Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

ale tam jest tylko 8 programów, grzałka z góry, grzałka z boku itp., w tym rozmrażanie - to chyba nie jest jakos specjalnie dużo..

nie, no nie dużo ale wyglądało trochę skomplikowanie :lol:

w moim obecnym piekarniku są dwa pokrętła tylko

np. tak? http://www.gorenje.pl/9532?aid=10229

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

wyszukujesz interesujący Cię produkt i masz zestawienie cen w poszczególnych sklepach internetowych. Wtedy wybierasz sobie najtańszy sklep (tu uwaga sprawdzajcie koszty transportu !) rejestrujesz się i kupujesz :D .

Właśnie tydzień temu kupiłem tak telewizor o 1500 zł :roll: taniej niż w MediaMarkt !!

Można tak kupić prawie wszystko z AGD i nie tylko :lol:

i jaka była opłata za transport? można rozpakować przy odbiorze?

w jakim sklepie kupowałeś?

Zasada jest taka że przy kurierze sprawdzasz czy oryginalnie opakowanie nie jest uszkodzone jeśli byłyby jakieś uszkodzenia to spisujesz w obecności kuriera protokół.

Kupowałem w sklepie http://www.zadowolenie.pl oczywiście najpierw wyszukałem ich w Ceneo. za transport zapłaciłem 22 złote. Od momentu zamówienia, przez realizację do dostawy trwało to 48h.

wyszukujesz interesujący Cię produkt i masz zestawienie cen w poszczególnych sklepach internetowych. Wtedy wybierasz sobie najtańszy sklep (tu uwaga sprawdzajcie koszty transportu !) rejestrujesz się i kupujesz :D .

Właśnie tydzień temu kupiłem tak telewizor o 1500 zł :roll: taniej niż w MediaMarkt !!

Można tak kupić prawie wszystko z AGD i nie tylko :lol:

i jaka była opłata za transport? można rozpakować przy odbiorze?

w jakim sklepie kupowałeś?

Zasada jest taka że przy kurierze sprawdzasz czy oryginalnie opakowanie nie jest uszkodzone jeśli byłyby jakieś uszkodzenia to spisujesz w obecności kuriera protokół.

Kupowałem w sklepie http://www.zadowolenie.pl oczywiście najpierw wyszukałem ich w Ceneo. za transport zapłaciłem 22 złote. Od momentu zamówienia, przez realizację do dostawy trwało to 48h.

Asia jakies pechowe przedszkole trafilas, snoby w markowych ciuchach - wow :o

U nas tego nie ma na szczescie. Dzieci sa grzeczne, kolezenskie a ciuchy nosza najzwyklejsze na swiecie. Zauwazylam tendencje do kupowania ciuchow w H&M.

b]

Promyk :lol:

hehehhe :D

chyba sobie zarty robisz.

Na korytarzu moja droga zawsze stoja dwa dzbany - sok i herbata :) czasem sama popijam :oops:

Z basenu korzystaja co lato, no co Ty, co lato nosze recznik, kapielowki, a syn sam zdaje relacje jak sie kapal w basenie.

A juz z tymi snobami w markowych ciuchac to chyba przesadzasz, przyznaj sie :lol:

Dzieciaki maja zwykle dresy, nie chwala sie wcale kto co ma. Moj juz chodzi troche do przedszkola a nie ma pojecia jakich marek ciuchy sa.

A jedna dziewczynka to nawet chodzi wiecznie w zaduzych , no bo po siostrze nosi :wink:

Ktora Pani prowadzila grupe Twojego syna?

No Aska ale zes mnie zabila.

A jesli chodzi o jezyki, moj syn sporo sie juz tam nauczyl.

Kiedy Twoj syn konczyl Promyk?

Ale nr. to samo przedszkole a dwie opinie :lol: :lol:

Ja tam jestem zadowolona.

No z jednego nie - za duzo kosztuje :-?

dzięki za informacje :D

U nas tego nie ma na szczescie. Dzieci sa grzeczne, kolezenskie a ciuchy nosza najzwyklejsze na swiecie. Zauwazylam tendencje do kupowania ciuchow w H&M.

b]

Na korytarzu moja droga zawsze stoja dwa dzbany - sok i herbata :) czasem sama popijam :oops:

Z basenu korzystaja co lato, no co Ty, co lato nosze recznik, kapielowki, a syn sam zdaje relacje jak sie kapal w basenie.

A juz z tymi snobami w markowych ciuchac to chyba przesadzasz, przyznaj sie :lol:

Dzieciaki maja zwykle dresy, nie chwala sie wcale kto co ma. Moj juz chodzi troche do przedszkola a nie ma pojecia jakich marek ciuchy sa.

A jedna dziewczynka to nawet chodzi wiecznie w zaduzych , no bo po siostrze nosi :wink:

Chodził rok i go zabrałam 1999/2000. A latem wakacje spędzał z nami i nigdy nie chodził do przedszkola. Grupę prowadziła p. Kasia (blondynka w okularach) ta była miła a ta druga, której syn nie lubił miała buzię w kropki po ospie - protegowana pani dyrektor.

Nie było dzbanków z piciem. Super, że się zmieniło

Wtedy nie było H&M ale były inne.

A co do wyspecjalizowanej kadry to dziecko jednej z pań Tymoteusz bił ciągle inne dzieci i nikt nie mógł sobie z nim poradzić.

Dziś nawiedzam Kościno :lol:

Chcesz kupić działkę? No to powiem ci, że właściciele czekają, aż działki zdrożeją. Dzwoniłam do 2. Jeden ten co mieszka w Kościnie ma do sprzedania 1 działkę.

A nieeeeeeee.

Działeczkę już mamy :D w przepięknym miejscu.

Jadę zobaczyć jak ekipa pracuje 8) i zagadać o naszej budowie :evil:

Dziś nawiedzam Kościno :lol:

Chcesz kupić działkę? No to powiem ci, że właściciele czekają, aż działki zdrożeją. Dzwoniłam do 2. Jeden ten co mieszka w Kościnie ma do sprzedania 1 działkę.

A nieeeeeeee.

Działeczkę już mamy :D w przepięknym miejscu.

Jadę zobaczyć jak ekipa pracuje 8) i zagadać o naszej budowie :evil:

A gdzie się budujecie. Kierunek proszę podać od Teski. (prawo, lewo)

b]

Chodził rok i go zabrałam 1999/2000. A latem wakacje spędzał z nami i nigdy nie chodził do przedszkola. Grupę prowadziła p. Kasia (blondynka w okularach) ta była miła a ta druga, której syn nie lubił miała buzię w kropki po ospie - protegowana pani dyrektor.

Nie było dzbanków z piciem. Super, że się zmieniło

Wtedy nie było H&M ale były inne.

A co do wyspecjalizowanej kadry to dziecko jednej z pań Tymoteusz bił ciągle inne dzieci i nikt nie mógł sobie z nim poradzić.

Protegowane nadal sa z tego co wiem :lol: , ale nie wiem czy te same.

Chlopca ktory bil ( tez taki byl) usunieto z przedszkola, po interwencjach rodzicow.

Byc moze ze ucza sie na bledach i jest coraz lepiej, chociaz sa rodzice ktorzy maja kilka "ale".

A u nas w tygodniu byly dwie rodziny pytac sie czy sa jakies dzialki do sprzedania obok nas ( Tanowo). Czy to nie ktos z Was drodzy forumowicze ? :wink:

Witam :lol: :lol:

Co do przedszkoli to faktycznie wszystko zależy od kadry, mi raczej chodziło o mniej osób w grupie a nie 30, to dla mnie ciut za dużo. Po dwóch godzinach to mnie głowa już rozbolała a malutka nie chciala wyjść wcale, pewnie jakbym sobie poszła to by tylko zrobiła papa mama.........do czasu aż by nie dostała, a niestety dzisija druga dziewczynka się na nia uwzięła i 2 razy pacneła ja w głowe i biła po rękach, aż zwrócilam uwagę jej mamie żeby ją uspokoiła, bo ona sobie upodobała Kasi zabawkę. A ta moja to nie oddaje tylko w płacz, w piaskownicy to ja za nia walczę, już mało kto osmiela się ja ruszyć tylko patrzą na mnie :evil: :evil: :evil: A tam nie będe wiedziała czy dzieje sie jej krzywda :-? :x :x