bodekku 02.02.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 witam serdecznie wszystkich po wypoczynkowym weekendzie ! aby do piątku wczoraj oglądałem swoje błoto - obrzydliwe ale MOJE pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.02.2004 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 a to ja też sobie napiszę. Pogratuluję Bikosie okrągłego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2004 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 No wlasnie.. doszly mnie juz wczoraj sluchy i jakims sabacie.... jak to tak bez poinformowania praojca...rokosz sie wiedze szykuje... zebym sie tylko nie musial ukrywac potem jak saddam...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2004 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Joasia: gratulacje z okazji 500-nego postu... no terraz to juz powazna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Bikosa, odezwij się szybko, bo my ci gratulujemy, a brakuje jednego postu do 200. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Nawiązując do wczorajszego sabatu w Kościnie, to Antoś jest kapitalny, a jaki towarzyski. Słodki do zjedzenia. Fajne dzieci się nam na tym forum rodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.02.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Dziękuję bardzo Maksiu Kiedy pokażesz nam Małgosię live? Antek jest już duży i nadaje się na kandydata. Słodzizna, lubi zjeść i popić i bardzo towarzyski potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2004 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Joasiu: oj.. jeszcze troche ... Malgosia dzis konczy 6 tygodni.. jeszcze malenstwo... musi sie zrobic troche cieplej... pewnie gdzies w okolicach kwietnia/maja wybierzemy sie z dzieckiem zeby zobaczyc co tam u was slychac..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Bikosa powinna sobie zaraz zaklepać kandydatkę na synową. Tak mało dziewczynek się coś ostatnio rodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 02.02.2004 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Witam brać budowlaną,tę brzydszą także !! Joasiajasia-w ośrodku przetrwania możesz mnie zatrudnić jak instruktora!! Pasibrzuchy drżyjcie!!!!!!Dobre naprawde dobre %00-tny pościk -no no skromnie dodam Bodeku-blotko nie blotko-własne bagienko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.02.2004 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 S.P. - no co Ty??????? Maksiu jako teść??? Biedny Antoś!! Toż to będzie terrorysta - nasz Maksiu wybierający kandydata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 E, Joasiu chyba nie byłoby tak źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2004 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Sluchajcie kobiałki... a może pozwolicie dojść kiedyś do głosu Małgosi? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 A tak z innej beczki, to zaczynam rozglądać się za bloczkami z betonu komórkowego i jakie są waszt propozycje. Gdzie najtaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 02.02.2004 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Jak już tak mnie zachęcacie to się odzywam. Joasiu, gratulejszyn z okzaji zadomowienia się na forum! Co do warunków jazdy w Waszych okolicach to mam inna propozycję- Teska organizuje Camel Trophy (błoto) a Joasia z Jasiem Rajd Dakar (piasek)! No widzicie, Maksiu jeszcze Antka nie poznał a już go odtrąca! No cóż chyba Antoś zostanie przy swojej Słowaczce Miłego dnia wszystkim życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Bikosa, szczere gratulacje z okazji 200 posta. Nie przejmuj się. Dziewczyn w Dobrej sporo się narodzi. A że ulice tam kwiatowe to i dziewczyny będą niczym kwiaty piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 02.02.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 No i dla Joasi rzecz jasna gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.02.2004 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Bikosa: wcale nie odrzucam Antka.. ale daje raczej szanse Malgosi zeby miala cos dopowiedzenia.. jak juz się nauczy mowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 02.02.2004 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 S.P. - bloczki BK - kupowaliśmy przez Węglobud i ukochaną panią Halinkę. Ona nie ma tej krwi w oczach i migającej kasy - można negocjować i transport - rozsądnie. Jeszcze ważne, jakie bloczki. Czy na klej czy z nagarem (pod zaprawę). Bezpośrednio z Rurki było duużo drożej. bikosa - senkju wery S.P. - no - moja droga - oderwało mnie od ziemi po twoim poście o kwiatach fajnie - bo juz było tak prozaicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Joasiu - gratulacje z okazji 500-tki oby tak dalej bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts