Teska 04.02.2004 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 witam wszystkich... wieczorkiem.....znowu pada....Ivette nio prosze załatw ładną pogode..... G&M witaj ....a gdzie wDobrej??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.02.2004 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Laura_ms z czystym sumieniem moge polecic faceta od wylewek...dzisiaj kaflarze kładac kafle na podłodze stwierdzili ze to najlepiej połoznona wylewka... ale bierze 25 zł?/m2 z rachunkiem daje 3 letnia gwarancje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 04.02.2004 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Witam serdecznie!Jestem ze Szczecina, ale będę budował dom w okolicach Maszewa (cicho, las, nie kradną lusterek od samochodu itd., itd.). Projekt Anna VI z biura Arex.Teraz prąd i woda na działkę. Przeczytałem (sic!) wszystkie Wasze posty od początku istnienia forum. Kawał historii! - dzieki temu trochę Was poznałem. A więc dołączam!!! PozdrowieniaRoman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 04.02.2004 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Witam, czupurek: Z Eneą to było tak: W styczniu złożyłam wniosek o wydanie warunków na przyłączenie do sieci. Po ca. 2 tyg. zamiast odpowiedzi dostałam kopię pisma do gminy z zapytaniem ZE o plan zagospodarowania terenu wraz z planem podziału działek wzdłuż drogi, przy której jest moja działka celem cyt. "racjonalnego planowania w zakresie rozbudowy istniejącej sieci 0,4 kV". Gmina planu nie ma, bo jest biedna, przy drodze jest może z 6-7 niezabudowanych działek i tyle samo istniejących domów, a jak się wczoraj dowiedziałam, gmina nie planuje ani podziału gruntów, ani większych inwestycji poza bud. jednorodzinnym. Skądinąd wiem od sąsiada (ok. 150m od nas), że ZE nie pozwolił mu podłączyć się do słupa, tylko musiał ciągnąć linię od stacji trafo (kosztowało!). Podejrzewam, że może będą chcieli pociągnąć tę linię dalej do nas, szczególnie, że w piśmie wymienione są działki począwszy od następnej za sąsiadem (uff, skomplikowane ). Spróbuję się wywiedzieć, co zamierzają. Jeszcze jedno pytanie: Warto do wykonania przyłącza brać kogoś spoza ZE? Mam poleconego, miejscowego elektryka, a słyszałam, że wychodzi finansowo korzystniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2004 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Witam no to jeszcze raz kogut zapieje i weekend....RomanW: witam w naszej wesołej gromadce.. mówisz Maszewo.. faktycznie cisza i spokójpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.02.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 A jutro.... człowiek poczuje, że żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.02.2004 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Ivette droga gralulacje z okazji 500.Witam nowych inwestorów z Dobrej, a w którym miejscu w Dobrej. Ja też tam się buduję przy boisku gminnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.02.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Witam wszystkich nowych i starych bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.02.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Jeszcze jedno pytanie: Warto do wykonania przyłącza brać kogoś spoza ZE? Mam poleconego, miejscowego elektryka, a słyszałam, że wychodzi finansowo korzystniej. no to faktycznie pogmatwane, będzie tak jak u nas czyli zbrojenie zrobiliśmy my inwestorzy. jedno co dobre to, że teraz energet. musi partycypować w kosztach (w praktyce daje np trafo, kabel). jeżeli chodzi o towje pyt. to jak taniej weź swojego ale wypytaj czy ma kontakt z energetyką i wymuś żeby on wzystko pozałatwiał - będzie szybciej i nie trzeba biegać od biurka do biurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.02.2004 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 a tak wogóle to witam wszystkich cieplutko w ten czwartkowy poranek.od dzisiaj u mnie na budowie tynkarze mam nadzieję, że im równo wyjdzie.pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GM1719499374 05.02.2004 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 G&M witaj ....a gdzie wDobrej??? Przy wjeździe do Dobrej od Wołczkowa (za lasem) po prawej stronie - ul Storczykowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.02.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 G&M, no to piękne okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.02.2004 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 a co z moim nowym emblematempodoba się czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.02.2004 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Tak wogóle to piękną wiosnę mamy tej zimy. Oby tylko zima nie przyszła w marcu na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.02.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 co to cisza? nikogo ani an foum ani na czacie pracujecie czy budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 05.02.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 a co z moim nowym emblematem podoba się czy nie? . Małpka jest świetna. Tylko tak się zastanawiam, co sobie myśli czytając posty i tak kręcąc głową: "Oj ludziska, ludziska, w co wy się pakujecie?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2004 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 czupurek: fajna małpka...tylko wlasnie co ma na myśli kręcąc glowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 05.02.2004 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Widzieliscie nowe konkursy??http://www.murator.com.pl/forum/viewforum.php?f=63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 05.02.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 Nie, ale już zaglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 05.02.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2004 też myślę że fajna i tak patrząc na nią wydaje mi się, na podstawie wczorajszych moich nerwów i waszych perturbacji budowlanych, że kręci głową:wariant pierwszy: oj ludziska co wy robita, budować się wam zachciałowariant drugi: nie, nie nie damy się (... i dalej będziemy budować) do wyboru, według aktualnego humoru upss poeta wyszedł niechcący zaglądam na konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts