Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jestem w szoku, że w tak małej grupie, jak Szczecińska tyle osób ma dzieci z września :D :D :D .

No coz okolice Nowego roku sprzyjaja planom rodzinnym

:lol:

.:MaTaM:.

Najwyraźniej :D :D

Nasza Natala jest Bożonarodzeniowa :D :D

Hmm Octopusowi, chodziło raczej o ten najprzyjemniejszy moment w posiadaniu dzieci, moment początkowy 8)

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Witam wieczorowo!

czy ktoś może mi powiedzieć, ile czasu schną tynki wew. na cegle ceramicznej?

ciężko będzie uzyskać odpowiedź, gdyż zależy to od wielu czynników: temperatury, czy są okna czy nie, czy budynek już ocieplony i otynkowany z zewnątrz, cz wieje, czy powietrze suche, ile wody w mieszance do tynku itp.... generalnie nie powinny schnąć krócej niż 3-5 dni, bo inaczej mieszanka nie zwiąże dobrze....

Witam wszystkich w niedzielny "poranek" :D

Dalej szukam ekipy do BK najlepiej na ten rok.

Pojechaliśmy z dzieciakami do HeidePark-u i adrenaliną doładowaliśmy baterie :D mam nadzieję że na trochę mi tej energii wystarczy bo budowa nadchodzi :o

Fajnie, my bylismy jakieś 4 lata temu jak niunia była dopiero w planach i 2 dni szalelismy, chociaż duzo fajniejsze jest w Taragonie, niestety to aż w Hiszpani i troszkę za daleko :lol:

dzióbek dzięki

nie ma za co, może będzie ok :lol: Daj znać jak to się zakończy :lol:

A co u Kasi, pochorowali się, bo ich nie spotykam w piaskownicy :-?

szczerze to nie wiem musze do niejdryndnąc może miała urlop i pojechali do naszej koleżanki na Cypr ja w tym roku przez ta budowe jestem uziemiona tydzień urlopu to wszystko na co mogłam sobie pozwolic a i tak telefon nie przestawał dzwonić :D

PRZESTROGA

wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty

czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila....

Dzieki za przestrogę - robił mi mapy (bez uwag) i chciałem go brać do wytyczenia domu. Czy ktoś miał z nim jakieś doświadczenia ?

PRZESTROGA

wybralem na geodete Henryka Cieleckiego, pomylka w wytyczeniu budynku 70cm chociaz ciezko tu mowic o pomylce tylko o bledzie geodety. najgorsze jest ze gosciu mnie zwodzi i nie widzi zadnej odpowiedzalnosci, scianki fundamentowe juz stanely takze pojawiaja sie dodatkowe koszty

czy wpisy do rankingu sa jakos cenzurowane ? chcialem dodac tam swoja opinie ale na razie sie nie pojawila....

Dzieki za przestrogę - robił mi mapy (bez uwag) i chciałem go brać do wytyczenia domu. Czy ktoś miał z nim jakieś doświadczenia ?

oj, trzeba na nich uważać. wczoraj słyszałem o takim, co dom wytyczał.... krokami :o pomylił się tylko o 5 metrów

dzióbek dzięki

nie ma za co, może będzie ok :lol: Daj znać jak to się zakończy :lol:

A co u Kasi, pochorowali się, bo ich nie spotykam w piaskownicy :-?

szczerze to nie wiem musze do niejdryndnąc może miała urlop i pojechali do naszej koleżanki na Cypr ja w tym roku przez ta budowe jestem uziemiona tydzień urlopu to wszystko na co mogłam sobie pozwolic a i tak telefon nie przestawał dzwonić :D

chyba nie wyjechali bo widzę światło wieczorem :lol: