Laura_ms 04.02.2004 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Jesteśmy ze Ś-cia więc dołączamy się do waszej grupy. Chcemy zacząć budować na wiosnę dom 145 m2 -APS 101 z Archi-Projektu http://archi-projekt.com.pl/ramka_projekty.htm Czy możecie polecić dobrą ekipę do wybudowania stanu surowego z dachem. Z góry dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Te dzieci podobne do ojców, żeby było większe prawdopodobieństwo ojcostwa - bo jak wiadomo nie od dziś, niestety: tylko matka jest pewna..... Czupurek - skup się, zakup i będziesz miała ten etap za sobą a jak przyjdzie do wykańczania, to będziesz miała wszystko na podorędziu a nie czekała tydzień na kafelki lub 2 tygodnie na wannę - jak ja teraz. Dziewczyny górą - HEJ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Aaaaaaaaa! Zapomniałam dodać, że mój mąż to właśnie schudło ostatnio z powodu budowania - więc Pan Czupurek co? Wyłamuje się z tendecji, czy woli, żeby żonka na tym skorzystała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 taki fajny post mi wyszedł, ale mi wciął bo cosik nie chcąco przycisnęłam przez to troszku sobie popłaczę na inny temat, a do tamtego wrócę. jak pamiętacie u mnie planowana podłogówka na całości, więc dałam do projektanta niech sobie liczy. liczył, liczył, tydzień. miesiąc i w końcu wyliczył, że się nie da tylko na rureczkach bo oranżeria będzie niedogrzana i trzeba grzejniczki, a co za tym idzie mieszacze etc koszty grzania, po wstepnych wycenach błąkają się w okolicach 22-25 tys. już, już miał się temat zamknąć, ale jakimś cudem padły pytanka o temp. zadane do wyliczeń i takie tam babskie wątpliwości. i co? okazało się że można jednak tylko na podłogówce, ewent. w przedmiotowej oranżerii temp. zadana zostanie na 19 stopni, w pozostałych 20 i można zrezygnować z grzejniczków, mieszaczy niektórych etc i też będzie fajnie. i co? ano to że temat nie zamknięty. facio policzy na swoim komputerku raz jeszcze i do tego przygotuje jakieś oferty, a temacik znów rozciągnie się na kolejny tydzień, ale może warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ivette, SP - no właśnie nie wiem jak to jest z tymi szerokościami. jeżeli chodzi o pana czupurka to, ma jak pączek w maśle, bo to świeży, przedtermionwy emerycik, obecnie bez większego zajęcia, jeżeli nie liczyć prowadzenia domu. więc mu się przybrało sam czupuerk niby zabiegany, zalatany, zamartwiony na śmierć, ale chyba przez to szaleństwo też co raz lepiej wygląda, co nie znaczy zdrowiej. wychodzi na to, że u nas jest owrotnie, zyli jak wszystko wraca do normalności, to my też a obecnie do tego daleko ivette - i ty masz pewnie rację, jak tylko ochłonę z dzisiejszych rewelacji o rurkach, może się jednak skupię, w końcu wybrać 3 rzeczy to nie taki problem mam nadzieję (ha, ha,ha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 laura_ms - witam. do fundamentów i ścian mam super człowieka (ekipa 3 osobowa) - uczciwy, dokładny i jak to mówią nie zmanierowany (ceny) jak większość naszych miejscowych krajanów. jak będziesz chciała namiary dam ci na priva. co do dachu to, nie wiem czy nie lepiej zatrudnić cieśli i dekarzy osobno (chociaż u mnie ekipa dachowa nie trafiła się godna zaufania) i żeby budowlaniec nie wystraszył się moich przeróbek na dachu, to pewnie podjął by się i tego - bo już robił parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 04.02.2004 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 pewnie ,że bym chciała namiary .Dzięki za tak szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 łoj ale tych bałwanków czupurków się namnożyło, wygląda jakbym sama z sobą gawędziła, ale to kochani głód klawiaturki, nie używanej od kilku dni. ok tera znowu ja jak macie ochotę to proszę o odpowiedź na następujący temat (z góry dziękuję baaaaaaaaardzo ) (ale sprytnie to ujęłam): WYLEWKI: a) mechanicznie czy ręcznie? b) ile można stracić za m2? c) ekipa godna polecenia? ____________ dziękuję za uwagę, już się zamykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 04.02.2004 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 czupurek - ja zamierzam zrobić wylewki z miksokreta - po 19,-zl za m2 - ale to jak będzie cieplej. A co do łazieneczki - 3 rzeczy?! Aleś Ty szczęśliwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Jestem DOMOWNIKIEM FORUM! Oczekuję gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 WIWAT IVETTE.... gratulacje.. jeszcze jedna 500 i bedziesz ELITA FORUM pzodrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 04.02.2004 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 iwette - gratulacje by były i tak więchip, hip huuuuura niech żyje 500 tka.http://obrazki.babiniec.pl/Nowy%20Rok/fajerwerk.gif 3 rzeczy bo: kibelek miniaturka i prócz umywalki i kibelka z deską bidetową nico więcej się nie zmieści, a w łazience też tylko umywalka i wanienka (kurcze wyszło 4, coś mam z kalkulatorem) Fajna cena na tego kreta a ekipa to z polecenia? do wsiech - zima odeszła prawda? więc postanowiłam zmienić emblemat. jest małpa, choć czuję się jak osioł, ale obrazek był taki sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laura_ms 04.02.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 przede mną tyle spraw, nie wiadomo od czego zacząć...planuję budować z Ytonga 36,5. Jest podobno taka hurtownia w Sz-nie Partner, gdzie można dostać dużo materiałów.znacie?, polecacie?, można się dogadać co do upustów?a może kupowaliście gdzie indziej po lepszych cenachPoproszę o jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Dziękuję za gratulacje! Maksiu - będę się starać do tego 1000 A jak wstawić u dołu moich postów odnośnik do dziennika i komentarzy? Pomóż Praojcze, pliiiiiz Czupurek - no niewiele tego masz - 2 wizyty i masz kupione. A facet od kreta nie z polecenia - zostawił namiary u znajomych na budowie - ale z gadki dość rozsądny, jak mówi mój mąż. Do piątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.02.2004 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivette: w profilu jest cos takiego jak podpis.. poradzisz sobie dalej, czy przygotować ci wszystko na gotowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.02.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ivette - GRATULACJE id kolejnej 500-tki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
księgowa 04.02.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivette - tak 3mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 04.02.2004 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Ivette- gratulacje!! Laura- witam, zaraz coś podeślę na priv. Czupurek, pOpieram Ivette- kupuj teraz jeśli wychodzi Ci taniej. Ja już mam dach z połaciówkami, i przymierzam się do okienek a umnie na budowie to narazie dziewicza ziemia Moje słoneczko waży 6700g (220/2tygodnie), no niech będzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 04.02.2004 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Witam wszystkich, Na wiosnę chciałbym rozpocząć budowę w Dobrej. Domek prosty 147m2, bez udziwnień, itp.Technologia:fundamenty: bloczki - bo nie mam ekipy z szalunkamiściana: beton komórkowy + ocieplenie wełnadach: dachówka cementowa Czy Sznowni grupowicze są w posiadaniu namiarów na stosunkowo niedrogie ekipy budowlane i kierowników budowy, które mogą się podjąć realizacji budowy? Będe wdzięczny za wszelkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts