czupurek 29.01.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Joasia - ja chcę nr a na czacie jest tylko maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 co do kominak.te dwa rozwiazania roznia sie tez sprawanoscia. kominek otwarty to sprawnosc 25% powietrze jest zasysane szerokim ciagiem z salonu wychladzajac go jednak troche. wklad kominkowy - sprawnosc do 80%, mozliwosc doprowadzenia powietrza bezposrednio pod wklad co zmniejszy do minimum w/w zjawisko.czyli trzeba sie zastanowic czy kominek ma grzac czy wygladac.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.01.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 cos smutnego (dla mnie): wczoraj byłam popatrzeć na budowę. odkryłam że mam szkody. Dwie ściany (w tym jedna centralnie od wejścia) mam łączone z pustakami szklanymi (moja duma i chluba) i okazało się że kilka pustaków ma głębokie rysy, jeden jest wyszczerbiony i parę jest troszku zarysowanych spać nie mogłam - powieszę kogoś nie były do końca wymyte i w świetle dziennym to nie było widać ale wiczorem przy żarówkach owszem czekam teraz do pon na majstra i ........ no właśnie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 No tak nie zapisał się mój post. Czupurku, pogadaj z tym majstrem konkretnie, przecież powinien to naprawić na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.01.2004 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 też tak myślę, w poniedziałek będziw wisiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.01.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 witam wszystkich.... człowiek - ten sklep nie wiem czy sprzedaje same kable....sorki oni robia instalacje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.01.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 DIDI witaj , i napisz cos o sobie....mozesz rozmawiac kiedy chcesz, z kim chcesz o kazdej porze dnia i nocy...o budowie, o dupie maryni i pogodzie....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 sprawdze co i jak. niech ta zima sie juz skonczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.01.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jakie kable potrzebne? bo jak elektryczne to bardzo korzystnie wypada Bychowo na Bronowickiej. Didi - witaj w gronie inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A jakże po to mamy forum, żeby sobie o wszystkim gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 chodzi o instalacje antenowa. musze kupic te wszystkie sumatory, wzmacniacze itp. dzwonilem juz tam gdzie Teska podala i sprzedaja tez detalicznie. ps. ktos moze zna sprzedawcow wkladu tarnawa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 29.01.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 A teraz to już do jutra, lecę do domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.01.2004 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Jeju jak strasznie sie porobiło ! dzień dobry wszystkim ! po co tyle agresji Joasiu - o firmie nie słyszałem - więc odpowiadam Jasiu - dzięki za tipa o grzaniu ; mam o czym myśleć pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.01.2004 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 jeśli chodzi o kable to my braliśmy w fabryce w Załomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.01.2004 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Właśnie wróciłam z budowy, już wykończeniówka, jutro jadę oglądać panele podłogowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Joasiu mozesz powiedziec cos wiecej bo nie moge znalezc tej firmy na Bronowickiej. mimo, ze to nie o kable elektryczne mi chodzilo to i tak dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 29.01.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Witam wszystkich cieplutko w ten chodny dzionek! S.P. Prosimy o namiary na tego goscia. Z gory dziekujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 29.01.2004 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 człowiek: Bychowo - ul. Cukrowa 10i tel. 4358066 (sorry - pokićkało mi się z ulicami ale byłam blisko - kłóć się o rabaty sa chyba do 16...) A wszelkie ustrojstwa do okablowania antenowego - GRYFSAT 4862747 - Pogodno. Witkiewicza. bodekku- o jakiej firmie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 29.01.2004 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Yo Yo ktoś zostwił psa pieseczka-cały monitor mi zajął-GRYZIE psina Hellow smutasy i ponuraki-spokojnie w maju też pada snieg Teska - czy to odp. w spr. telefonu?-mariuszsan Ivette-zakończę pytanie dot. wymienionych osób - byliśmy wszyscy razem w Pizzeryja IMOLA na spotkaniu roboczym grupy szczecińskiej....... skleroza co? JoasiaJasia-chyba mnie polubiłaś?Raz pochwała teraz odp.(jejuś super) Stasiek-tu trza płakać nie śmiać się-zapomniałeś jak było i kto był na spotkaniu... No tak wszyscy liczą,kalkulują,nerwy i nerwy. Relaxu wiecej Państwo Pewnie ja tez zadałem pytanie i co sam znalazłem odp. n/t BROTJE i jesli ktoś będzie chciał to powiem coś. Dawniej to ktoś kawał powiedział,ktoś coś wogóle smiesznego napisał... Chcecie coś wesołego.................................WESOŁYCH ŚWIĄT Pozdrawiam Wszystkich i sorrki za sarkaz ale mnie tak w BIMSIE na Cukrowej zdenerwowali,że czuje się jak Czapurek. Bikosa-fajne masz poczucie humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czlowiek 29.01.2004 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Joasiu Jasia pieknie dziekuje, teraz mi sie wszystko zgadza.dobrze, ze na witkiewicza ten sklep sat. mam blisko!hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts