Teska 08.09.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wszystkich znow sie popsulo...mow ze postow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 08.09.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Malgolinka + ........... czy coś mi umkneło ?? 18. Jacek o Ania To by było 46 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion hhmmmm....ogorki jak tam????? ja kupiłam od gospodarza-ogrodnika 5kg pomidorów - to wspomogę nieco Tomadynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania To by było 50 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion P.S. Ogórki gotowe Auto załadowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pecularis 08.09.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania To by było 50 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion P.S. Ogórki gotowe Auto załadowane Witam wszystkich! Ja też chętnie dołączę wraz z moją córką. Czy będą jakieś dzieci w wieku 12-13 lat? Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 08.09.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Pozdrawiam wieczorowo Zakupy na ognisko były zrobione ... Były bo pojawili sie goście i jutro znowu na zakuppy Pogoda w 1 19 stopni wiec w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 To by było 50 osób Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. byłam sceptyczna w stosunku do pomysłu oznakowania siebie i mich chłopców, ale wobec powyższego.......karteczki już mam gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 To by było 50 osób ale będzie fajnie już wam zazdroszczę tego spotkania mam nadzieję że pogoda dopisze i że będzie jakaś relacja foto dla nieobecnych miłej zabawy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Monka, gdzieś ty kobieto natłukła 7 tys. postów Słuchajcie, mamy w grupie przedstawicielke "Oświeconego Olimpu"! (cokowleik by to znaczyło) czy tylko ja tego nie zauwazyłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 08.09.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Monka, gdzieś ty kobieto natłukła 7 tys. postów Słuchajcie, mamy w grupie przedstawicielke "Oświeconego Olimpu"! (cokowleik by to znaczyło) czy tylko ja tego nie zauwazyłam? Eee no nie jestem sama na tym Olimpie Teska też jest oświecona i Maksiu Co ja poradzę że lubię sobie pogadać tu i tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków chyba 2 zadanie na 5 mozliwych były z ulamków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków chyba 2 zadanie na 5 mozliwych były z ulamków Stary, kochany Kazior! Nic się nie zmienił I dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Lista obecności na sobotnie ognisko - godz. 14.00 1. tomadyna z żoną + Weronika + Daria 2. ulanka + peterz + Ania 3. Jaca_1 + ........ 4. Matam z Żoną i Natalką 5. ArKaMa z Żoną 6. Adam + Żona + dziecię - budują się koło Klausa 7. Bodeku z Żoną + dziecię 8. Teska + połowa 9. Ulamach + dziecię 10. Didi + mąż + dziecię 11. Delf + 2 dzieci 12. Asia i Robert + 2 dzieci 13. Ewar + Daniel + Julka - miejsce specjalne wg. życzenia 14. Klaus + 3 - ale nic nie obiecuje 15. Jolly + 2 - ale nic nie obiecuje 16. Trobe - mąż pracuje 17. Małgolinka + Marcin + Julka + Jaś 18. Jacek i Ania 19. Pecularis + córka To będą 52 osoby Bardzo mi sie podoba pomysł z karteczkami z imieniem. Osobiście mam wielkie problemy z zapamiętywaniem imion. Bedzie moja córka w wieku 14 lat. Ja karteczki z imionami też mam już przygotowane - tak bedzie prościej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 witam wieczorkiem-uff juz po zebraniu a dzieciaki po pierwszym sprawdzianie z fizyki najwieksza liczba punktów na 10 mozliwych to 3 ij da im popalic i to ostro i jeszcze jedno...założe się, że to była kartkówka z ułamków chyba 2 zadanie na 5 mozliwych były z ulamków Stary, kochany Kazior! Nic się nie zmienił I dobrze. oj nie dobrze,nie dobrze-dzisiaj synus stwierdził, ze teraz to napewno juz nie poszedl by na lekarza bo cos tam uslyszał,zefizyka jets ważna i potrzebna na studiach medycznych -nie wymadrzam sie bo nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Witam wieczorkiem Mialam dzisiaj chwilę grozy, dzwoni do mnie pani, że mój luby nie stawił się na busa na lotnisku Tegel, chociaż samolot przyleciał godzinę wcześniej, dzwoni za godzine ze tez nie ma, ja juz najczarniejsze wizje, bo wiedziałam że lotnisko które było blisko jest w remoncie i mieli ich przewozić 2 godziny gdzieś na inne, a kraj dziki to wszystko się może zdarzyć Istny koszmar nie miałam pojęcia co robić aż dostalam smsa że nie wylecial z powodu brzydkiej pogody i dalej nic i tak czekam z uspokajaczem na wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.09.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Nie ma nikogo Czyzby wszyscy poszli juz spać by nabrać sił przed jutrzejszą imprezką, ale Wam zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 życze wszystkim miłej zabawy-tez bym chciała ale ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 08.09.2006 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 dawno nie otwierałam stronki a przy ostatnich kłopotach to prawie cud Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 08.09.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja też chętnie zawitam na ognisko do tomadyny i chętnie poznam forumowiczów z grupy szczecińskiej może to i owo doradzę w sprawie instalacji i kominków wodnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.09.2006 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Ja też chętnie zawitam na ognisko do tomadyny i chętnie poznam forumowiczów z grupy szczecińskiej może to i owo doradzę w sprawie instalacji i kominków wodnych To ognisko FORUM-owe, ja tu tylko sprzątam więc zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts