Didi 07.08.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, tak przejrzałam z grubsza Wasze posty i widzę, że robota budowlana u Was aż sie pali w rękach. A ja własnie wróciłam z rejsu po Mazurach. Piękne jeziora, przystanie i totalna cisza na wyspach ktorych biwakowałam, tak mnie zrelaksowały, że chyba tydzień będę wracała do rzeczywistości. Tym bardziej, że byłam na wakacjach sama (bez dzieci i męża). Ach co to był za wspaniały urlop. Pozdrawiam jeszcze urlopowo tych budujących i tych urlopujących. zazdroszczę........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 07.08.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam poniedziałkowo, trobe, dziękuję za odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.08.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam poniedziałkowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.08.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Tak się zastanawiam czy nie można tego samemu pomalować kiedyś lakierem barwiącym (w końcu i tak trzeba je odnawiać) - a może nie będzie aż tak żle. Ktos ma jakies doświadczenia?? Można, tylko trzeba zetrzec warstwę/-y lakieru. W zasadzie jeśli ma Cię to irytowac, to nie czekaj i pomaluj od razu - pewnie będzie nawet wygodniej. Tylko musisz się zapytac, co z gwarancją. One mają jedną wartstwę i sam producent zaleca wlaśnie konserwację co 2-5lat lakierem akrylowym - a chyba są takie lakiery barwione a nie tylko bezbarwne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 07.08.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam poniedziałkowo Didi, dzióbek, tez innym zazdrościłam, aż sie zawzięlam pogadalam z mezem coby mnie puscil (oj dlugo musialam argumentowac, bo musial mnie zastapic w hurtowni) i pojechalam. Didi, a jak Ty się kochana czujesz? Mam nadzieję, ze duzo wypoczywasz i robisz tylko przyjemne dla siebie rzeczy. Bylam wczoraj u siebie na dzialeczce i takie mam zaleglosci. Moj męzus zupelnie nic nie robil bo stwierdzil, że ile by nie podlewal to i tak trawa wyschnie. No i wyschla. Zostalo tylko piekne zielsko, ktore musze teraz zwalczyć. pozdrowionka dla calej grupki iwonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.08.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam poniedziałkowo Didi, dzióbek, tez innym zazdrościłam, aż sie zawzięlam pogadalam z mezem coby mnie puscil (oj dlugo musialam argumentowac, bo musial mnie zastapic w hurtowni) i pojechalam. Didi, a jak Ty się kochana czujesz? Mam nadzieję, ze duzo wypoczywasz i robisz tylko przyjemne dla siebie rzeczy. Bylam wczoraj u siebie na dzialeczce i takie mam zaleglosci. Moj męzus zupelnie nic nie robil bo stwierdzil, że ile by nie podlewal to i tak trawa wyschnie. No i wyschla. Zostalo tylko piekne zielsko, ktore musze teraz zwalczyć. pozdrowionka dla calej grupki iwonka co przejeżdżałam to patrzyłam czy jest u ciebie samochód, ale nigdy nie widziałam w tym roku to trzeba było bardzo dużo wysiłku aby trawa nie wyschła więc za bardzo nie susz Adasiowi głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.08.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam wszystkich! czy ktos ze szczecinian buduje lub zbudowal D20 Okazaly - Muratora???? P.S. Didi wielkie dzieki, choc z tym pradem to trza sie dopytac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 roboty klinkierowe telefon 668031394 , polecam drewno kominkowe 90 zł za metr buk,dąb ,akacja co najważniejsze to nie jest gałęziówa pod numerem 601729487 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 tomadyna, to wspaniała wiadomość! A może choć stan zero udałoby się przed zimą? nie kuście człowieka.... na pozwolenie poczeka minimum miesiąc - będzie wrzesień. dwa tygodnie na uprawomocnienie i tydzień na zgłoszenie rozpoczęcia robót - październik. geodeta, koparka, szalunki...... jak październik będzie ciepły jak zapowiadają to zdąży, a jak nie to utknie w połowie. ja zaczynałam w listopadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 witam grupkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 07.08.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 tomadyna, to wspaniała wiadomość! A może choć stan zero udałoby się przed zimą? nie kuście człowieka.... na pozwolenie poczeka minimum miesiąc - będzie wrzesień. dwa tygodnie na uprawomocnienie i tydzień na zgłoszenie rozpoczęcia robót - październik. geodeta, koparka, szalunki...... jak październik będzie ciepły jak zapowiadają to zdąży, a jak nie to utknie w połowie. ja zaczynałam w listopadzie my tez. Pozwolenie 21 października, koparka pod koniec listopada. Listopad i grudzien byl cieply - jedyny minus takiej budowy to to, ze bardzo szybko jest ciemno. ulanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 07.08.2006 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich Pytanie z innej branży- czy ktoś wie, gdzie naprawić amortyzator w wózku spacerowym?? Pomocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.08.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Czy moglibyscie podac mi jakies namiary na koparkowych? Oprocz pana Gienka ,bo on zajety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam Wszystkich Pytanie z innej branży- czy ktoś wie, gdzie naprawić amortyzator w wózku spacerowym?? Pomocy!! Aga jak zielone???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Czy moglibyscie podac mi jakies namiary na koparkowych? Oprocz pana Gienka ,bo on zajety. Witaj zadzwoń do darkopu i popros o Pana Tomka jest bardzo "sprawny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.08.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam wszystkich fajna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Czy moglibyscie podac mi jakies namiary na koparkowych? Oprocz pana Gienka ,bo on zajety. Witaj zadzwoń do darkopu i popros o Pana Tomka jest bardzo "sprawny" Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Witam poniedziałkowo, trobe, dziękuję za odzew Pogubiłam się - ja się do Ciebie "odzywałam"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 One mają jedną wartstwę i sam producent zaleca wlaśnie konserwację co 2-5lat lakierem akrylowym - a chyba są takie lakiery barwione a nie tylko bezbarwne?? Owszem ale zawsze lepiej dopytac (lub doczytac) o dokładne warunki gwarancji. Co do barwienia - są lakiery z kolorem, ewentualnie najpierw zabejcuj, potem polakieruj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.08.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 One mają jedną wartstwę i sam producent zaleca wlaśnie konserwację co 2-5lat lakierem akrylowym - a chyba są takie lakiery barwione a nie tylko bezbarwne?? Owszem ale zawsze lepiej dopytac (lub doczytac) o dokładne warunki gwarancji. Co do barwienia - są lakiery z kolorem, ewentualnie najpierw zabejcuj, potem polakieruj. Czytałam na stronie internetowej i warunkiem gwarancji jest właśnie własciwa konserwacja czyli m.in. lakierowanie, a czy polakieruję teraz czy za 2 lata to bez różnicy a o kolorach to nic nie piszę - przezimuja i zobaczymy na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts