Miraśka 07.09.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro ech..jakbym tam była wracają wspomnienia...i tak nic nie przebije czasów licealnych a masz jakis patent na tego pana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Wyszło co wyszło ale dalej nie wiem co byś chciał móc i co to za gwiazdę chcesz zrobić. w gwiazdę to się podłącza elektryczne silniki trójfazowe, ale co to w zasadzie mogłoby mieć do rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by były 43 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion czy my za młodzi forumowym stażem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by były 43 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion czy my za młodzi forumowym stażem ?? napiszcie do tomadyny podanie z wyjaśnieniem powodów tak krótkiego stażu, podejrzewam, że rozpatrzy je pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by były 43 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion czy my za młodzi forumowym stażem ?? napiszcie do tomadyny podanie z wyjaśnieniem powodów tak krótkiego stażu, podejrzewam, że rozpatrzy je pozytywnie tylko dołączcie zdjęcie, jak robicie gwiazdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.09.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro ech..jakbym tam była wracają wspomnienia...i tak nic nie przebije czasów licealnych a masz jakis patent na tego pana? 1. byłam (jestem) dziewczyną 2. byłam młodsza (i wszystko, co się z tym wiąże...takie tam) 3. razem z dwiema psiapsiółkami siedziałyśmy murem w pierwszej ławce wlepiając w profesora ślepia) 4. przerabiałam z tatą zbiory zadań z fizyki, wykorzystując jego wiedzę z nauk ścisłych 5. prowadziłam dzielnie zeszyt i stukałam z niego przed każdą fizyką w domu i częściej na korytarzu (no pewnie, że nie zawsze ) Pierwsze dwa punkty twojemu synowi sie nie przydadzą, trzeciego nie polecam, zostają dwa ostatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 07.09.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje To by były 43 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion czy my za młodzi forumowym stażem ?? napiszcie do tomadyny podanie z wyjaśnieniem powodów tak krótkiego stażu, podejrzewam, że rozpatrzy je pozytywnie tylko dołączcie zdjęcie, jak robicie gwiazdę z gwiazdą może być problem a może być zdjęcie jak piekę ciasto ?? na sobotę rzecz jasna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 07.09.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 z gwiazdą może być problem a może być zdjęcie jak piekę ciasto ?? na sobotę rzecz jasna.. byleby się na zdjęciu nie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 07.09.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam wieczorkiem Dawno nie padało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 07.09.2006 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Witam grupę późnym wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 07.09.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 Ja tradycyjnie pod wieczór zegnam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 07.09.2006 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2006 to ja podciągnę, żebyśmy do rana za nisko nie spadli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.09.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witajcie porannie http://meteo.icm.edu.pl/java/mgram.php?x=10&y=16&pol_x=318&lang=0&ver=&ikonka=0 Pogoda na sobote zapowiada sie troszke gorzej (zimniej) niz poczatkowo ale najwazniejsze ze nie bedzie padalo. Temperatury to doda nam towarzystwo i ognisko . Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion To bedzie tak samo jak na sali zabaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? To by były 44 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tak podają dla Szczecina:A morning shower possible; otherwise, warmer with clouds and sunshine High Temperature: 25° C RealFeel®: 25° C Click here for the Hourly Forecast Winds: N at 6 kph Wind Gusts: 8 kph Maximum UV: Low (2) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0 mm Amount of Rain: 0.0 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 0 hrs Hours of Rain: 0 hrs Tak podają dla Dobrej:A morning shower possible; otherwise, cooler with clouds and sunshine High Temperature: 17° C RealFeel®: 20° C Click here for the Hourly Forecast Winds: NNW at 1 kph Wind Gusts: 4 kph Maximum UV: Low (2) Thunderstorm Probability: 0% Amount of Precipitation: 0.0 mm Amount of Rain: 0.0 mm Amount of Snow: 0 cm Hours of Precipitation: 0 hrs Hours of Rain: 0 hrs Więc pewnie będzie coś pomiędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 08.09.2006 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam ech Poznań wzywa pozdrawiam wszystkich i zyczę owocnego spotkania ( chyba nie bedziecie tylko o budowaniu prawić) bawcie sie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam ech Poznań wzywa pozdrawiam wszystkich i zyczę owocnego spotkania ( chyba nie bedziecie tylko o budowaniu prawić) bawcie sie dobrze Czy Ty widzisz ile osób bedzie chciało zobaczyć Twój ToiToi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 08.09.2006 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? To by były 44 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion tak w kwestii czysto formalnej... to rozumiem ze to spotkanie to u Tomadyny, ale od której? pozdrawiam m ps. pytam czysto teoretycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 08.09.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko .................. To by były 44 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion tak w kwestii czysto formalnej... to rozumiem ze to spotkanie to u Tomadyny, ale od której? pozdrawiam m ps. pytam czysto teoretycznie Oficjalne rozpoczecie o godz. 14.00 - Oczywiście odpowiadam czysto formalnie Maksiu zapraszamy - jak widzisz wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że ludzi będzie spoooooooooro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts