Kacha72 28.08.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam wieczorem! Szydas, ciekawe zdjęcia ze szkoły:-) Ja tez mam w tym roku 15 lecie matury połączone z 60 leciem liceum. Strasznie szybko czas leci;-) taak hmm a które to liceum jeśli mozna wiedziec??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 28.08.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Witam do szczególnie zainteresowanych więźba dotarła całkiem sprawnie i nawet jej stan jak na razie nie odbiega od standardu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 29.08.2006 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Też witam. Pamiętacie tę starą piosenkę "... jesień idzie, nie ma na to rady." Kacha, to teraz hop, siup i dach masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 29.08.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam wieczorem! Szydas, ciekawe zdjęcia ze szkoły:-) Ja tez mam w tym roku 15 lecie matury połączone z 60 leciem liceum. Strasznie szybko czas leci;-) taak hmm a które to liceum jeśli mozna wiedziec??? Pobożniak! ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.08.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 29.08.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 pozdrawiam także Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.08.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 tylko do końca września - rozstaję się z uczelnią, przynajmniej na razie..... niespokojny duch? nawet nie wiesz, jaka ja mam ochotę to zrobić, ale ta moja ambicja..wrrrr Delf, uwierz praktykowi, że warto ulokowac ambicje w zupełnie innym miejscu. Zwłaszcza, że w polskim wydaniu ta nauka jest mocno "dmuchana" i zdecydowanie przez małe "n". ja też już to wiem, niestety nie trafiłam na "atmosferę naukową", czy w Szczecinie, takie coś w ogóle istnieje? A może ze mnie naukowiec, jak z koziej d..., prochu juz nie wymyśle, Ameryki nie odkryję....lepiej wiąć się za swój osobisty trawnik - ile to daje satysfakcji!!! ale trafiłaś tak właśnie zrobił mój mąż; tuż przed otwarciem przewodu, oświeciło go i stwierdził, że już dość pracy charytatywnej i zaczął robić to o czym zawsze marzył...............zaczął zakładać ogrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.08.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.08.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam wieczorem! Szydas, ciekawe zdjęcia ze szkoły:-) Ja tez mam w tym roku 15 lecie matury połączone z 60 leciem liceum. Strasznie szybko czas leci;-) taak hmm a które to liceum jeśli mozna wiedziec??? Pobożniak! ula ja też ! i ten sam rocznik hmmm ja chodzilam do babskiej klasy biol-chem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.08.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Też witam. Pamiętacie tę starą piosenkę "... jesień idzie, nie ma na to rady." Kacha, to teraz hop, siup i dach masz! taaaak hop siup to niekoniecznie z moją ekipa ale do konca września to moze sie wyrobią witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 29.08.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam wieczorem! Szydas, ciekawe zdjęcia ze szkoły:-) Ja tez mam w tym roku 15 lecie matury połączone z 60 leciem liceum. Strasznie szybko czas leci;-) taak hmm a które to liceum jeśli mozna wiedziec??? Pobożniak! ula ja też ! i ten sam rocznik hmmm ja chodzilam do babskiej klasy biol-chem ja do babsko - męskiej - mat fiz z ang. ! ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.08.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Witam wszystkich Nawet dzisiaj nie posiedze z Wami robota goni ale trzeba zarabiac na domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.08.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jutro spotkanie z Kierownikiem budowy - może on jakąś ekipę podsunie. Gdyby ktoś pytał to dalej szukam ekipy stan surowy + dach z BK najlepiej na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.08.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jutro spotkanie z Kierownikiem budowy - może on jakąś ekipę podsunie. Gdyby ktoś pytał to dalej szukam ekipy stan surowy + dach z BK najlepiej na ten rok kierownika bierzesz tego co wcześniej????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 29.08.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jutro spotkanie z Kierownikiem budowy - może on jakąś ekipę podsunie. Gdyby ktoś pytał to dalej szukam ekipy stan surowy + dach z BK najlepiej na ten rok kierownika bierzesz tego co wcześniej????? Dokładnie A.C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.08.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Jutro spotkanie z Kierownikiem budowy - może on jakąś ekipę podsunie. Gdyby ktoś pytał to dalej szukam ekipy stan surowy + dach z BK najlepiej na ten rok kierownika bierzesz tego co wcześniej????? Dokładnie A.C. detalista , ale to był naprawde dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 29.08.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Nikt nie mówił , że z szukaniem działki jest tyle zabawy. JAk wcześniej wspomniałem szukając w Szczecinie kupiliśmy siedliskową w Szczecinku . Teraz mamy dwie na oku blisko Szczecina (obie jeszcze rolne) i ...... mamy zgryz - i to kusi i to nęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 29.08.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Z rolnymi musisz uważać, zwłaszcza w gminie Dobra.Wygasł im plan zagospodarowania i robią troszkę pod górkę z podłączeniem wody i kanalizy.Przerabiam właśnie tą sztuczkę, ale jestem na dobrej drodze.Nie będzie problemu jeżeli znajdziesz działkę, gdzie w drodze będzie woda, wtedy nie ma żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 29.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Z rolnymi musisz uważać, zwłaszcza w gminie Dobra. Wygasł im plan zagospodarowania i robią troszkę pod górkę z podłączeniem wody i kanalizy. Przerabiam właśnie tą sztuczkę, ale jestem na dobrej drodze. Nie będzie problemu jeżeli znajdziesz działkę, gdzie w drodze będzie woda, wtedy nie ma żadnych problemów. W obydwu na szczęście media są w drodze A gdzie znalazłeś działeczkę jeśli można wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaca_1 29.08.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Mierzyn, okolice ulicy Brzozowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts