dzióbek 08.08.2006 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Nia ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów tylko? myślałam, że więcej. No cóż, poszło w jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 08.08.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 do budujących z silikatów: czy ktoś z Was brał (pod uwagę) inne silikaty, niż xelli? Dostałam ofertę na bloczki z Ostrołęki, cena bloczka o 1zł niższa niż silka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.08.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów tylko? myślałam, że więcej. No cóż, poszło w jakość Ale czyta na pewno więcej osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Nia ma zdjęć Załącznik sprawdzałaś powinny być 2. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek - zdjęcia poszły Asia Nia ma zdjęć Załącznik sprawdzałaś powinny być 2. Asia właśnie nie ma załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wtorkowo, no to nasza grupa świętuje spóźnione urodzinki. Chyba z najstarszej gwardii to już tylko maksiu i Teska zostali. A jle osob moglo sie przewinac przez forum może ktoś policzy? 81 forumowiczów A nie wiecej bo postow napisalismy mnostwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników A teraz? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria,Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek ,chokie Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników A teraz? Asia Super Właśnie o takie mi chodzi, możesz podać czym lakierowaliście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. to dodam jeszcze MariuszR, RomanW, Ivette, Olka, Paweł_, A grapusek i amo - to ta sama osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek wysłałam jeszcze raz. A mail dochodzi? Asia listy dochodzą, ale brak jakichkolwiek załączników A teraz? Asia Super Właśnie o takie mi chodzi, możesz podać czym lakierowaliście?? Nie pamiętam. Ale jak będę w K-gu to pod schodami mam jeszcze puszkę. Pojadę chyba w tym tygodniu wrócę w następnym bo 18.08 muszę być w Szczecinie. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 i jeszcze ja dopiszę się do listy A może ktoś podpowie : dlaczego mam w prawym górnym rogu postu dodatkowe okienka? Jak to usunąć ? witam we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.08.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. dzióbek - podziwiam mnie by się nie chciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, Ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariuszR, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. to dodam jeszcze MariuszR, RomanW, Ivette, Olka, Paweł_, A grapusek i amo - to ta sama osoba Ale oni są w tej grupce, nawet Paweł i Olka wysoko musieli troche otworzyć stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. dzióbek - podziwiam mnie by się nie chciało Przykre ale niektorych osob nie znam To kiedy powstalo forum 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dziobek a jak tam z twoja ekipa znalazlas nowych budowlancow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dzióbek - podziwiam mnie by się nie chciało ale to nic wielkiego kiedys sie bawiłam przy stronie 599 a teraz to tylko skopiowalam, bo miałam to zapisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts