Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy )

wychodzi na to, że uszczelka pod głowicą, ale można powiedzieć że na własne życzenie :-?

z przyzwyczajenia że nic nie trza robić przy aucie, jakoś mi wyleciało że lata lecą również dla auta i ono już wiekowe. że nie wystarczy już tylko wsiąść i jechać, ale należy co jakiś czas zaglądnąć pod maskę.

za to teraz wkroczy mechanik :cry:

pozdrawiam

Jak by to byla uszczelka to nie najgorzej z kosztami gorzej jak glowica :lol:

witam bladym switem :lol: :lol:

to o której godzinie zawsze wstajesz?

Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła

ja wstaje o 6....ale kawka, komp...teraz :lol: no i Ty dziecie musisz odeslac do szkoły...a ja juz nie :lol:

moje dziecię ma dziś na 11.40 ale niestety jak mój luby wstaje o 6.30 to ja jakoś tak razem z nim się budzę - to już chyba przyzwyczajenie

Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic :o

Dzien dobry,przed chwilka bylam na stronie multibanku i bez problemu puscilam przelewy.

no właśnie dzwoniłam do nich na infolinię i powiedzieli, że do godziny 9.00 mieli jakeś problemy techniczne

A grzeje sie czy masz wode w silniku bo czasami sa drobnostki np (termostat ) najlepiej to miec zaufany warsztat :D

jak silnik się nagrzeje i otworzy coś tam, to wzrasta temp i wyrzuca wodę ze zbiornika (tego od chłodnicy)

na szczęście taki warsztat mam zaufany, długoletni, nie za drogi i znają się na robocie