grapusek 03.02.2004 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Ivette te czerwone dachówki na Twoim dachu wyglądają na ciemniejsze niż widziane z bliska, już myśleliśmy, że szarpnęliście sie na ciemnoczerwony a z damare już rozmawialiśmy - negocjacje trwają, czaruje moja małżonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 No i kolejny budzik odfajkowany...wczoraj byliśmy z Małgosią na szczepieniu i przy okazji wrzuciliśmy ją na wagę, rośnie dziecina jak na drożdzach, stan na 3 luty to 5200g, co daje 1,44 kg od urodzenia, średnia tygodniowa to 240 g...pozdrawiamps. bikosa... niedługo was dogonimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 witam wszystkich w środę. ja pierwszy dzień w pracy po przeprowadzce i 4 dniach wolnego. okropność być nie na swoim, wszystko leży nie tam gdzie trzeba, ale cóż do wiosny muszę wytrzymać. jasia i bikosa: gratulejszyn, gratulejszynmagigie: przysłała do ciebie ENEA pismo jako inwestora indywidualnego? na początku roku jest owszem wymóg nanisesienia zmian do planu rozwoju sieci energ. ale wysyła się zapytanie do gmin, chiba że ty gmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 nie jasia tylko joasia (sorki) u mnie na budowie raz wzolty raz upadki, przez te zmiany trendu załamać się idzie. w temacie: - prysowane luksfery: majster dostał po głowie (3 dni przez niego nie spałam). Na początek spróbujemy je uratować przez polerowanie -przypomniałam sobie, że szklarze robią frezy na szkle, umieją też wyszlifować porysowane szkiełko zegarka - więc poszłam do zaznajomionego i dostałam magiczny proszek (cer czy jakoś tam) do tego tarcza z filcu i dzisiaj będzie próba generalna. jak nie to młotek i szubienica. - tynkarze umówieni : zdecydowałam na tych joasinych (oczywista pochwaliłam, połechtałam i zapewniłam, że jak spieprzą to forum się dowie - byli zaskoczeni, że rozprawia się w internecie o fachowcach). niestety nie narzekają na brak roboty i dołożyli mi 50 gr na metrze, ale będzie z workami tzn papierami. zaczynają w czwartek. - elektryka w zasadzie położona (został tylko garaż) - na moich 100 paru metrach, zeszło 1 km kabla i mln innych gadżetów. dostałam szoku, gdy po podsumowaniu na materiały wydałam 2.800 (a mówili że będzie o połowę mniej) ale cóż chce się mieć dużo światełka to się ma. uff ależ się rozpisałam, wracam do pracy, odrobić zaległości pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.02.2004 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Dzień dobry ! Już środa - jeszcze tylko dwa dni grapusek - proponuję kupić specjalne błotne buty Ja mam podobnie, ale nie wjeżdżam bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 04.02.2004 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 - elektryka w zasadzie położona (został tylko garaż) - na moich 100 paru metrach, zeszło 1 km kabla i mln innych gadżetów. dostałam szoku, gdy po podsumowaniu na materiały wydałam 2.800 (a mówili że będzie o połowę mniej) ale cóż chce się mieć dużo światełka to się ma. Jeżu !!! Budujesz dom czy elektromagnes ? Mi na prawie 250 metrów poszło nie więcej jak 6 krążków kabli (po 100 metrów). Chociaz... Teska !? A ile kabla poszło u Ciebie ? Pewno też z kilometr PS. Teska ma wzorcowo wykonaną instalacje elekstryczną - gniazdek jak mrówków, a i lampek dostatek. Nawet kabelki do głośniczków kina domowego już w ścianach zatynkowane. Forumowe czarownice mogą poświadczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Jeśli dobrze pamiętam to Teska coś wspominała o 2 km kabli..pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.02.2004 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Halo, halo.Jasiu, z tego przybytku głowa nie boli. Później Teska nie będzie biegała z przedłużaczami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.02.2004 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Witam wszystkich serdecznie.Podglądam Wasze rozmowy i dochodzę do wniosku, że jednak z kablami nie przesadziłam. U mnie na 220m2 wyszło 1,2km kabli i ok. 100pktów tzn gniazdek ( w tym są jako 1szt policzone te podwójne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.02.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 I jesze jedno! od razu pomyśleliśmy o ogrodzie tnz. oświetlenie oczka wodnego, altany, chinki na święta i kinkiety na taras i lampy ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Witam wszystkich! Słoneczko za oknem Joasia i Bikosa - gratulejszyn! Ja też gonię do 500-tki! Teska - łączę się w bólu i prononuję buty dla wędkarzy aż do samego tyłka Grapusek - nasze główne motto brzmi: NIE PRZEINWESTOWYWAĆ. Co do czarowania - to ja też iż troszkę zakręciłam Maksiu - duża ta Twoja dziewuszka - masz się z czego cieszyć! Wczoraj zamówiliśmy armaturę do łazienek - wannę, kabinkę prysznicową z brodzikiem, drzwi do drugiego prysznica wraz z brodzikiem i dwie umywalki. Jednocześnie wszyscy nasi znajomi otrzymają rabat 12% - kto chętny zapraszam! Hurtpol na Tamie Pomorzańskiej - największa ekspozycja różnych firm w Szczecinie. Polecam - dobre ceny i obsługa. Miłego dnia! Jutro mam wolne - będę latać na poszukiwania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivette: no 500 coraz bliżej.. jeszcze 4 posty i bedziemy swietować a co do mojej Malgośki to zobacz sobie u mnie na zdjęciach jakie to kawał dzieciaka pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.02.2004 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Dzięki za gratulacje! Maksiu- Małgosia idzie jak burza!! jeszcze miesiąc i dogoni mego mizerotkę! Teska- a na Sycylii chodzi się w górę rzeki Cava Grande w takich specjalnych gumowych portkach po pachy- może Ci sprowadzić?? Wiem, że to nic śmiesznego Trzymam kciuki aby przestalo padać i wysuszyło błocko. A w planie masz jakieś utwardzenie?? Ivette robi zapisy na używanie jej tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 to czyli nie jest tak źle z u mnie z tymi kablami (potwierdzam, u mnie też są już wyprowadzenia po za dom).ivette - to wspaniale szkoda, że po urządzonka wybiorę się dopiero wiosną, ale może pan nie zapomni. maggie - w temacie ENEI. My wysłaliśmy standardowe pyt do gmin o plany, a większość z nich nie potrafi odpowiedzieć więc może twoja gmina scedowała sprawę na inwestorów indywid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.02.2004 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Maggie, może rzeczywiście ENEA planuje nową linię?? Do stawiania trafo to sie nigdy nie palą ale linie czasami robią z własnej woli. Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Maksiu - widzialam Twoja córeńkę - kubek w kubek Ty! Czupurek - nie radzę czekać - Roca juz podniosła ceny, Franke się czai i inni też - a 2 miesiące Cię nie zbawi - za to przyoszczędzisz przynajmniej kilkanaście procent! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivette: no widzisz.. mowilem ze bedzie podobna do mnie... a zebys widziala jaka zywotna.... a jak glowne podnosi... jeszcze troche i zacznie ganiac po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.02.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 O Boże, czemu te dzieci takie do tych ojców podobne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ivette - i pewnie masz rację, jest tylko małe ale - tak bardzo sie angażuję w dany etap, że nie potrafię myśleć szczegółowo o nastepnym, oczywista jakiś plan ogólny jest ale nic po za tym. jestem teraz na kotłach, rurach i innych i nie mam pojęcia co chcę z ceramiki.ot taki jednokierunkowiec. łoj dziatwa rośnie i ta mniejsza i ta większa, a ta najstarsza to już ewewnt. tylko w szerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 04.02.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 No czupurek, ale jeśli ta najstarsza rośnie w szerz, to świadczy, że nas jeszcze te budowy do końca nie zjadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts