delf 28.08.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 ale tam jest tylko 8 programów, grzałka z góry, grzałka z boku itp., w tym rozmrażanie - to chyba nie jest jakos specjalnie dużo.. nie, no nie dużo ale wyglądało trochę skomplikowanie w moim obecnym piekarniku są dwa pokrętła tylko np. tak? http://www.gorenje.pl/9532?aid=10229 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 wyszukujesz interesujący Cię produkt i masz zestawienie cen w poszczególnych sklepach internetowych. Wtedy wybierasz sobie najtańszy sklep (tu uwaga sprawdzajcie koszty transportu !) rejestrujesz się i kupujesz . Właśnie tydzień temu kupiłem tak telewizor o 1500 zł taniej niż w MediaMarkt !! Można tak kupić prawie wszystko z AGD i nie tylko i jaka była opłata za transport? można rozpakować przy odbiorze? w jakim sklepie kupowałeś? Zasada jest taka że przy kurierze sprawdzasz czy oryginalnie opakowanie nie jest uszkodzone jeśli byłyby jakieś uszkodzenia to spisujesz w obecności kuriera protokół. Kupowałem w sklepie http://www.zadowolenie.pl oczywiście najpierw wyszukałem ich w Ceneo. za transport zapłaciłem 22 złote. Od momentu zamówienia, przez realizację do dostawy trwało to 48h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 wyszukujesz interesujący Cię produkt i masz zestawienie cen w poszczególnych sklepach internetowych. Wtedy wybierasz sobie najtańszy sklep (tu uwaga sprawdzajcie koszty transportu !) rejestrujesz się i kupujesz . Właśnie tydzień temu kupiłem tak telewizor o 1500 zł taniej niż w MediaMarkt !! Można tak kupić prawie wszystko z AGD i nie tylko i jaka była opłata za transport? można rozpakować przy odbiorze? w jakim sklepie kupowałeś? Zasada jest taka że przy kurierze sprawdzasz czy oryginalnie opakowanie nie jest uszkodzone jeśli byłyby jakieś uszkodzenia to spisujesz w obecności kuriera protokół. Kupowałem w sklepie http://www.zadowolenie.pl oczywiście najpierw wyszukałem ich w Ceneo. za transport zapłaciłem 22 złote. Od momentu zamówienia, przez realizację do dostawy trwało to 48h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.08.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 np. tak? http://www.gorenje.pl/9532?aid=10229 raczej tak: http://www.gwarant24.pl/product_info.php?cPath=35_43&products_id=106 skłamałam, pokręteł jest jednak więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Asia jakies pechowe przedszkole trafilas, snoby w markowych ciuchach - wow U nas tego nie ma na szczescie. Dzieci sa grzeczne, kolezenskie a ciuchy nosza najzwyklejsze na swiecie. Zauwazylam tendencje do kupowania ciuchow w H&M. b] Promyk hehehhe chyba sobie zarty robisz. Na korytarzu moja droga zawsze stoja dwa dzbany - sok i herbata czasem sama popijam Z basenu korzystaja co lato, no co Ty, co lato nosze recznik, kapielowki, a syn sam zdaje relacje jak sie kapal w basenie. A juz z tymi snobami w markowych ciuchac to chyba przesadzasz, przyznaj sie Dzieciaki maja zwykle dresy, nie chwala sie wcale kto co ma. Moj juz chodzi troche do przedszkola a nie ma pojecia jakich marek ciuchy sa. A jedna dziewczynka to nawet chodzi wiecznie w zaduzych , no bo po siostrze nosi Ktora Pani prowadzila grupe Twojego syna? No Aska ale zes mnie zabila. A jesli chodzi o jezyki, moj syn sporo sie juz tam nauczyl. Kiedy Twoj syn konczyl Promyk? Ale nr. to samo przedszkole a dwie opinie Ja tam jestem zadowolona. No z jednego nie - za duzo kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.08.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Zasada jest taka że przy kurierze sprawdzasz czy oryginalnie opakowanie nie jest uszkodzone jeśli byłyby jakieś uszkodzenia to spisujesz w obecności kuriera protokół. Kupowałem w sklepie http://www.zadowolenie.pl oczywiście najpierw wyszukałem ich w Ceneo. za transport zapłaciłem 22 złote. Od momentu zamówienia, przez realizację do dostawy trwało to 48h. dzięki za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dziś nawiedzam Kościno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Asia jakies pechowe przedszkole trafilas, snoby w markowych ciuchach - wow U nas tego nie ma na szczescie. Dzieci sa grzeczne, kolezenskie a ciuchy nosza najzwyklejsze na swiecie. Zauwazylam tendencje do kupowania ciuchow w H&M. b] Promyk hehehhe chyba sobie zarty robisz. Na korytarzu moja droga zawsze stoja dwa dzbany - sok i herbata czasem sama popijam Z basenu korzystaja co lato, no co Ty, co lato nosze recznik, kapielowki, a syn sam zdaje relacje jak sie kapal w basenie. A juz z tymi snobami w markowych ciuchac to chyba przesadzasz, przyznaj sie Dzieciaki maja zwykle dresy, nie chwala sie wcale kto co ma. Moj juz chodzi troche do przedszkola a nie ma pojecia jakich marek ciuchy sa. A jedna dziewczynka to nawet chodzi wiecznie w zaduzych , no bo po siostrze nosi Ktora Pani prowadzila grupe Twojego syna? No Aska ale zes mnie zabila. A jesli chodzi o jezyki, moj syn sporo sie juz tam nauczyl. Kiedy Twoj syn konczyl Promyk? Ale nr. to samo przedszkole a dwie opinie Ja tam jestem zadowolona. No z jednego nie - za duzo kosztuje Chodził rok i go zabrałam 1999/2000. A latem wakacje spędzał z nami i nigdy nie chodził do przedszkola. Grupę prowadziła p. Kasia (blondynka w okularach) ta była miła a ta druga, której syn nie lubił miała buzię w kropki po ospie - protegowana pani dyrektor. Nie było dzbanków z piciem. Super, że się zmieniło Wtedy nie było H&M ale były inne. A co do wyspecjalizowanej kadry to dziecko jednej z pań Tymoteusz bił ciągle inne dzieci i nikt nie mógł sobie z nim poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dziś nawiedzam Kościno Chcesz kupić działkę? No to powiem ci, że właściciele czekają, aż działki zdrożeją. Dzwoniłam do 2. Jeden ten co mieszka w Kościnie ma do sprzedania 1 działkę.- przed takim różowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dziś nawiedzam Kościno Chcesz kupić działkę? No to powiem ci, że właściciele czekają, aż działki zdrożeją. Dzwoniłam do 2. Jeden ten co mieszka w Kościnie ma do sprzedania 1 działkę. A nieeeeeeee. Działeczkę już mamy w przepięknym miejscu. Jadę zobaczyć jak ekipa pracuje i zagadać o naszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.08.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dziś nawiedzam Kościno Chcesz kupić działkę? No to powiem ci, że właściciele czekają, aż działki zdrożeją. Dzwoniłam do 2. Jeden ten co mieszka w Kościnie ma do sprzedania 1 działkę. A nieeeeeeee. Działeczkę już mamy w przepięknym miejscu. Jadę zobaczyć jak ekipa pracuje i zagadać o naszej budowie A gdzie się budujecie. Kierunek proszę podać od Teski. (prawo, lewo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 28.08.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Asia jakies pechowe przedszkole trafilas, snoby w markowych ciuchach - wow U nas tego nie ma na szczescie. Dzieci sa grzeczne, kolezenskie a ciuchy nosza najzwyklejsze na swiecie. Zauwazylam tendencje do kupowania ciuchow w H&M. b] Promyk hehehhe chyba sobie zarty robisz. Na korytarzu moja droga zawsze stoja dwa dzbany - sok i herbata czasem sama popijam Z basenu korzystaja co lato, no co Ty, co lato nosze recznik, kapielowki, a syn sam zdaje relacje jak sie kapal w basenie. A juz z tymi snobami w markowych ciuchac to chyba przesadzasz, przyznaj sie Dzieciaki maja zwykle dresy, nie chwala sie wcale kto co ma. Moj juz chodzi troche do przedszkola a nie ma pojecia jakich marek ciuchy sa. A jedna dziewczynka to nawet chodzi wiecznie w zaduzych , no bo po siostrze nosi Ktora Pani prowadzila grupe Twojego syna? No Aska ale zes mnie zabila. A jesli chodzi o jezyki, moj syn sporo sie juz tam nauczyl. Kiedy Twoj syn konczyl Promyk? Ale nr. to samo przedszkole a dwie opinie Ja tam jestem zadowolona. No z jednego nie - za duzo kosztuje Chodził rok i go zabrałam 1999/2000. A latem wakacje spędzał z nami i nigdy nie chodził do przedszkola. Grupę prowadziła p. Kasia (blondynka w okularach) ta była miła a ta druga, której syn nie lubił miała buzię w kropki po ospie - protegowana pani dyrektor. Nie było dzbanków z piciem. Super, że się zmieniło Wtedy nie było H&M ale były inne. A co do wyspecjalizowanej kadry to dziecko jednej z pań Tymoteusz bił ciągle inne dzieci i nikt nie mógł sobie z nim poradzić. Protegowane nadal sa z tego co wiem , ale nie wiem czy te same. Chlopca ktory bil ( tez taki byl) usunieto z przedszkola, po interwencjach rodzicow. Byc moze ze ucza sie na bledach i jest coraz lepiej, chociaz sa rodzice ktorzy maja kilka "ale". A u nas w tygodniu byly dwie rodziny pytac sie czy sa jakies dzialki do sprzedania obok nas ( Tanowo). Czy to nie ktos z Was drodzy forumowicze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 28.08.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A gdzie się budujecie. Kierunek proszę podać od Teski. (prawo, lewo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.08.2006 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A gdzie się budujecie. Kierunek proszę podać od Teski. (prawo, lewo) No to ..... kawałek od Teski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.08.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 na koniec dnia pracy - Sierżant: - Pieprzyliście szeregowy, ze umiecie gotować. Coście do cholery gotowali w cywilu?! - Smołę, panie sierżancie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 28.08.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 A gdzie się budujecie. Kierunek proszę podać od Teski. (prawo, lewo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.08.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 peterz - należy wysłąć maila do praojca maksia z opisem miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 28.08.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 peterz - należy wysłąć maila do praojca maksia z opisem miejsca dzieki sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 28.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.08.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam Co do przedszkoli to faktycznie wszystko zależy od kadry, mi raczej chodziło o mniej osób w grupie a nie 30, to dla mnie ciut za dużo. Po dwóch godzinach to mnie głowa już rozbolała a malutka nie chciala wyjść wcale, pewnie jakbym sobie poszła to by tylko zrobiła papa mama.........do czasu aż by nie dostała, a niestety dzisija druga dziewczynka się na nia uwzięła i 2 razy pacneła ja w głowe i biła po rękach, aż zwrócilam uwagę jej mamie żeby ją uspokoiła, bo ona sobie upodobała Kasi zabawkę. A ta moja to nie oddaje tylko w płacz, w piaskownicy to ja za nia walczę, już mało kto osmiela się ja ruszyć tylko patrzą na mnie A tam nie będe wiedziała czy dzieje sie jej krzywda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts