mirlandia 03.09.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Mirlandia Rzuć okien na PRIV tomadyna Odpowiedz juz poszla do Ciebie. Sorki,ze tak pozno ale kompa mam tylko poznym wieczorem. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 03.09.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Znalezione na joemosnter.org Nic się nie stało, Polacy nic się nie stało... Zawsze holender możemy nałożyć wiekszą akcyze na "Finlandię"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.09.2006 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. alez nie ma za co ... to tylko toi toi kurcze pod koniec tygodnia spr stan zapełnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.09.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. alez nie ma za co ... to tylko toi toi kurcze pod koniec tygodnia spr stan zapełnienia ale wiesz co, nie spodziewałem się, że zamiast przyjść na ognisko zostawisz nas z toitoiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 u mnie na działce stoi to zaledwie 60 m od ogniska zapraszam mimo ze mnie nie bedzie nie krepujcie sie pracowników też w weekend nie ma bo jada do domu No i proszę sprawa sie rozwiązała Dziękujemy serdecznie sąsiadko Kasiu. alez nie ma za co ... to tylko toi toi kurcze pod koniec tygodnia spr stan zapełnienia ale wiesz co, nie spodziewałem się, że zamiast przyjść na ognisko zostawisz nas z toitoiem.... Facetów będziemy kierować z łopatką do pobliskiego lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam poniedziałkowo. Melduję że pogoda w sobotę ma być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam szkolnie! hurrra nareszcie koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.09.2006 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ale wiesz co, nie spodziewałem się, że zamiast przyjść na ognisko zostawisz nas z toitoiem.... no fakt to ........taka ekstrawagancja ....... każdy stara sie być oryginalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ...... Ja mam IVa - sądzisz że będzie tak samo ?? Moja architekt mówiła że IV klasa nie potrzebuje wyłączenia z urzędu tego nie wymaga ustawa. Dlatego zapytaj sie owej pani czy dla tej klasy ziemi trzeba skłądać ten wniosek. Zadzwoniłem dziś do Starostwa Police - i miła Pani powiedziała że należy złozyć wniosek o wyłączenie gruntów z produkcji rolniczej + ksero mapki + ksero WZ + ksero aktu notarialnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 04.09.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności OGNISKO w sobotę 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + ............ 5. ......... P.S. Oglądaliście pogodę na sobotę - będzie PRZEPIĘKNIE We wtorek nastawiam ogórki małosolne Wywołałem temat spotkania to wypdałoby sie zapisać ArKaMa z żoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam szkolnie! hurrra nareszcie koniec wakacji Dobrze że nasze dzieci tego nie czytaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria2. ulanka + peterz + Ania3. Jaca_1 + ........4. Matam + Zona + Natalka5. ArKaMa z Żoną6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną8. .............. To już jest 17 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam + Zona + Natalka 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona - budują się koło Klausa 7. ............... To już jest 15 osób tomadyna - jeżeli nic się nie zmieni to dopisz bodekku z małżonką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 a tak przy okazjipozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no i mamy 0-1 Hurrraaa!!!!!! a 3:0 to niełaska no to pojechali chłopcy, ech, szkoda gadać, nawet Dudek "śjakiś-takiś".. a wszystko przez Teskę! no tak zawsze ktos musi byc winien.....niech mnie leo znajdzie ale ogolnie - wczesniej nasi wypowiadali sie jak to dokopia finom, jacy oni tzn finowie sa beznadziejni itp....zenada....no i dostali nauczkę... a teraz gadaja ze nie mieli nadzieji- a do czego jest tu nadzieja?????? nasi to cieniaki- niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 04.09.2006 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska Chyba mojej uwadze umknęło Twoje zgłoszenie na ognisko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Witam Niedzielnie no i mamy 0-1 Hurrraaa!!!!!! a 3:0 to niełaska no to pojechali chłopcy, ech, szkoda gadać, nawet Dudek "śjakiś-takiś".. a wszystko przez Teskę! Teska czemu nam to zrobilas !! Wynika z tego z anglik nauczyl finow wiecej niz holender naszych. Holender jasny !! naszych to powinni na zielona trawke.....a wziasc nowych z ligii ktorzy az sie rwa do reprezentacji...mysle ze gorzej juz by nie bylo...co najwyzej lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Teska Chyba mojej uwadze umknęło Twoje zgłoszenie na ognisko ?? wstepnie mozesz zapisac Teska z połową.... Ulamach z przychowkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.09.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 i witam poniedzialkowo.....narazie nie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.09.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2006 tomadyna - poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts