AGA.S. 24.08.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej.... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:)a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia??Pozdraowiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.08.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej .... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:) a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia?? Pozdraowiam aga witaj Aga.S i Małgolinka namiary na tynkarzy mogę jutro podesłać (chyba że znajdziesz kogoś na liście http://gaiger.50webs.com/lista/), w tej chwili nie mam przy sobie. Ciągle zapominam wysłać je na listę do Klausa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam Ale do montażu czy żeby kupic? Najlepiej tak "wszystko w jednym" . Myślę o Wiśniowskim? Macie jakieś doświadczenia? Moge polecić centrum ogrodzeń "Arkadia" na Świerczewskiej jakieś 100 m za Ramirentem. Zamawiałem u nich 2 lata temu do firmy dwie bramy automatycznie przesuwane 6-cio metrowe wiśniowskiego, jak narazie chodzą bez zarzutu. Co oni tam maja oprocz bram chodzi mi o ladne przesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 no hej .... no to ja tez zawitam do Waszego grona...witam wszytskich przed, po i w trakcie budowy:) ja dla odmiany reprezentantka prawej czesci odry.... i tez nam sie baaradzo podoba) wiec tez moge polecic te okolice:) a tak z innej beczki.... szukam ekipy do tynkow wewnętrzynch...macie kogos godnego polecenia?? Pozdraowiam aga Witam A jesli mozna wiedziec to jaka dzielnica bo ja to Wielgowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 24.08.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Buuuu.... dzwoniłam do AGROWEST nie mają już działek, bo jak Pan powiedział sprzedali wszystkie bo były za tanie Za 4 tygodnie będą mieli przed Dobrą po lewej stronie cena za metr 120 zł A do Dom-Budu też dzwoniłam i pan jakiś taki niemiły też mi oznajmił, że nie mają i jak chcę to mogę dzwonić za miesiąc najwcześniej To tym optymistycznym akcentem pozdrawiam wszystkich i szukam dalej... może prawobrzeże ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 24.08.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Bryta pewnei ze mozna:) zalom/pucice Monka pewnie bede bardzo wdzieczna o te namiary:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 ... szukam dalej... może prawobrzeże ?? Tylko prawobrzeże!!! Niesty, u mnie na Warszewie ceny kosmiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 24.08.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Dizeń dobry! Czy ktoś może polecić firmę do ogrodzeń i bram? Pozdrawiam zarowno brame garazowa, drzwi ogrodowe jak i brame wjazdowa z furtka i smietnikiem oraz kawalkiem ogrodzenia kupuje w firmie Artbram na ul. Rapackiego 8 A, tel. 091 4213500 - przedstawiciel Wisniowskiego i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Bryta pewnei ze mozna:) zalom/pucice Monka pewnie bede bardzo wdzieczna o te namiary:) No nareszcie ktoś w sensownej bliskości Paweł (też z Forum) i ja też Załom/Pucice - można konkretniej? Może na priv, jak coś... No i jeszcze oczywiście Didi w swej nowej postaci i iwa-k...dobrze pamietam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Buuuu.... dzwoniłam do AGROWEST nie mają już działek, bo jak Pan powiedział sprzedali wszystkie bo były za tanie Za 4 tygodnie będą mieli przed Dobrą po lewej stronie cena za metr 120 zł A do Dom-Budu też dzwoniłam i pan jakiś taki niemiły też mi oznajmił, że nie mają i jak chcę to mogę dzwonić za miesiąc najwcześniej To tym optymistycznym akcentem pozdrawiam wszystkich i szukam dalej... może prawobrzeże ?? To zapraszamy na wycieczki po prawobrzezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 24.08.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Buuuu.... dzwoniłam do AGROWEST nie mają już działek, bo jak Pan powiedział sprzedali wszystkie bo były za tanie Za 4 tygodnie będą mieli przed Dobrą po lewej stronie cena za metr 120 zł A do Dom-Budu też dzwoniłam i pan jakiś taki niemiły też mi oznajmił, że nie mają i jak chcę to mogę dzwonić za miesiąc najwcześniej To tym optymistycznym akcentem pozdrawiam wszystkich i szukam dalej... może prawobrzeże ?? Witaj mam kilka namiarów - jeżdżąc rowerkiem po (mojej przyszłej) okolicy spisywałem gdzie i kto może mieć działki do sprzedania .. ale z góry zaznaczam że jest to lista z czerwca-lipca 2005 czyli lekko nieaktualna - działki schodzą na pniu .. 1. dzialki na wjezdzie do Dobrej - po lewej na wzgórzu; tel. 091 4526699 / kom. 0695 427092 - kobitka miała 3 dzialki po 1200m2 2. 2 albo 3 dzialki jw. ale pod numerem tel. 091 483 2049 3. centum Dobrej, ul. prostopadła do Granicznej (chyba ul. Kaczeńcowa) kom. 0503 148 031 - 1100m2 4. warto sprawdzić p. Halinę Kruszyńską, ul. Graniczna 2, tel. 091 311 30 59 5. kilka działek jest na ul. Granicznej (jakies 100m od rozwidlenia Graniczna-Grzepnica) - działki od 850 do 950 m2; tel. 0601 501 805 i z tego co słyszalem to jest jeszcze chyba coś w Buku, Łęgach i Grzepnicy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Buuuu.... dzwoniłam do AGROWEST nie mają już działek, bo jak Pan powiedział sprzedali wszystkie bo były za tanie Za 4 tygodnie będą mieli przed Dobrą po lewej stronie cena za metr 120 zł A do Dom-Budu też dzwoniłam i pan jakiś taki niemiły też mi oznajmił, że nie mają i jak chcę to mogę dzwonić za miesiąc najwcześniej To tym optymistycznym akcentem pozdrawiam wszystkich i szukam dalej... może prawobrzeże ?? Malgolinka a zobacz to http://hacjenda.com/6685 W Dobrej ul. zagrodowa to chyba w samym srodku osiedla domkow, tylko prostokat hmm ciekawe jaki prostokat. Pelne uzbrojenie i nie droga 73tys za 1608mkw - to 45 zl/mkw - dziwnie tanio. Szydas Ty masz w Dobrej dzialke - ul. zagrodowa to nie kolo Ciebie gdzies? > Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.08.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 24.08.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. a ja to co? od macochy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. a ja to co? od macochy? Cos tu rozdaja to ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. a ja to co? od macochy? Cos tu rozdaja jedynie "wątpliwości" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.08.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. a ja to co? od macochy? Cos tu rozdaja jedynie "wątpliwości" Na kilogramy czy na sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 24.08.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Delf, Peterz, Bikosa, spójrzcie na priv, proszę. trobe - odpowiedź w drodze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 24.08.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Między Dobrą a Wołczkowem planowana jest obwodnica Szczecina. Trzeba więc dobrze sprawdzić, czy działki na wjeździe do Dobrej nie będą aby za blisko tej trasy. W Tanowie jakiś czas temu widziałam tablice o sprzedaży działek przy ul. Szkolnej. A w ogóle to uchwalany jest plan zagospodarowania dla Tanowa. Choć wygląda na to, że w tym roku nie zdąży wejść w życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa-k 24.08.2006 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 trobe, tomadyna dziękiWitajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts