bodekku 02.02.2004 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 bikosa - gratulacje z okazji 200-tki pozdrowienia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2004 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 mariusz r - bagienko chyba nie bo nie wciągnęło ale za bardzo sie nie zagłębiałem bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.02.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Dobry wieczór ! czyżby już wszyscy spali jeżeli tak to słodkich snów i do jutra pozdrawiam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 02.02.2004 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2004 Dobry wieczór Bodekku&Co, tu druga (albo i trzecia) zmiana. Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś. Dawno się nie ujawniałam, ale śledzę wątek codziennie. Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie Jubilatki Joasię i bikosę. Siedzę i głowię się, co knuje Enea przysyłając do mojej wiadomości pisemko adresowane do gminy z zapytaniem o plany zagospodarowania innych działek przy drodze koło mojej parceli. I wychodzi mi na to, że chyba (?) chcą pociągnąć nową linię. Tylko hmmm, kto za to zapłaci ? A to nie można "po bożemu" od słupa naprzeciwko działki, zwłaszcza, że obok dwa pobudowane domki i prąd mają jak należy. Ale czytając tu na forum u różnych bojach o prąd, to pewnie tak prosto nie będzie. . Pożyjemy, zobaczymy. Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 03.02.2004 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Dziękuję wszystkim za gratulacje!Kolorowych snów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2004 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Witajcie we wtorek... oj ciężko się dziś wstawało, oj ciężko..ale za to jeszcze tylko trzy budziki i weekend, a dla zainteresowanych wiadomość: to co zawsze, tam gdzie zawsze...pozdrawiam i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.02.2004 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Czołem.Oj tak Maksiu dzisiaj mi też jakoś ciężko było wstać. Na szczęście te trzy budziki i wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.02.2004 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Co Wy macie z tymi zegarkami??? Aż się przeraziłam, że tak późno. Witam. U nas na wsi fajnie. Jak jest taka pogoda to idzie 6 m3 gazu - a w mrozy - 2 razy więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.02.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Joasiu - oni po prostu codziennie rano jednego budzika zabijają (ciekawe czym) a tak po za tym dzień dobry witamy Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.02.2004 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Witam wszystkich słonecznie , na przekór szarudze za oknem. czyżbym żyła w innej strefie czasowej, czy to zegar na forum dostał kręćka? Wczoraj wieczorem wyprawiłam moje starsze dzieciątko na narty, pusto się zrobiło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.02.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Puk, puk, czyżby wszyscy byli tak zapracowani? A tak przy okazji mam pytanko z kategorii 'blond' : czy jakaś dobra dusza mogłaby mnie oświecić, jak wstawić obrazek do nicka (plik JPEG Image)? Pozdrawiam, Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 03.02.2004 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Maksiu! Boski demiurgu! do dzieła pomóż Maggie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 03.02.2004 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Maggie: w profilu na samym dole masz cos takiego jak emblemat.. wpisujesz tam odnosnik do obrazka np. http://www.mojesuperobrazki.com.pl/mojsuperobrazek.jpg i juz masz ten mojsuperobrazek jako emblemat przy twoich wypowiedziachpozdro ps. Pramatko... czuwam.. nie trzeba mnie poganiac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 03.02.2004 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Może zadziała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.02.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Witam Brać Budującą! Potwierdzam uczestnictwo w Sabacie Czarownic w niedzielę u Teski w domu - fajno było! Grapusek - dachówkę braliśmy w DAMARE - namiar chyba już, jak nie, to podam. Kolor: klasycznia czerwień, czy coś ale to jest piękny ceglasty. Lalka - ja mam kierownika na wezwanie - za każde wezwanie brał 100,- i do tego pory zapłaciliśmy mu 800,-zł. Kierwonik jest potrzebny głownie do spraw konstrukcyjnych. Nasi robotnicy mieli do niego telefon i wzywali go, kiedy było trzeba; poza tym, on sam mówił, kiedy trzeba go zawezwać następną razą. U mnie już kafeleczki do łazenek kupione i zamówione panele na cały dom. kabinki i wanienki obejrzane - zakup w tym tygodniu. Pozdrawiam wszystkich razem i z osobna bez wymieniania pseud! Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 03.02.2004 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Jest 14.50 czas przygotować się do wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 03.02.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Halo, halo ! Ja teżą pomału do wyjścia zbieram sią miłego popołudnia bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 witajcie.... ogłaszam ze droga do mnie jest nieprzejezdna samochód zostawiam na górze...i płynę w dół na nogach jest okropnie......dzisiaj kafelkarze pchali samochód zeby wyjezdzac..... kobitki ratujcie....chocta lepic te garnki zabierajcie ze sobą tesciowe, synowe oby było jak najwiecej zeby te błota zabierac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.02.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Bikosa : gratulacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grapusek 03.02.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Teska łącze się z Tobą w bólu my nawet nie myślimy o wizytacji na budowie, gdyż nie jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami samochodu terenowego, a bez tego nie ma szans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts