Iwonka i Adaś 06.08.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, tak przejrzałam z grubsza Wasze posty i widzę, że robota budowlana u Was aż sie pali w rękach. A ja własnie wróciłam z rejsu po Mazurach. Piękne jeziora, przystanie i totalna cisza na wyspach ktorych biwakowałam, tak mnie zrelaksowały, że chyba tydzień będę wracała do rzeczywistości. Tym bardziej, że byłam na wakacjach sama (bez dzieci i męża). Ach co to był za wspaniały urlop. Pozdrawiam jeszcze urlopowo tych budujących i tych urlopujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.08.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 luuuuudzie, ilo to teraz podciągnąć trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.08.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 witam i przestrzegam grupę przed firma i tu prosba do klausa o wciagnięcie na czarna liste zakład stolarski WOJCIECH L. dabie ul kraszewskiego na koncu po lewej stronie dalej nie bedę pisał tylko zapraszam dział PRAWO I PIENIĄDZE TAM OPISAŁEM CO I JAK JEST TO FIRMA KTÓRA OBIECUJE DUZO BIERZE ZALICZKI NA KTÓRE DAJE POKWITOWANIA I WTEDY ZACZYNAJA SIE PROBLEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.08.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Forum-owiczów po małym urlopie Z wielką radością zawiadamiam że w dniu 4 sierpnia w dzienniku zachodniopomorskim 89 pozycja 1639 ogłoszono długo oczekiwaną zmianę w planie zagospodarowania terenu dla Bezrzecza. Teraz 30 dni na uprawomocnienie i mogę składać o pozwolenie na budowę i zobaczymy jak dalej - ale raczej budowę na koniec tego roku zarzuciłem . Mam nadzieję że porządnie się przygotuję do odpalenia po przymrozkach - chcemy przeprowadzić się na święta Bożego Narodzenia 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.08.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 to juz masz połowę sukcesu papierkowego gratulacje dla ciebie i innych w twoim rejonie których ta sprawa dotyczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.08.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Tomadyna, gratulacje. Masz czas, żeby się przygotowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 06.08.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 tomadyna, to wspaniała wiadomość! A może choć stan zero udałoby się przed zimą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 06.08.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Forum-owiczów po małym urlopie Z wielką radością zawiadamiam że w dniu 4 sierpnia w dzienniku zachodniopomorskim 89 pozycja 1639 ogłoszono długo oczekiwaną zmianę w planie zagospodarowania terenu dla Bezrzecza. Teraz 30 dni na uprawomocnienie i mogę składać o pozwolenie na budowę i zobaczymy jak dalej - ale raczej budowę na koniec tego roku zarzuciłem . Mam nadzieję że porządnie się przygotuję do odpalenia po przymrozkach - chcemy przeprowadzić się na święta Bożego Narodzenia 2007. Gratuluje!!!!!!!!!!!!!! Napewno wytrzymasz,zeby choc troszke nie pobudowac w tym roku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.08.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 tomadyna, to wspaniała wiadomość! A może choć stan zero udałoby się przed zimą? nie kuście człowieka.... na pozwolenie poczeka minimum miesiąc - będzie wrzesień. dwa tygodnie na uprawomocnienie i tydzień na zgłoszenie rozpoczęcia robót - październik. geodeta, koparka, szalunki...... jak październik będzie ciepły jak zapowiadają to zdąży, a jak nie to utknie w połowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.08.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 tomadyna, to wspaniała wiadomość! A może choć stan zero udałoby się przed zimą? nie kuście człowieka.... na pozwolenie poczeka minimum miesiąc - będzie wrzesień. dwa tygodnie na uprawomocnienie i tydzień na zgłoszenie rozpoczęcia robót - październik. geodeta, koparka, szalunki...... jak październik będzie ciepły jak zapowiadają to zdąży, a jak nie to utknie w połowie. Ja w zeszłym roku zaczęłam 19 października ale to zawsze jest loteria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam Forum-owiczów po małym urlopie Z wielką radością zawiadamiam że w dniu 4 sierpnia w dzienniku zachodniopomorskim 89 pozycja 1639 ogłoszono długo oczekiwaną zmianę w planie zagospodarowania terenu dla Bezrzecza. Teraz 30 dni na uprawomocnienie i mogę składać o pozwolenie na budowę i zobaczymy jak dalej - ale raczej budowę na koniec tego roku zarzuciłem . Mam nadzieję że porządnie się przygotuję do odpalenia po przymrozkach - chcemy przeprowadzić się na święta Bożego Narodzenia 2007. gratuluje!i tez sie ciesze bo sprawa pośrednio mnie również dotyczy ja planuje przeprowadzkę w kwietniu 2007 więc raptem parę mies wcześniej nie wierzę że nic nie tkniesz do wiosny pójdziesz chaszcze karczować ale coś zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.08.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, tak przejrzałam z grubsza Wasze posty i widzę, że robota budowlana u Was aż sie pali w rękach. A ja własnie wróciłam z rejsu po Mazurach. Piękne jeziora, przystanie i totalna cisza na wyspach ktorych biwakowałam, tak mnie zrelaksowały, że chyba tydzień będę wracała do rzeczywistości. Tym bardziej, że byłam na wakacjach sama (bez dzieci i męża). Ach co to był za wspaniały urlop. Pozdrawiam jeszcze urlopowo tych budujących i tych urlopujących. też bym tak chciała w jakąś głuszę się zapuścic z dala od codzienności, bo czuję że ostatnio sie wypaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.08.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Tomadyna GRATULACJE Rezerwuj dobrą ekipę, rozgladaj się za przecenami - w zime można kupić dużo taniej bo mniejszy ruch- i jak puszczą lody to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.08.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 już dawno nie otworzylam stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.08.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 A ja dzisiaj pół dnia wybierałam okna - velux kontra fakro. Zwyciężyło narazie fakro zarówno cenowo jak i tym, że mają klamki na dole. Ale ogólnie nie spodziewałam się takich cen do łazienki o połowę droższe od normalnych. Jedno jeszcze mi się nie podoba ta sosna jasna, w sypialniach będę miala ciemne okna w szczytowych i te polaciowe takie jasne brrr. Zamówić w innym kolorku to cena 20% w górę i miesiąc czekania. Tak się zastanawiam czy nie można tego samemu pomalować kiedyś lakierem barwiącym (w końcu i tak trzeba je odnawiać) - a może nie będzie aż tak żle. Ktos ma jakies doświadczenia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.08.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Dziękuję wszystkim Pewnie czas pokaże kiedy ruszymy z budową. 2 letnie oczekiwanie na papiery nauczyło mnie trochę pokory w planowaniu Zostało jeszcze sporo do załatwienia................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.08.2006 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Tak się zastanawiam czy nie można tego samemu pomalować kiedyś lakierem barwiącym (w końcu i tak trzeba je odnawiać) - a może nie będzie aż tak żle. Ktos ma jakies doświadczenia?? Można, tylko trzeba zetrzec warstwę/-y lakieru. W zasadzie jeśli ma Cię to irytowac, to nie czekaj i pomaluj od razu - pewnie będzie nawet wygodniej. Tylko musisz się zapytac, co z gwarancją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.08.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.08.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.08.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Dziękuję wszystkim Pewnie czas pokaże kiedy ruszymy z budową. 2 letnie oczekiwanie na papiery nauczyło mnie trochę pokory w planowaniu Zostało jeszcze sporo do załatwienia................. Ale to co zostało do załatwienia to już pestka w porównaniu z tym co było!! Dasz radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts