ulanka 10.09.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 witam! Serdecznie dziekujemy Tomadynie, Gosi i dziewczynkom za zorganizowanie ogniska, wszystkim za bardzo licznie przybycie i miłe towarzystwo. Bedziemy bardzo miło wspominac 9 wrzesnia:-). ulanka i Peter Z + Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 10.09.2006 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło z góry dziekuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.09.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam niedzielnie Widzę, że imprezka była fajowa Szkoda, że nie moglismy przyjechać U nas też była imprezka, w mniejszym gronie ale też było wesoło - taka spóżniona wiecha bo gospodarza nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 10.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło z góry dziekuje pozdrawiam m. witam niedzielnie i przyłaczam sie do prosby Maksia wyraźnie było widac tylko podpisy państwa Ewar-miło mi poznac-reszta pozostaje anonimowa jak dla mnie w dalszym ciagu-oczywiście nie pomijając mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież byłem. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 10.09.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 prawda:-). Zaraz dam kilka dosłownie zdjęc - Jesteś i Ty, i Twoja zona i Coreczka:-) ula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulanka 10.09.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://ulaz.wrota.net/ognisko/ trochę przesadziłam, ze jestes na kilku zdjęciach, ale przynajmniej na jednym jestes:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 10.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam wszystkich niedzielnie, dziękujemy za super imprezkę i fotki. Specjalne podziękowania dla Grupowego Forumowego Organizatora Imprez. Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 10.09.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 A może tak: http://img179.imageshack.us/img179/9862/zforumpodpisyqv1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież byłem. Prawda? jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert ) no właśnie nie mogę cię wypatrzyć i tak sie zastanawiam czy aż tak się zmieniłaś To kiedy kolejna impreza żałuję że nie mogłam być na ognisku ale mieliśmy festyn w Mierzynie, zbieraliśmy kaskę na utworzenie świetlicy środowiskowej....tochę musiałam pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 EWAR fajny pomysł z tymi podpisami Ulanka ciebie też mogę wypatrzyć na fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 10.09.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no właśnie nie mogę cię wypatrzyć i tak sie zastanawiam czy aż tak się zmieniłaś To kiedy kolejna impreza żałuję że nie mogłam być na ognisku ale mieliśmy festyn w Mierzynie, zbieraliśmy kaskę na utworzenie świetlicy środowiskowej....tochę musiałam pomóc. pewnie, że się zmieniłam, na lepsze, oczywiście, na lepsze to ja ze sprawczynią mojego zniknięcia - Asią http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=57 a tu z moimi chłopcami http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56 Nieobecność jest ci wybaczona, ale następnym razem proszę się bardziej wykazać logistycznie i jednak przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 10.09.2006 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Nieobecność jest ci wybaczona, ale następnym razem proszę się bardziej wykazać logistycznie i jednak przyjechać ok. to kiedy następny raz pewnie, że się zmieniłam, na lepsze, oczywiście, na lepsze no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.09.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ja też dołączam do podziękowań - Tomadyna i cała grupa - było świetnie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArKaMa 10.09.2006 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Podziękowań ciąg dalszy Tomadyna - tytuł Forumowego Organizatora Imprez słusznie Ci się należy Dziękujemy za zabawęSzkoda że mogliśmy być tak krótko:(Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 http://ulaz.wrota.net/ognisko/ trochę przesadziłam, ze jestes na kilku zdjęciach, ale przynajmniej na jednym jestes:-) Jestem ale ze wzrokiem w ziemię. Tak czy inaczej, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Zapraszam do galerii: Zdjęcia z ogniska Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież byłem. Prawda? jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert ) O faktycznie, nie zauważyłem. Ale chyba i Ty tam jesteś (mam nadzieję, że Cię nie mylę z kimś innym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 a tu z moimi chłopcami http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56 i ze mną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 10.09.2006 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 no teraz to poznaje obok chyba Klausa było widać, tak? A Teska była? monka a Ty mnie skąd znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts