dzióbek 08.08.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 i jeszcze ja dopiszę się do listy A może ktoś podpowie : dlaczego mam w prawym górnym rogu postu dodatkowe okienka? Jak to usunąć ? witam we wtorek to przepraszam, albo dołączyłaś do grupki juz na 6-setnych stronkach, albo nie udało się otworzyć ani jednej stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dziobek a jak tam z twoja ekipa znalazlas nowych budowlancow z tym to kiepściunio, albo termin póżno w listopadzie, albo cenę jeden taka poał, jak za cały dom albo nie mają czasu w tym roku a ja muszę dach połozyć w tym roku, zreszta nie chetni co do wchodzenia po drugiej ekipie, bo kazdy ma swoje jakies tam zasady budowania i jeden wogóle nie chciał bo nie lubi po kimś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dziobek a jak tam z twoja ekipa znalazlas nowych budowlancow z tym to kiepściunio, albo termin póżno w listopadzie, albo cenę jeden taka poał, jak za cały dom albo nie mają czasu w tym roku a ja muszę dach połozyć w tym roku, zreszta nie chetni co do wchodzenia po drugiej ekipie, bo kazdy ma swoje jakies tam zasady budowania i jeden wogóle nie chciał bo nie lubi po kimś A czy (bo masz juz strop ) nie mozesz zatrudnic osobno murarza i osobno ekipy do dachow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Cześć Teska co tam u ciebie słychać? Asia a zyję żyję....a własciwie żyjemy bedziemy teraz stukac podłoge w drewutni z kosteczki granitowej A jak tam się czuje twój ogród botaniczny. Mam nadzieję że rachunek za wodę będzie do przeżycia bo napewno nie dałaś im uschnąć. Asia trawka zieleniutka....nic nie wyschło.....a rachunku jeszcze nie dostałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. to dodam jeszcze MariuszR, RomanW, Ivette, Olka, Paweł_, A grapusek i amo - to ta sama osoba niom...w tej liscie jescze jest jedna osoba w trzech okropnych wcieleniach- ta denerwujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 witam wsiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska ty się przeprowadziłaś czy granice nam przesunęli ? (Kóstin) Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.08.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska ty się przeprowadziłaś czy granice nam przesunęli ? (Kóstin) Asia niestety nie przesunęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska ty się przeprowadziłaś czy granice nam przesunęli ? (Kóstin) Asia Teska sie germanizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.08.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 uprzejmie informuję, że : MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ :) po 5 tygodniach oczekiwania i możemy działać dalej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. to dodam jeszcze MariuszR, RomanW, Ivette, Olka, Paweł_, A grapusek i amo - to ta sama osoba niom...w tej liscie jescze jest jedna osoba w trzech okropnych wcieleniach- ta denerwujaca o ty nie wspominałam, bo......... szkoda w ogóle pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 uprzejmie informuję, że : MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ :) po 5 tygodniach oczekiwania i możemy działać dalej ! gratuluję!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.08.2006 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek Sorki za kolejność nie jest alfabetyczna, tylko to lista forumowiczów w ilości otwierania nowych stron do strony 599. dzióbek - podziwiam mnie by się nie chciało Przykre ale niektorych osob nie znam To kiedy powstalo forum 2002 moge napisac to samo.. przykre ale niektorych nie znam a forum powstało w 2001 roku, mowie o takiej prawdziwie dziajacej wersji, bo pierwsze proby bylo na jesien 2000 roku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 08.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 uprzejmie informuję, że : MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ :) po 5 tygodniach oczekiwania i możemy działać dalej ! gratuluję!!!!!!!!!!! Ja też gratuluję Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 a tak przy okazji ocieplania - wełna z reguły jest droższa od styropianu. a czy jest przy okazji lepsza? pod jakimi względami? Dobre pytanie, my jeszcze nie wiemy co zastosujemy, narazie skłaniamy sie ku wełnie, ale czas i kasa pokaże Myszy nie robią sobie w niej tuneli, a jeśli tak to pod wpływem ciężaru te korytarzyki z czasem zanikają. Niestety osiadanie wełny (tej nie zamocowanej np. na poddaszach) to wada. Pustkę u góry można zapchać po latach, np. banknotami lub listami od żony . Współczynniki przewodzenia ciepła podobne. Cena też. Izolacja z wełny jest wrażliwa na wilgoć. Styropian może wydzielać styren (rakotwórczy monomer z którego jest zbudowany polistyren - "szkielet" styropianu). Wełna może mieć podwyższone promieniowanie radioaktywne. Wg producentów wszystko oczywiście w normie. itd.....itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 niom...w tej liscie jescze jest jedna osoba w trzech okropnych wcieleniach- ta denerwujaca hmmm.. to ja nie wiem o kogo chodzi, ale ja to nowicjuszka To skreślcie z tej listy i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 uprzejmie informuję, że : MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ :) po 5 tygodniach oczekiwania i możemy działać dalej ! GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.08.2006 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Jeszcze raz bardzo proszę tych, którzy już tynkowali podajcie namiary na swoje ekipy jeśli jesteście zadowoleni. Chodzi o tynki cementowo-wapienne do wewnątrz. Teska dzięki za namiar na p. Bolka, ale on ma teraz straszliwie wysokie ceny -aż nie mogłam uwierzyć jak usłyszłam/negocjować nie chce/ Agnieszka1 też dzięki za Twojego wykonawcę. Byliśmy z nim już " po słowie" ale z jakiś prywatnych względów musiał zrobić teraz postój w pracy. Sprawdziłam wszystkich polecanych na rankingu, lecz nikt w najbliższym czasie nie jest wolny. A my MUSIMY już tynkować. Pomóżcie!!! odpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Teska ty się przeprowadziłaś czy granice nam przesunęli ? (Kóstin) Asia niestety nie przesunęli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.08.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 roboty klinkierowe telefon 668031394 , polecam drewno kominkowe 90 zł za metr buk,dąb ,akacja co najważniejsze to nie jest gałęziówa pod numerem 601729487 Fajny Gość! Wpada, podaje numer i koniec. Dzwonił ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts