Jaca_1 24.08.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską.Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania.Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 24.08.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 MaTaM napisał: Wiem ze sa na wtornym dzialki z AgroWestu za okolo 80 zl za metr. Nam jedno z biur oferowalo taka dzialke zaraz naprzeciwko boiska obok drogi gminnej. Jezeli interesuje to moge dac namiary na biuro. Jeśli można to poproszę o namiar Artur poszlo na priv. W sumie zastanawialem sie czy nie podac tej informacji na forum zeby nie odpisywac kazdemy chetnemu. Z drugiej strony osoby nie udzielajace moglyby wyprzedzic aktywnych i pytajacych. Mialem takze watpliwosci czy wogole drugi raz podawac. Ale ... biuro to oferowalo dwie dzialki to mam czystsze sumienie . Pozdrawiam .:MaTaM:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Witam wieczorkiem grupkę Zobacyłam na żywo super drewniany taras i tak mi sie ten pomysł spodobał, że zachorowałam i zaczęłam wertować w internecie i szukać wykonawców. Może ktos kogoś polecić?? Potrzebuje porady do mojej koncepcji bo sobie cos wymysliłam tylko czy to da sie zrobić z drewna wszytsko sie da! ja tez chyba będę miała drewniany, wokół koła z granitu wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską. Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania. Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania. Widze, że macie wrzesniowa córcię, mój jest z 8 wrzesnia zerowego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 24.08.2006 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 24.08.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny Tak szybko to nie za bardzo Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić a Adusia jest z 6 września 2002 roku. Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.08.2006 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jeżeli ktoś szuka przez pośrednika to polecam panią Anię Wysokińską. Twarda sztuka w negocjacjach ale naprawdę obcykana w przepisach i planach zagospodarowania. Ze wszystkich spotkanych pośredników jako jedyna potrafiła odpowiedzieć na wszystkie trudne pytania. Widze, że macie wrzesniowa córcię, mój jest z 8 wrzesnia zerowego roku witam- a mój pierworodny jest z 11 września -i teraz kojarzy sie jednoznacznie córka urodziła sie 18 maja -jak Papież nasz,a moja mama 2.04 jak zszedł z tego świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.08.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam prężną Grupę Szczecińską Trochę popadało i nastąpił wysyp nowych grupowiczów :) Pozdrawiam Artur jak prawdziwki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.08.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.08.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.08.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Jaca wstawiasz te dzieci tak szybko, że nie nadążam, na kiedy termin, bo mój drugi jest z listopada (1) i tez po trzech latach, widze, że mamy podobny zegar biologiczny Tak szybko to nie za bardzo Jakieś 4 latka przerwy pomiędzy nimi będą Planowany termin mamy na 20 września tego roku. Będziemy rodzić a Adusia jest z 6 września 2002 roku. Więcej dzieci wstawiać to już nie zamierzamy Pozdrawiamy jak wstawić mam ten wykresik? http://bd.lilypie.com/Q2X4p2?r=a5340bb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Monka, dawaj, dawaj. Wszyscy czekamy z niecierpliwością. Czy ja też mogę prosic na priv? zebrałam się i wysłałam namiary do Klausa Zaraz ci wyślę namiar na tynkarza ale o ile pamięć mnie nie myli to chyba już ci go podawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam piątkowo wszystkich stałych i nowych bywalców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.08.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 witaj i zerknij Kościno albo Stolec trochę gówniana nazwa ale działki ładne i jeziorko też trochę przechlapane mieszkać w Stolcu byłeś może nad tym jeziorkiem niedawno? w zeszłym roku nie wyglądało zachęcająco do kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 25.08.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 I ja witam Nie wiem jak u was ale u mnie pada i brak sloneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.08.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 I ja witam Nie wiem jak u was ale u mnie pada i brak sloneczka a u nas ma zacząć padać po południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.08.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.08.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 I ja witam Nie wiem jak u was ale u mnie pada i brak sloneczka a u nas ma zacząć padać po południu lepiej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.08.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 z drewna wszytsko sie da! ja tez chyba będę miała drewniany, wokół koła z granitu wow widziałam taki fajny fikusny zaokrąglony, wykonany był przez firme z gorzowa, dzialaja na naszym terenie, ale teraz nie pojadę a chciałabym wiedzieć w których miejscach i ile wykonać słupów fundamentowych pod taras, jak znajde fotke to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 25.08.2006 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Witam piątkowo Jesteśmy na etapie szukania działki. Szukamy jej bliżej i dalej od Szczecina, a efektem tego szukania jest nabyte 1040 metrów działki siedliskowej pod Szczecinkiem W Szczecinie oczywiście szukamy dalej, ale juz raczej bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts