matam 06.09.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie flimy do zdiec . Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie a tego filmu to kupili zapas na pol roku Czyli masz nadzieje ze nie bylas piata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 A najbardziej podobal mi sie program w niemieckiej telewizji Te patrole co maja radar i robia zdiecia kupili po promocyjnej cenie flimy do zdiec . Nie bylo by w tym nic smiesznego gdyby nie to ze flmy sa takiej jakosci ze wychodzi im co piate zdiecie a tego filmu to kupili zapas na pol roku Czyli masz nadzieje ze nie bylas piata Przecietnie wychodzi mi z 2 mandaty w roku A w u nas w kraju (odpukac w niemalowane ) jeszcze mi sie nie zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 06.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS no znam je ale też ich nie widziałam w necie po haśle Dallas raczej nie znajdziesz ale w certyfikacie wydanym przez ITB figurują jako firma Derpal http://www.derpal.com.pl Wiesz może gdzie je można zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale piekna bramka!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 06.09.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale piekna bramka!!!!!!!!! no! mąż przyszedł do mnie i powiedział: cud, prawdziwy cud - strzeliliśmy bramkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 06.09.2006 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 znalazłam znowu cos nowego-oczywiscie dalej temat drzwi widziałam je tylko w katalogu-wygladaja całkiem nieźle,szkopuł ,że sosnowe ale na wierzchu jeszcze jest sklejka z drzewa lisciastego,cena ok 2,500 teraz bede szukac ich gdzies w necie-DALLAS no znam je ale też ich nie widziałam w necie po haśle Dallas raczej nie znajdziesz ale w certyfikacie wydanym przez ITB figurują jako firma Derpal http://www.derpal.com.pl Wiesz może gdzie je można zobaczyć? mi sie w katalogach podobaja http://www.halupczok.com.pl http://www.dubinski.com.pl a wewnetrzne http://www.goran.pl Nie wiem jak one sa w realu i pewnie ceny moga byc zabojcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 06.09.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witajcie wieczorowo. Ja ogladam meczyk a zona znalazla projekt, ktory nas zainteresowal. Ale powstalo pytanie. Czy taras zbudowany na powierzchni gruntu musi byc oddalony od granicy działki o pewną odległość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ale piekna bramka!!!!!!!!! no! mąż przyszedł do mnie i powiedział: cud, prawdziwy cud - strzeliliśmy bramkę jakis mecz byl dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Się tak zastanowiłem: Odnośnie Urzędu Gminy Dobra oraz wydania wyrysu i wypisu: Skoro kodeks postępowania administracyjnego mówi: Art. 12 §1 i §2Iż organ powinien działać po najmniejszej linii oporu i załatwiać sprawę niezwłocznie Oraz Art. 35 §1 i §2Iż niezwłocznie powinny być załatwiane sprawy które nie wymagają przeprowadzenia postępowania oraz sprawy które dla których informacje posiada organ Nie rozumiem więc dlaczego przyjęło się że na wyrys i wypis należy czekać 30 dni ??Chyba muszę zacząć już budować bo mam za dużo czasu na czytanie np KPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 06.09.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot By mieć "normalnie" powinnaś mieć ustawiony rodzaj klawiatury na -> polski programisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Witam wieczorkiem po ciezkim dniu Jakos malo czasu ostatnio i cos z klawiatura nie tak, zamiast z mam y i na odwrot By mieć "normalnie" powinnaś mieć ustawiony rodzaj klawiatury na -> polski programisty. mam tak ustawione i nic a zamiast znaku zapytania mam ------ a przecinka mam ąąąą itd cos mi sie tu pokrecilo niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 06.09.2006 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2006 nie wiem gdzie mam znak zapytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam czwartkowo melduję że prognoza pogody przewiduje na sobotę dobrą pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.09.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 07.09.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam czwartkowo melduję że prognoza pogody przewiduje na sobotę dobrą pogodę. i tych prognoz się trzymamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 07.09.2006 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam Wszystkich i Szukam hydraulika ma małą robótkę ale dość kłopotliwą w codziennym życiu i bardzo pilną. Nie wiem czy ci z listy robią drobne sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 07.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.09.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witamtylko tyle mam ostatnio czas rano witam wieczorem dobranoc eeeee faaajne jest to budowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 To ja też witam Moja klawiatura sie sama sformatowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts