Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

MaTaM napisał:

Wiem ze sa na wtornym dzialki z AgroWestu za okolo 80 zl za metr. Nam jedno z biur oferowalo taka dzialke zaraz naprzeciwko boiska obok drogi gminnej. Jezeli interesuje to moge dac namiary na biuro.

Jeśli można to poproszę o namiar

Artur

poszlo na priv.

W sumie zastanawialem sie czy nie podac tej informacji na forum zeby nie odpisywac kazdemy chetnemu. Z drugiej strony osoby nie udzielajace moglyby wyprzedzic aktywnych i pytajacych. Mialem takze watpliwosci czy wogole drugi raz podawac. Ale ... biuro to oferowalo dwie dzialki to mam czystsze sumienie :-).

Pozdrawiam

.:MaTaM:.

Witam wieczorkiem grupkę :lol: :lol:

Zobacyłam na żywo super drewniany taras i tak mi sie ten pomysł spodobał, że zachorowałam i zaczęłam wertować w internecie i szukać wykonawców. Może ktos kogoś polecić?? Potrzebuje porady do mojej koncepcji bo sobie cos wymysliłam tylko czy to da sie zrobić :roll: :roll:

z drewna wszytsko sie da! :D

ja tez chyba będę miała drewniany, wokół koła z granitu 8) wow :wink:

Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską.

Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania.

Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania.

Widze, że macie wrzesniowa córcię, mój jest z 8 wrzesnia zerowego roku :D

Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) 8) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny :lol:

Tak szybko to nie za bardzo :D

Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą :D

Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić :D :D a Adusia jest z 6 września 2002 roku.

Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy :lol:

Pozdrawiamy

Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską.

Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania.

Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania.

Widze, że macie wrzesniowa córcię, mój jest z 8 wrzesnia zerowego roku :D

witam- a mój pierworodny jest z 11 września -i teraz kojarzy sie jednoznacznie :cry: córka urodziła sie 18 maja -jak Papież nasz,a moja mama 2.04 jak zszedł z tego świata :cry:

Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) 8) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny :lol:

Tak szybko to nie za bardzo :D

Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą :D

Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić :D :D a Adusia jest z 6 września 2002 roku.

Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy :lol:

Pozdrawiamy

jak wstawić mam ten wykresik?

http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb

z drewna wszytsko sie da! :D

ja tez chyba będę miała drewniany, wokół koła z granitu 8) wow :wink:

widziałam taki fajny fikusny zaokrąglony, wykonany był przez firme z gorzowa, dzialaja na naszym terenie, ale teraz nie pojadę a chciałabym wiedzieć w których miejscach i ile wykonać słupów fundamentowych pod taras, jak znajde fotke to wkleję :lol: :lol: