tomadyna 07.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje To by było 39 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Klaus +3ale nic nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 07.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Jola + 2 - ale nic nie obiecuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.09.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam czwartkowo Pojawiłam się pogadałam a potem mnie wcięło na tydzień Działo się trochę... szukaliśmy działki... załatwialiśmy przedszkole dla Julki.... i w międzyczasie jeszcze się wszyscy przeziębiliśmy W każdym razie wracamy... już zdrowi,... do końca tygodnia mamy dostać odpowiedź co do przedszkola... a w poniedziałek idziemy podpisać umowę przedwstępną Widzę, że kroi się sympatyczne spotkanko... czy my takie żółtodzioby budowlane możemy się dołączyć do sobotniego biesiadowania ?? Aaa i jeszcze jedno podobno nas tu wynalazła rodzina nasza ... rodzino ujawnij się nie znamy się osobiście to może chociaż wirtualnie się poznamy Pozdrawiam Małgosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agama 07.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Hej!Pozdrawiam wszystkich. I proszę w imieniu siostry o namiary na działkę budowlaną do kupienia. Ważne kryterium poszukiwania: dojazd autobusowy. Ma dwoje dzieci w wieku szkolnym a samochodu niet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Klaus masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.09.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam popołudniowo wszystkich-no i kolejne pytanie-moze ktoś sie orientuje ile mogą wolać fachowcy za wylanie schodów wejsciowych do naszego domku-w awatarku-3 schodki i podcien bo nie wim czy fachman nie woła za duzo a one nie były objete umową bo nie moglismy sie zdecydowac czy wylewane czy z kostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.09.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 dzisiaj pierwsze zebranie u małolata w liceum-ale jakos sie denerwuje-kurcze trafił na sławetnego pana z fizy i jakiegoś......z przysposobienia obronnego- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje To by było 39 osób to już małe weselicho , trza jeszcze jakiś muzyków załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Miraśka priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko ................. To by było 39 osób to już małe weselicho , trza jeszcze jakiś muzyków załatwić Jak zacząłem tak spisywać te osoby to w którymś momencie zacząłem mieć lęki organizacyjne , ale dziś już załatwiłem dodatkowe miejsca do siedzenia resztę już też mam. Najważniejsze by pogoda i atmosfera dopisała to wszystko będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko ................. To by było 39 osób to już małe weselicho , trza jeszcze jakiś muzyków załatwić Jak zacząłem tak spisywać te osoby to w którymś momencie zacząłem mieć lęki organizacyjne , ale dziś już załatwiłem dodatkowe miejsca do siedzenia resztę już też mam. Najważniejsze by pogoda i atmosfera dopisała to wszystko będzie OK. i ogórków trzeba będzie sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam i znikam, trzeba jechać zobaczyć co się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wirtam wszystkich Miraśka - jesli jeszcze szukasz drzwi to wejdx na stronę firmy Dormet z Józefowa koło Warszawy- http://www.dormet.com.pl/glowna.html. Mają porzędne i niedrogie drzwi. Może coś ci wpadnie w oko. My niedługo zamawiamy u nich a w październiku albo listopadzie będa montować. Drzwi maja cechy antywłamaniowych tzn. stelaż metalowy a obłożone są kasetonami dębowymi. Nam podobają się drzwi nr 12 z kasetonami, duże z naświetlem bocznym 150 na 210 cm. Koszt ok 4 - 4,5 tys zł (nie pamiętam dokładnie) plus transport i montaż ok 600 zł. Mąż oglądał te drzwi zainstalowane w Gdańsku - bardzo pozytywne wrażenie. Z tego co wiem to w Szczecinie nie mają realizcji. Pozdrawiam ale nr 12 czy d12, Fajna jest sama 12 i 02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 07.09.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ktos pytal ostatnio o dzialke w Mierzynie wiec kolo nas pan ma dzialke 1800m po 80 zl za metr i druga podobnej wielkosci ale nie mam tel.jak ktos bedzie zainteresowany to moge dac adres wlasciciela.Nr tel do pana co ma ta pierwsza dzialke_692771413 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ciepla Chata to przede wszystkim Hurtownia. Firma jest OK, a instalacje robia poprawnie. "Wyrafinowane ogrzewanie" to raczej nie ich liga. Poza ich zasiegiem mozliwosci, co nie przekresla ich jako instalatorow CW, CO i kanalizacji. Hm, kto w takim razie jest w stanie wykonac "wyrafinowane ogrzewanie"? A w zasadzie co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje To by było 39 osób A mnie pominąłeś specjalnie, czy przypadkiem? Może ta trzynastka jest dla mnie zarezerwowana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko .................. To by było 39 osób A mnie pominąłeś specjalnie, czy przypadkiem? Może ta trzynastka jest dla mnie zarezerwowana? Przepraszam jakoś musiało mi umknąć to jaki mam zestaw dopisać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by było 40 osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Też spotkałem się z podobną opinią .. Jedyna zaleta - są tańsi od konkurencji, natomiast eksploatacja ich instalacji to zupełnie inna bajka . U sąsiadów podłogówka parzy w nogi .. (za rzadko ułożone rurki przez co chcąc ogrzać pomieszczenie trzeba podkręcić temperaturę .. - podłoga nagrzewa się nierównomiernie, a to parzy doprowadzając sąsiada do furii - ale teraz już za późno ) Oferta promocyjna ograniczona tylko do jednego producenta "IMMERGAZ". Za namową CC nasza koleżanka ma letnią, bo nie ogrzewaną toaletę i megaprzepały gazu .. - trzeba było szukać speca do poprawienia gniota instalacyjno-sprzętowego .. Ja z czystym sumieniem polecam Ireneusza Muża - nie tylko z wykształcenia ale hobbystę instalacji grzewczych+wod-kan .. alternatywnie KTM na Jedności Narodowej 42 .. Peterz, zapytaj koleżankę kto wyliczał jej podłogówkę i jak zachowuje się firma przy reklamacjach? Czy pan Muża robił ogrzewanie Tobie i czy on pracuje w KTM? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts