trobe 07.09.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. może być nawet 43, jesli odeśpię 4 doby w pacy non stop i dodatkowo wyciągnę moją najmilszą na świeże powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 07.09.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. może być nawet 43, jesli odeśpię 4 doby w pacy non stop i dodatkowo wyciągnę moją najmilszą na świeże powietrze Szydas, na świeżym powietrzu śpi się świetnie. Bierz najmilszą i łóżko polowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 ...... To by było 40 osób Tomadyna, dziękuję. Może 41, jeśli namówię progeniturę. może być nawet 43, jesli odeśpię 4 doby w pacy non stop i dodatkowo wyciągnę moją najmilszą na świeże powietrze Szydas, na świeżym powietrzu śpi się świetnie. Bierz najmilszą i łóżko polowe. nieważne, gdzie się śpi, ważne w jakim towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 07.09.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 07.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wirtam wszystkich Miraśka - jesli jeszcze szukasz drzwi to wejdx na stronę firmy Dormet z Józefowa koło Warszawy- http://www.dormet.com.pl/glowna.html. Mają porzędne i niedrogie drzwi. Może coś ci wpadnie w oko. My niedługo zamawiamy u nich a w październiku albo listopadzie będa montować. Drzwi maja cechy antywłamaniowych tzn. stelaż metalowy a obłożone są kasetonami dębowymi. Nam podobają się drzwi nr 12 z kasetonami, duże z naświetlem bocznym 150 na 210 cm. Koszt ok 4 - 4,5 tys zł (nie pamiętam dokładnie) plus transport i montaż ok 600 zł. Mąż oglądał te drzwi zainstalowane w Gdańsku - bardzo pozytywne wrażenie. Z tego co wiem to w Szczecinie nie mają realizcji. Pozdrawiam ale nr 12 czy d12, Fajna jest sama 12 i 02 Witam Sama 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 07.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. zostawiłem ten pkt wolny 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by było 40 osób Ja tam przesądna nie jestem Proszę o dopisanie, jeśli można na pozycji 13 Ewar + Daniel + Julka I mam propozycję co by każdy dopiął do się karteczkę z nickiem, imieniem i miejscem gdzie buduje. Łatwiej będzie się odnaleźć w tak licznej grupie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 07.09.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Też spotkałem się z podobną opinią .. Jedyna zaleta - są tańsi od konkurencji, natomiast eksploatacja ich instalacji to zupełnie inna bajka . U sąsiadów podłogówka parzy w nogi .. (za rzadko ułożone rurki przez co chcąc ogrzać pomieszczenie trzeba podkręcić temperaturę .. - podłoga nagrzewa się nierównomiernie, a to parzy doprowadzając sąsiada do furii - ale teraz już za późno ) Oferta promocyjna ograniczona tylko do jednego producenta "IMMERGAZ". Za namową CC nasza koleżanka ma letnią, bo nie ogrzewaną toaletę i megaprzepały gazu .. - trzeba było szukać speca do poprawienia gniota instalacyjno-sprzętowego .. Ja z czystym sumieniem polecam Ireneusza Muża - nie tylko z wykształcenia ale hobbystę instalacji grzewczych+wod-kan .. alternatywnie KTM na Jedności Narodowej 42 .. Peterz, zapytaj koleżankę kto wyliczał jej podłogówkę i jak zachowuje się firma przy reklamacjach? Czy pan Muża robił ogrzewanie Tobie i czy on pracuje w KTM? odpowiedź poszła na priva .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 07.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. polecam dyskusje z 'elektrykiem' naszym i bikosy .. inlogic - inteligentne systemy instalacyjne Al. Jednosci Narodowej 28 70-454 Szczecin http://www.inlogic.pl/ Tomasz Wieczorek tel. kom. 0601 735 385 myślę że sprosta postawionym zadaniom .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 07.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam Wszystkich i Szukam hydraulika ma małą robótkę ale dość kłopotliwą w codziennym życiu i bardzo pilną. Nie wiem czy ci z listy robią drobne sprawy. ja się zgłaszam i proszę o konkrety na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. Merytorycznie to mógłbym być twoim partnerem. ... ale to mnie przestało bawić. Raczej obserwuję u siebie odwrót do zainteresowań bardziej tradycyjnymi rzeczami. Dobre piwo, literatura, filozofia, dobre jedzenie, kobiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by były 43 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by były 43 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion Ja jestem Klaus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. Merytorycznie to mógłbym być twoim partnerem. ... ale to mnie przestało bawić. Raczej obserwuję u siebie odwrót do zainteresowań bardziej tradycyjnymi rzeczami. Dobre piwo, literatura, filozofia, dobre jedzenie, kobiety... Ja tylko na razie chcę zrobić instalację w „gwiazdę” by ewentualnie kiedyś móc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. Merytorycznie to mógłbym być twoim partnerem. ... ale to mnie przestało bawić. Raczej obserwuję u siebie odwrót do zainteresowań bardziej tradycyjnymi rzeczami. Dobre piwo, literatura, filozofia, dobre jedzenie, kobiety... Ja tylko na razie chcę zrobić instalację w „gwiazdę” by ewentualnie kiedyś móc ... co móc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.09.2006 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro ech..jakbym tam była wracają wspomnienia...i tak nic nie przebije czasów licealnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.09.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki Czy jest ktoś w Szczecinie lub okolicach zwariowany na pkt. sterowanych instalacji elektrycznych, może Satell, może przekaźniki, może sceny świetlne ?? Szukam partnera do dyskusji w tym temacie z okolic. Merytorycznie to mógłbym być twoim partnerem. ... ale to mnie przestało bawić. Raczej obserwuję u siebie odwrót do zainteresowań bardziej tradycyjnymi rzeczami. Dobre piwo, literatura, filozofia, dobre jedzenie, kobiety... Ja tylko na razie chcę zrobić instalację w „gwiazdę” by ewentualnie kiedyś móc a teraz nie możesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 07.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 A ja z innej beczki ............. mógłbym być twoim partnerem. ............. ale to mnie przestało bawić. Raczej obserwuję u siebie odwrót do zainteresowań bardziej tradycyjnymi rzeczami. Dobre piwo, literatura, filozofia, dobre jedzenie, kobiety... Ja tylko na razie ................... chcę móc ... co móc? Sąsiad zobacz co wyszło " prawie " "lub czasopisma" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 07.09.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wyszło co wyszło ale dalej nie wiem co byś chciał móc i co to za gwiazdę chcesz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts