Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

Zapraszam do galerii:

Zdjęcia z ogniska

Miłego oglądania - i niech żałują Ci co nie dotarli. 8)

gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło

z góry dziekuje

pozdrawiam

m.

Zapraszam do galerii:

Zdjęcia z ogniska

gdybyś tak mógł opisać chociaz kilka ze zdjęc, aby Ci nieszczęśnicy którzy nie byli w stanie dotrzeć na ogniesko mogli połapać się w tym kto jest kim na zdjęciu, to było by bardzo miło

z góry dziekuje

pozdrawiam

m.

witam niedzielnie i przyłaczam sie do prosby Maksia :lol: wyraźnie było widac tylko podpisy państwa Ewar-miło mi poznac-reszta pozostaje anonimowa jak dla mnie w dalszym ciagu-oczywiście nie pomijając mnie :lol:

Zapraszam do galerii:

Zdjęcia z ogniska

Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież

byłem. Prawda?

jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert :roll: :wink: :lol: )

jesteś na jednym z pierwszych zdjęć, wklejonych przez Jaca_1, w przeciwieństwie do mnie (dzięki Asia i Robert :roll: :wink: :lol: )

no właśnie nie mogę cię wypatrzyć :roll: i tak sie zastanawiam czy aż tak się zmieniłaś :wink:

To kiedy kolejna impreza :wink: żałuję że nie mogłam być na ognisku :roll: ale mieliśmy festyn w Mierzynie, zbieraliśmy kaskę na utworzenie świetlicy środowiskowej....tochę musiałam pomóc.

no właśnie nie mogę cię wypatrzyć :roll: i tak sie zastanawiam czy aż tak się zmieniłaś :wink:

To kiedy kolejna impreza :wink: żałuję że nie mogłam być na ognisku :roll: ale mieliśmy festyn w Mierzynie, zbieraliśmy kaskę na utworzenie świetlicy środowiskowej....tochę musiałam pomóc.

pewnie, że się zmieniłam, na lepsze, oczywiście, na lepsze :lol:

to ja ze sprawczynią mojego zniknięcia - Asią

http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=57

a tu z moimi chłopcami

http://tomek.xcomp.pl/view.php?gid=17&phid=56

Nieobecność jest ci wybaczona, ale następnym razem proszę się bardziej wykazać logistycznie i jednak przyjechać :wink: :D

Zapraszam do galerii:

Zdjęcia z ogniska

Wszystko pięknie tylko dlaczego mnie tam nigdzie nie ma a przecież

byłem. Prawda?

O faktycznie, nie zauważyłem. Ale chyba i Ty tam jesteś (mam nadzieję,

że Cię nie mylę z kimś innym :oops: )