monka 05.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. no niestety od wczoraj okropnie wieje podobno do środy ma tak być Wczoraj nad budową miałam dosłownie czarną ścianę, zaczął padać deszcz i pojawiła się taka słabiutka tęcza na tym ciemnym niebie. Pierwszy raz coś takiego widziałam, chciałam fotkę zrobić ale niestety w aparacie padły baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. pozdrawionka Iwonka No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły zabawki, jak zabawki, ale ja na własne oczy widziałam, jak z tarasu mojego brata wyfrunął wielki, plastikowy stół ogrodowy z krzesłami. Co prawda to było w Norwegii a tam trochę inny klimat, ale u nas ma być podobnie. Witaj Kochana, jak tam się czujesz? Czy córcia też czeka na rodzeństwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Dzień dobry wtorkowo podobno przez Polskę mają przejść ogromne wichury, więc weźcie proszę to pod uwagę i zabezpieczcie sobie place budów i wszystkie materiały typu, styropian, wełna itp. pozdrawionka Iwonka No właśnie chyba muszę trochę rzeczy z tarasu i trawnika pozabierać, coby zabawki córki nie odfrunęły zabawki, jak zabawki, ale ja na własne oczy widziałam, jak z tarasu mojego brata wyfrunął wielki, plastikowy stół ogrodowy z krzesłami. Co prawda to było w Norwegii a tam trochę inny klimat, ale u nas ma być podobnie. Witaj Kochana, jak tam się czujesz? Czy córcia też czeka na rodzeństwo? Ja wczoraj kazałam parasol zdjąć i schować bo trochę nim targało. Ogólnie czuję się dobrze. Wiadaomo jak to jest są takie i takie dni, a Ania? Ania bardzo czeka, jest bardzo troskliwa i opiekuńcza, pomaga mi itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.09.2006 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Didi, ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci. Kochana! jak mnie w realu zobaczysz to dopiero się zdziwisz Ojejku, bardzo bym chciała, może uda mi się wpaść na to ognisko to sie zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.09.2006 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Didi, ale Ci już brzuszek urósł. Jakże ten czas szybko leci. Kochana! jak mnie w realu zobaczysz to dopiero się zdziwisz Ojejku, bardzo bym chciała, może uda mi się wpaść na to ognisko to sie zobaczymy. w zasadzie, to nie masz za bardzo wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 05.09.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Cześć Delf, własnie w tym momencie, też i o Tobie, a także o Tesce pomyślałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 witojcie Ale wichury przemykają nad moim domem Wczoraj za dnia mało styrop. nie odfrunął, brama się przesuwa, trzeba ją trzymać , żeby wyjechać - jakiś zaczep musimy zrobić bo niedługo odleci Ale za to kuleczki styropianowe wiatr pozamiatał Ognisko szykujecie? a przy takim wietrze to ono się utrzyma ? Kacha jak przedszkole? Kto pytał o firmę do dociepleń? z czystym sumieniem mogę polecić moją ( już wiem jak robią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ognisko szykujecie? a przy takim wietrze to ono się utrzyma ? Informacja o pogodzie na sobotę: High Temperature: 25° C RealFeel®: 25° C Winds: N at 6 kph Wind Gusts: 8 kph Maximum UV: Low (2) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0 mm Amount of Rain: 0.0 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 0 hrs Hours of Rain: 0 hrs P.S. Proszę nie marudzić tylko się zapisywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 05.09.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. .............. To już jest 28 osób P.S. Ogórki zakupione - dziś nastawiam - mam nadzieję że 5 kg wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 05.09.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich Widze ze humory dopisuja . Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? witam wszystkich-a mozesz mi zdradzic gdzie sprzedaja takie drzwi bo juz tyle sie najeździlam i brak efektu-a wczoraj w jednym miejscu juz bym sie zdecydowała ale czas oczekiwania na te z lepszego drzewa -meranti to 2 mce a na sosne 6 tyg-i nie wiem co robic bo bym chciala to zgrac z brama garazowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 bodekku zadzwoniłam, już wiem gdzie można kupić i ile kosztują Powiedz mi tylko czy jesteś zadowolony z tych drzwi? witam wszystkich-a mozesz mi zdradzic gdzie sprzedaja takie drzwi bo juz tyle sie najeździlam i brak efektu-a wczoraj w jednym miejscu juz bym sie zdecydowała ale czas oczekiwania na te z lepszego drzewa -meranti to 2 mce a na sosne 6 tyg-i nie wiem co robic bo bym chciala to zgrac z brama garazowa powiem ale ty też mi powiedz na które prawie się zdecydowałaś Może to takie których jeszcze nie widziałam a by mi pasowały drzwi z Euronordu nie sa drewniane, to są drzwi z włókna szklanego. Także jeżeli ci to nie przeszkadza to podobno można je kupić (jeszcze tego nie sprawdziłam) w firmie Kowako tel. 482-16-30 i w Door -Pol tel. 601 -767-867 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Witam wszystkich Widze ze humory dopisuja . Tak sobie obiecywalam ze pojde na grzyby a tu sobote pracowalam a w niedziele odrabialam domowe zaleglosci a grzybow ponoc pelno U mnie grzybów od groma i to blisko domu . Wystarczy godzinka i całe wiadro. Ale grzybów nie tkne chyba już do końca życia. Wczoraj się najadłam, jak się okazało niedorobionych ( nieskonczone byly, sie jeszcze nie ugotowaly dobrze), nastraszyli mnie ze sie zatruje, pół nocy nie spałam, no bo kto by chciał młodo umierać ... Ale żyję , ufff ..... ale na psychikę mi padło, niedobrze mi dzisiaj, nawet jak mnie ręka zaboli to się smieja , że to napewno od tych grzybów tomadyna - no ja się nie zapiszę na ogniocho bo u mnie praca wre z ogrodzeniem i dociepleniem, więc w domku muszę być. Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) a jakiej firmy ten styropian? i w jakich cenach teraz? ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Monka-podobaja sie nam drzwi z tym podłuznym przeszkleniem,ale te drugie to nawet bardziej ale chodzi nam o to zeby nie bylo za duzo tego szkła-a z tej firmy nie widziałam drzwi na zywo tylko w ulotce no i nie maja koloru jaki chce(orzech)ale ostatecznie moze byc mahon bo beda w podcieniu.Na zywo widziałam podobne -tez z włókna szklanego z POL-skoneno ale za duza szyba,wczoraj ogladałam drzwi Oman(http://www.oman.pl)i tez sie nam podobaja ale troche boimy sie sosny,jesli chodzi o ceny to fajnie mozna sie tez dogadac w salonie po byłej baltonie tylko nie mają wyjsciowych na wystawce ale jak sie wie które chce to mozna targowac(np montaz 200zł a nie 300 lub 350 jak gdzie indziej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Się zastanawiam nad ciemno szarą elewacją. Nigdy bym nie pomyslala o takiej, ale przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) i tak nam sie spodobalo, że chyba taki kolor tynku damy. Czy ktos z Was ma lub bedzie mial taki kolor czy bedziemy osamotnieni z szaroscia ? Paweł ma szary domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.09.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Miraśka pogubiłam się ty mi napisz gdzie ty te drzwi w Szczecinie oglądałaś Aaa i w tej baltonie to drzwi jakiej firmy mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 05.09.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Miraśka pogubiłam się ty mi napisz gdzie ty te drzwi w Szczecinie oglądałaś na żywo to widziałam właśnie tylko POL-skone w galeriiTOp schoping na prawobrzezu,a te z firmy oman to na struga a te co tobie sie podobaja czyli Euronordu to nie widziałam na zywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.09.2006 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 przykleili styrop. a on szary ciemny jest ( bo z dodatkiem popiolow - polecam) a jakiej firmy ten styropian? i w jakich cenach teraz? ciekawe czy naprawdę tak cena poszła do góry jak straszyli? firma "swisspor" ( a moze przez dwa o ). My mamy "14" ( a to tak jak zwyklego by dac 17). Cena chyba 135zł netto / m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts