podzinski 05.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 roboty klinkierowe telefon 668031394 , polecam drewno kominkowe 90 zł za metr buk,dąb ,akacja co najważniejsze to nie jest gałęziówa pod numerem 601729487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 05.08.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 wkoncu zdecydowałam sie na dachówkę juz mam zamówiona w euroklinkierze mieli najkorzystniejsza cene koramic czerwona angoba szlachetna na przekór nazwie jest bardziej brązowa od kasztanowej robena i mniej błyszczy sasiadom po oczach brązowa to jest jak słońce świeci, normalnie to ciemne bordo, kasztanowa robena jest czerwona, ale koramic swieci się dużo mocniej - wiem bo mam 2 dachy obok siebie pokryte tymi dachówkami i codziennie na nie patrzę. A tak pozatym ja też zamowiłam tą samą tyle że w czerwcu no prosze a ja myslalam ze jednak sie mniej świeci .......e nic nie szkodzi i tak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 no prosze a ja myslalam ze jednak sie mniej świeci .......e nic nie szkodzi i tak mi sie podoba kiedyś jak ogladalam wystawke w euroklinkierze to mnie to zmyliło, ale świeci się i to bardzo, przy niej roben wysiada. Bardzo ładnie wyglada na dachu 4spadowym, ale mam nadzieje, że na moim 2-spadowym też będzie się prezentować jako tako A jaką cegłę na komin?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 05.08.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? http://www.meteo.pl - przeważnie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 A u nas dzisiaj wstawili okna i drzwi !!! I przestało hulać po pokojach. A wialo dzisiaj okrutnie Gratulacje Okienka ładne, a jaki kolor?? Te słupki przy drzwiach bardzo ładne - czym pomalowaliscie, że taki fajny kolor wyszedł?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? http://www.meteo.pl - przeważnie się sprawdza. nic pocieszającego tam nie zobaczyłam ech....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 05.08.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać ale dołujecie - niech ktos napisze, że nie będzie padać, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.08.2006 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać ale dołujecie - niech ktos napisze, że nie będzie padać, no dobra, tylko trochę pokropi, prawie jakby nie padało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 06.08.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dzien dobry! To ja dzis witam pierwsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.08.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać ale dołujecie - niech ktos napisze, że nie będzie padać, no dobra, tylko trochę pokropi, prawie jakby nie padało.... no i nie pada - przynajmniej narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dzien dobry! To ja dzis witam pierwsza! Witam niedzielnie. To ja druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
podzinski 06.08.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 polecam gościa pod numerem 668031394będę się przypominać ze swoim tematem do znudzenia....coż desperacja budującego...znacie to zapewne...."ludzie,krajanie ...można jajo znieść...szukam do małej robótki klinkierowej człowieka już z miesiąc czasu...nawet się kilka razy umówiłam na spotkanie...nikt nie przybył...czy jeszcze znajdzie się ktoś kto wykona kilka murków z klinkieru,dwie donice....sprawdzę każdy polecony namiar....czekam podajcie namiary...może wam ktoś robił, polecacie...a nóż się skusi.....pozdrawiam " no to ja się przypominam jestem uparta...nie wierzę, że nikt sobie z klinkierku nie zrobił chociaż słupków ogrodzenia....jak się patrzy po okolicy to pewien standard...więc zapytuje o ekipkę...pleaseeeee:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.08.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 witam i ja .... nie skomentuje kto od rana w niedzielę siedzi przy kompie....... kobiety budujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 06.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Pogoda na kolejne 5 dni http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?world=4970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 06.08.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 witam i ja .... nie skomentuje kto od rana w niedzielę siedzi przy kompie....... kobiety budujące Mnie juz nosi nie moge spac i chcialabym ,zeby juz sie cos dzialo na mojej budowie.Koparka dopiero w poniedzialek,moglabym juz wybierac dachowke jak Ty KACHA!!!!!!.Bardzo ladny kolor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 witam i ja .... nie skomentuje kto od rana w niedzielę siedzi przy kompie....... kobiety budujące Mnie juz nosi nie moge spac i chcialabym ,zeby juz sie cos dzialo na mojej budowie.Koparka dopiero w poniedzialek,moglabym juz wybierac dachowke jak Ty KACHA!!!!!!.Bardzo ladny kolor! ale spokojnie ... ja niedawno tez koparke wynajmowałam i nawet nie wiem jak to sie stało że juz pietro stoi potem bedziesz tęsknic za tym błogim spokojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.08.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Wieczoriem witam! Czy ktoś wie czy jutro też tak będzie padało? tak, ale mniej niż dzisiaj. za to w poniedziałek przed południem ma porządnie lać ale dołujecie - niech ktos napisze, że nie będzie padać, no dobra, tylko trochę pokropi, prawie jakby nie padało.... no i nie pada - przynajmniej narazie najświeższe wieści - ma padać w poniedziałek ale późną nocą. a poniedziałek ma być słoneczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts