Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

brakuje jeszcze mnie ,nie pisze zaczęsto ale śledze

Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria,

Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek ,chokie, ulamach

już jesteś :lol:

myślę, że jeszcze paru osób brakuje, nie każdemu udało się otworzyć stronkę....

Dzióbek co u ciebie na budowie taki zastój . Czyżby wakacje budowlane 8) . A ostatnio się dowiedziałem,że niedaleko Ciebie buduje się moja koleżanka , jej działka jest na waszej ulicy na rogu bliżej nasypu, narazie mają fundament, może tez ją znasz?.

przerwa i odpoczynek, a tak serio to ruszamy w drugiej połowie - mam nadzieję- z powodu nagłego wyjazdu męża. Kolezanki nie znam ale jej męża tak tzn. zgadalismy się na budowie - jesli to ta działka o której myśle, ale chyba tak bo innej tam nie ma z fundamentami :lol: :lol:

dziękuję wszystkim za gratulacje !

Jak się uda (a musi się udać :)) zaczynamy we wrześniu, do stanu zadaszonego, otwartego. A na wiosnę cała reszta.

Marzy mi się Boże Narodzenie 2007 w naszym wspólnym domku.

Martelia, gratulacje i do roboty! Twój plan jest OK. Ja miałam takie same założenia. :-?

Nie bierz mojej ekipy a uda się go zrealizowac.

Czesc Wszystkim! Chcialam sie Wam pochwalic,ze wczoraj ruszyla nasza budowa!!!!!! Pan Gienek koparkowy choc bardzo zajety i rozchwytywany znalazl dla nas czas i pracowal od 10 do 21 ! Niezmordowany facet! Powiedzial,ze nie zostawia roboty w polowie i dokonczyl dziela.Ja oczywiscie caly ten czas dzielnie towarzyrzylam panu Gienkowi.Dzis gorale przyjada Sciac stare drzewo Ktore rosnie na dzialce,bo nikt inny nie chcial sie odwazyc!

MARTELIA GRATULACJE!!!!!

dziękuję wszystkim za gratulacje !

Jak się uda (a musi się udać :)) zaczynamy we wrześniu, do stanu zadaszonego, otwartego. A na wiosnę cała reszta.

Marzy mi się Boże Narodzenie 2007 w naszym wspólnym domku.

Martelia, gratulacje i do roboty! Twój plan jest OK. Ja miałam takie same założenia. :-?

Nie bierz mojej ekipy a uda się go zrealizowac.

jestem umówiona z p. Krzakiem, więc nie powinno być żadnych problemów :) - ale jak zwykle wszystko się okaże !

Witam,

wpadam na chwilke, po jestem w trakcie wakacji - to moje pierwsze prawdziwe letnie wakacje od kiedy jestem częścią podstawowej komórki społecznej... śjakos tak wyszło :-? :D

Byliśmy w Górach Stołowych, dzieciaczki śmigały po kamieniach, aż miło, a okoliczności przyrody przepiękne, czasami zapomina się, że takie cuda istnieją obok nas... :D

Co powiecie na to:

prosto z planu filmowego:

http://foto.onet.pl/upload/39/73/_621500_n.jpg

piaskowcowe dziwy natury

http://foto.onet.pl/upload/13/97/_621502_n.jpg

też, jak z Czerwonego Kapturka...

http://foto.onet.pl/upload/7/90/_621503_n.jpg

Delf, czy to Skalne Miasto po czeskiej stronie?

My byliśmy w Kotlinie Kłodzkiej w lipcu - super miejsce i fajne okolice do zwiedzania.