedyś jak ogladalam wystawke w euroklinkierze to mnie to zmyliło, ale świeci się i to bardzo, przy niej roben wysiada. Bardzo ładnie wyglada na dachu 4spadowym, ale mam nadzieje, że na moim 2-spadowym też będzie się prezentować jako tako :-? A jaką cegłę na komin??

Wieczoriem witam! :lol:

Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? :evil:

tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać

ale dołujecie :wink: :wink: - niech ktos napisze, że nie będzie padać, :-?

no dobra, tylko trochę pokropi, prawie jakby nie padało....

no i nie pada - przynajmniej narazie :lol: :lol:

polecam gościa pod numerem 668031394

będę się przypominać ze swoim tematem do znudzenia....coż desperacja budującego...znacie to zapewne...."ludzie,krajanie ...można jajo znieść...szukam do małej robótki klinkierowej człowieka już z miesiąc czasu...nawet się kilka razy umówiłam na spotkanie...nikt nie przybył...czy jeszcze znajdzie się ktoś kto wykona kilka murków z klinkieru,dwie donice....sprawdzę każdy polecony namiar....czekam podajcie namiary...może wam ktoś robił, polecacie...a nóż się skusi.....pozdrawiam "

no to ja się przypominam

jestem uparta...nie wierzę, że nikt sobie z klinkierku nie zrobił chociaż słupków ogrodzenia....jak się patrzy po okolicy to pewien standard...więc zapytuje o ekipkę...pleaseeeee:-)

witam i ja

.... nie skomentuje kto od rana w niedzielę siedzi przy kompie....... :wink: :o kobiety budujące

Mnie juz nosi nie moge spac i chcialabym ,zeby juz sie cos dzialo na mojej budowie.Koparka dopiero w poniedzialek,moglabym juz wybierac dachowke jak Ty KACHA!!!!!!.Bardzo ladny kolor!

ale spokojnie ... ja niedawno tez koparke wynajmowałam i nawet nie wiem jak to sie stało że juz pietro stoi potem bedziesz tęsknic za tym błogim spokojem

Wieczoriem witam! :lol:

Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? :evil:

tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać

ale dołujecie :wink: :wink: - niech ktos napisze, że nie będzie padać, :-?

no dobra, tylko trochę pokropi, prawie jakby nie padało....

no i nie pada - przynajmniej narazie :lol: :lol:

najświeższe wieści - ma padać w poniedziałek ale późną nocą. a poniedziałek ma być słoneczny :D