szydas 08.08.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Szydas w ostatnim muratorze jest twój dom opisany ze zdjęciami. Może widziałeś? Tylko ma trochę więcej okien i taras na wysokości trawnika. Super wygląda. Asia widziałem, widziałem, a jeszcze wcześniej była wizualizacja 3d na płycie. nasz domek też będzie większy, okna zostawiamy bez zmian (poza roletami), a taras będzie tylko trochę nad poziomem gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 08.08.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 niom...w tej liscie jescze jest jedna osoba w trzech okropnych wcieleniach- ta denerwujaca hmmm.. to ja nie wiem o kogo chodzi, ale ja to nowicjuszka To skreślcie z tej listy i już Dzióbek! Nie pytaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 08.08.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 witam wszystkich.Czy ktoś ma może tel. do M&S na Gdańskiej. Jest na liście, a w informacji telefonicznej nie maja takiej firmy na Gdańskiej.Pozdrawiam.Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.08.2006 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 witam wszystkich. Czy ktoś ma może tel. do M&S na Gdańskiej. Jest na liście, a w informacji telefonicznej nie maja takiej firmy na Gdańskiej. Pozdrawiam. Z góry dziękuję za odpowiedź. 091-462-32-24 witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 08.08.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 witam wszystkich. Czy ktoś ma może tel. do M&S na Gdańskiej. Jest na liście, a w informacji telefonicznej nie maja takiej firmy na Gdańskiej. Pozdrawiam. Z góry dziękuję za odpowiedź. 091-462-32-24 witam wszystkich Dzięki Miraśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 08.08.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Hej. Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś montował okna drewniane na jesień i robił instalacje i tynki w zimie?? Słyszałam, że nie wolno montować drewninych okien w nieogrzewanych pomieszczeniach, bo się wypaczą itp. A nawet jak będa instalacje to specjalnie grzać dla okien, czy to ma sens? Jak uważacie lepiej wstawiać wiosną i ruszać wtedy z instalacjami itd.Dziękuję za wszystkie podpowiedzi.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 08.08.2006 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 do budujących z silikatów: czy ktoś z Was brał (pod uwagę) inne silikaty, niż xelli? Dostałam ofertę na bloczki z Ostrołęki, cena bloczka o 1zł niższa niż silka. Jakośc ta sama, tylko inne wymiary. Sprawdź ile wchodzi na metr kwadratowy ściany i za ile transport. Jeśli nadal cena będzie korzystna, to nie zastanawiaj się i bierz. Moja oryginalna Silka przyjechała na plac budowy w takim stanie, że kilka palet raklamowałam. Acha, zapomnij o idealnym trzymaniu wymiarów - to tylko chwyt reklamowy Xelli, mający się nijak do rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 08.08.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich A mnie na liście nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 08.08.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 uprzejmie informuję, że : MAMY POZWOLENIE NA BUDOWĘ :) po 5 tygodniach oczekiwania i możemy działać dalej ! To gratulacje A budowa zima czy od wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 08.08.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 dziękuję wszystkim za gratulacje ! Jak się uda (a musi się udać ) zaczynamy we wrześniu, do stanu zadaszonego, otwartego. A na wiosnę cała reszta. Marzy mi się Boże Narodzenie 2007 w naszym wspólnym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich A mnie na liście nie ma Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek, chokie już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 08.08.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dziekuję. Aż mi głupio ze zapomniałam o mojej imienniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich, tak przejrzałam z grubsza Wasze posty i widzę, że robota budowlana u Was aż sie pali w rękach. A ja własnie wróciłam z rejsu po Mazurach. Piękne jeziora, przystanie i totalna cisza na wyspach ktorych biwakowałam, tak mnie zrelaksowały, że chyba tydzień będę wracała do rzeczywistości. Tym bardziej, że byłam na wakacjach sama (bez dzieci i męża). Ach co to był za wspaniały urlop. Pozdrawiam jeszcze urlopowo tych budujących i tych urlopujących. Brawo Iwonka! Nie sądziłam, że sie odważysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magg 08.08.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Szczecinian, dopiero niedawno zaczelam korzystac z forum, i srednio żle wychodzi mi szukanie informacji.Czy moge prosic Forumowiczów o linka do listy dobrych i złych wykonawcw ze Szczecina i okolic?Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 08.08.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich A mnie na liście nie ma Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek, chokie już jesteś brakuje jeszcze mnie ,nie pisze zaczęsto ale śledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Szczecinian, dopiero niedawno zaczelam korzystac z forum, i srednio żle wychodzi mi szukanie informacji. Czy moge prosic Forumowiczów o linka do listy dobrych i złych wykonawcw ze Szczecina i okolic? Z góry dziekuję. witamy na forum. jak się dokładnie przyjrzysz to w stopce niektórych forumowiczów znajdziesz taki odnośnik (np. u mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 brakuje jeszcze mnie ,nie pisze zaczęsto ale śledze Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek ,chokie, ulamach już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Szczecinian, dopiero niedawno zaczelam korzystac z forum, i srednio żle wychodzi mi szukanie informacji. Czy moge prosic Forumowiczów o linka do listy dobrych i złych wykonawcw ze Szczecina i okolic? Z góry dziekuję. WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.08.2006 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Witam, wpadam na chwilke, po jestem w trakcie wakacji - to moje pierwsze prawdziwe letnie wakacje od kiedy jestem częścią podstawowej komórki społecznej... śjakos tak wyszło Byliśmy w Górach Stołowych, dzieciaczki śmigały po kamieniach, aż miło, a okoliczności przyrody przepiękne, czasami zapomina się, że takie cuda istnieją obok nas... Co powiecie na to: prosto z planu filmowego: http://foto.onet.pl/upload/39/73/_621500_n.jpg piaskowcowe dziwy natury http://foto.onet.pl/upload/13/97/_621502_n.jpg też, jak z Czerwonego Kapturka... http://foto.onet.pl/upload/7/90/_621503_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts