delf 08.08.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Martelia prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Delf góry zawsze są piekne, tylko niestety daleko Te widoki ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magg 08.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 No fakt , ale ślepak ze mnie, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.08.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 brakuje jeszcze mnie ,nie pisze zaczęsto ale śledze Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek ,chokie, ulamach już jesteś myślę, że jeszcze paru osób brakuje, nie każdemu udało się otworzyć stronkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 08.08.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ale tak na pierwszy rzut oka jesteśmy najaktywniejszym forum regionalnym. tylko kawiarenka i zbiorcze grupy typu "rekord wpisów" nas wyprzedzają, reszta daleko z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 myślę, że jeszcze paru osób brakuje, nie każdemu udało się otworzyć stronkę.... ale myśle, że to tylko parę osób, zawsze ten raz raczej sie udaje, Ty jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 ale tak na pierwszy rzut oka jesteśmy najaktywniejszym forum regionalnym. tylko kawiarenka i zbiorcze grupy typu "rekord wpisów" nas wyprzedzają, reszta daleko z tyłu może u nas się wiecej buduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 08.08.2006 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek co u ciebie na budowie taki zastój . Czyżby wakacje budowlane . A ostatnio się dowiedziałem,że niedaleko Ciebie buduje się moja koleżanka , jej działka jest na waszej ulicy na rogu bliżej nasypu, narazie mają fundament, może tez ją znasz?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Dzióbek co u ciebie na budowie taki zastój . Czyżby wakacje budowlane . A ostatnio się dowiedziałem,że niedaleko Ciebie buduje się moja koleżanka , jej działka jest na waszej ulicy na rogu bliżej nasypu, narazie mają fundament, może tez ją znasz?. przerwa i odpoczynek, a tak serio to ruszamy w drugiej połowie - mam nadzieję- z powodu nagłego wyjazdu męża. Kolezanki nie znam ale jej męża tak tzn. zgadalismy się na budowie - jesli to ta działka o której myśle, ale chyba tak bo innej tam nie ma z fundamentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.08.2006 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 dziękuję wszystkim za gratulacje ! Jak się uda (a musi się udać ) zaczynamy we wrześniu, do stanu zadaszonego, otwartego. A na wiosnę cała reszta. Marzy mi się Boże Narodzenie 2007 w naszym wspólnym domku. Martelia, gratulacje i do roboty! Twój plan jest OK. Ja miałam takie same założenia. Nie bierz mojej ekipy a uda się go zrealizowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 09.08.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Czesc Wszystkim! Chcialam sie Wam pochwalic,ze wczoraj ruszyla nasza budowa!!!!!! Pan Gienek koparkowy choc bardzo zajety i rozchwytywany znalazl dla nas czas i pracowal od 10 do 21 ! Niezmordowany facet! Powiedzial,ze nie zostawia roboty w polowie i dokonczyl dziela.Ja oczywiscie caly ten czas dzielnie towarzyrzylam panu Gienkowi.Dzis gorale przyjada Sciac stare drzewo Ktore rosnie na dzialce,bo nikt inny nie chcial sie odwazyc! MARTELIA GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 09.08.2006 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 KLAUS chcialabym dopisac pozytywny komentarz dla pana Gienka koparkowego,jak to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.08.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 dziękuję wszystkim za gratulacje ! Jak się uda (a musi się udać ) zaczynamy we wrześniu, do stanu zadaszonego, otwartego. A na wiosnę cała reszta. Marzy mi się Boże Narodzenie 2007 w naszym wspólnym domku. Martelia, gratulacje i do roboty! Twój plan jest OK. Ja miałam takie same założenia. Nie bierz mojej ekipy a uda się go zrealizowac. jestem umówiona z p. Krzakiem, więc nie powinno być żadnych problemów - ale jak zwykle wszystko się okaże ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.08.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witam, witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 pozdrawiam środkowo! martelia gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.08.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam,martelia - gratulacje. My jeszcze czekamy, ale chyba też na dniach Florek i Jadzia - no to dobry początek zrobiony! Oby tak dalej! Didi, a co słychać na Twojej budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 09.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam, wpadam na chwilke, po jestem w trakcie wakacji - to moje pierwsze prawdziwe letnie wakacje od kiedy jestem częścią podstawowej komórki społecznej... śjakos tak wyszło Byliśmy w Górach Stołowych, dzieciaczki śmigały po kamieniach, aż miło, a okoliczności przyrody przepiękne, czasami zapomina się, że takie cuda istnieją obok nas... Co powiecie na to: prosto z planu filmowego: http://foto.onet.pl/upload/39/73/_621500_n.jpg piaskowcowe dziwy natury http://foto.onet.pl/upload/13/97/_621502_n.jpg też, jak z Czerwonego Kapturka... http://foto.onet.pl/upload/7/90/_621503_n.jpg Delf, czy to Skalne Miasto po czeskiej stronie? My byliśmy w Kotlinie Kłodzkiej w lipcu - super miejsce i fajne okolice do zwiedzania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam, Didi, a co słychać na Twojej budowie? ech! zastój z powodu suszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 przecież susza się skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts