Didi 09.08.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 przecież susza się skończyła no! i dopiero teraz zaczynamy zarabiać na tę budowę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 09.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 witam wszystkich-od poniedziałku ponoć podrożał styropian na ocieplenie-nie wiem czy wszedzie i mam problem czy poczekać do zimyi napewno stanieje(tak mi sie wydaje )i ocieplać dopiero na wiosnę czy jednak teraz bo jak na początku pazdziernika wstawimy okna to fajnie by było je obrobić co by nie korciło złodziei-sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 09.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hej. Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś montował okna drewniane na jesień i robił instalacje i tynki w zimie?? Słyszałam, że nie wolno montować drewninych okien w nieogrzewanych pomieszczeniach, bo się wypaczą itp. A nawet jak będa instalacje to specjalnie grzać dla okien, czy to ma sens? Jak uważacie lepiej wstawiać wiosną i ruszać wtedy z instalacjami itd. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam Montowałem okna na jesieni w budynku nieogrzewanym. Od czasu do czasu "paliło się w kozie". Wszystko było OK. W tym czasie wykonywano też inne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 09.08.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Delf - spójrz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 09.08.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 KLAUS chcialabym dopisac pozytywny komentarz dla pana Gienka koparkowego,jak to sie robi? Normalnie, wyślij do mnie e-maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 09.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 brakuje jeszcze mnie ,nie pisze zaczęsto ale śledze Teska, bodekku, Didi . maksiu ,czupurek, S.P. , maggie, delf, jolly,dzióbek, bikosa, RF, trobe, józiaS , Paweł , bryta, olka, Iwonka i Adaś, grzegorzR, monka, grzesiekB, agnieszka1, Joasia Jasia, Linka, agniesia, Klaus, kinimiD, iwa-k, monka, kaso01, zbigx, miśki, RomanW, sylwiaB, Asia i Robert, miraśka, Stasiek, ivette, grapusek, koks , bedi, ulcia i krzyś, ksiegowa, kerda, stasiek, wociek, mariusz, lalka, amo, marynka, Ewa Hebda, kacha72, octopus, kombi, maro74, daria, Jacek i Ania, szydas, gruśka, adria, mirlandia, peterz, dred, Bezwies, RF, adria, tomadyna, Florek i Jadzia, ulanka, GoskaJ, jamles, Przemko, zibi3336, Mamona Lisa, MamaTa i Tatuj, G@M, EWAR, apeska, Jasiu, Felek ,chokie, ulamach już jesteś dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 09.08.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hej. Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś montował okna drewniane na jesień i robił instalacje i tynki w zimie?? Słyszałam, że nie wolno montować drewninych okien w nieogrzewanych pomieszczeniach, bo się wypaczą itp. A nawet jak będa instalacje to specjalnie grzać dla okien, czy to ma sens? Jak uważacie lepiej wstawiać wiosną i ruszać wtedy z instalacjami itd. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam Montowałem okna na jesieni w budynku nieogrzewanym. Od czasu do czasu "paliło się w kozie". Wszystko było OK. W tym czasie wykonywano też inne prace. Robiłam wykończeniówke w lutym ,instalacja i tynki gipsowe podgrzewane było zwykła kozą odpókać nic się niedzieje,a mieszkam już ponad rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 09.08.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Hej. Jeszcze jedno pytanie. Czy ktoś montował okna drewniane na jesień i robił instalacje i tynki w zimie?? Słyszałam, że nie wolno montować drewninych okien w nieogrzewanych pomieszczeniach, bo się wypaczą itp. A nawet jak będa instalacje to specjalnie grzać dla okien, czy to ma sens? Jak uważacie lepiej wstawiać wiosną i ruszać wtedy z instalacjami itd. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam Montowałem okna na jesieni w budynku nieogrzewanym. Od czasu do czasu "paliło się w kozie". Wszystko było OK. W tym czasie wykonywano też inne prace. Robiłam wykończeniówke w lutym ,instalacja i tynki gipsowe podgrzewane było zwykła kozą odpókać nic się niedzieje,a mieszkam już ponad rok Co prawda mam okna pcv ale tynki były położone w listopadzie a grzałam kozą, nie codziennie oczywiście, a potem zaczęli panowie malować ściany , kłaść kafelki i już od początku stycznia było tą kozą grzane codziennie. Koza spisała się na medal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 09.08.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam grupę,martelia - gratulacje.Od jutra u mnie rusza budowa a za trzy miesiące ma być (zgodnie z umową) stan surowy zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.08.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 09.08.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Klaus - widziałem że u ciebie na budowie coś zaczyna się dziać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 09.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Klaus - widziałem że u ciebie na budowie coś zaczyna się dziać. Dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 09.08.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam.Dzięki wszystkim za odpowiedzi.A co myślicie o tym, żeby zaraz po wstawieniu okien zimą zamontować kominek (ma być z DGP), bez obudowy oczywiście i nim właśnie podgrzewać. Z tym podgrzewaniem to problem, bo trzeba być wtedy na budowie. Bo skąd taką kozę na czas budowy wytrzasnąć, albo jakąś dmuchawe elektryczną. Czy można to wypozyczać?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 09.08.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam grupę, martelia - gratulacje. Od jutra u mnie rusza budowa a za trzy miesiące ma być (zgodnie z umową) stan surowy zamknięty. Na ile Ci wycenili stan surowy a na ile materialy (bo projekt mam podobny + garaz dwustanowiskowy) i jaki masz strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam grupę, martelia - gratulacje. Od jutra u mnie rusza budowa a za trzy miesiące ma być (zgodnie z umową) stan surowy zamknięty. no to powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 roboty klinkierowe telefon 668031394 , polecam drewno kominkowe 90 zł za metr buk,dąb ,akacja co najważniejsze to nie jest gałęziówa pod numerem 601729487 Fajny Gość! Wpada, podaje numer i koniec. Dzwonił ktoś? dzwoniłam....ma tak jak napisał...po 90 zł....plus transport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.08.2006 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 czesc grupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.08.2006 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 cześć!a to drewienko to klocki czy porąbane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Witam popołudniowo. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.08.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Delf Przepiękne zdjęcia. My mieliśmy jechać w tym roku w góry ale Robert zawalony jest robotą i z wyjazdu nici. Nałapcie powietrza za nas. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts