Didi 14.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem to o której godzinie zawsze wstajesz? Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.09.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem to o której godzinie zawsze wstajesz? Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła ja wstaje o 6....ale kawka, komp...teraz no i Ty dziecie musisz odeslac do szkoły...a ja juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam czwartkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A wiesz co poszlo w silniku (jakie byly objawy ) wychodzi na to, że uszczelka pod głowicą, ale można powiedzieć że na własne życzenie z przyzwyczajenia że nic nie trza robić przy aucie, jakoś mi wyleciało że lata lecą również dla auta i ono już wiekowe. że nie wystarczy już tylko wsiąść i jechać, ale należy co jakiś czas zaglądnąć pod maskę. za to teraz wkroczy mechanik pozdrawiam Jak by to byla uszczelka to nie najgorzej z kosztami gorzej jak glowica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam bladym switem to o której godzinie zawsze wstajesz? Ja zaraz drugie śniadanie będę jadła ja wstaje o 6....ale kawka, komp...teraz no i Ty dziecie musisz odeslac do szkoły...a ja juz nie moje dziecię ma dziś na 11.40 ale niestety jak mój luby wstaje o 6.30 to ja jakoś tak razem z nim się budzę - to już chyba przyzwyczajenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 14.09.2006 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic Dzien dobry,przed chwilka bylam na stronie multibanku i bez problemu puscilam przelewy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Mam prośbę sprawdźcie czy Wy możecie wejść na stronę http://www.multibank.pl bo ja mam problemy a mam wielką potrzebę. Próbowałam przez eksplorera i przez mozille i nic Dzien dobry,przed chwilka bylam na stronie multibanku i bez problemu puscilam przelewy. no właśnie dzwoniłam do nich na infolinię i powiedzieli, że do godziny 9.00 mieli jakeś problemy techniczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 no znowu się zacinają drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 14.09.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam grupę no znowu się zacinają drzwi zacinają się dopiero w okolicy 30 postu na stronie ale widziałam, że pospolite ruszenie było to może wreszcie ktoś coś z tym zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 14.09.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam grupę no znowu się zacinają drzwi zacinają się dopiero w okolicy 30 postu na stronie ale widziałam, że pospolite ruszenie było to może wreszcie ktoś coś z tym zrobi pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jak by to byla uszczelka to nie najgorzej z kosztami gorzej jak glowica a no pożyjemy zobaczymy. tak czy inaczej trza wsio wyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nasz Domek 14.09.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 witam wszystkich i zapytuje na wstępie....czy podzielicie się namiarami na ekipę-ślusarza- do wykonania barierki schodowej-stal nierdzewna,i balustardy balkonowej -ocynk...?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 14.09.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Witam grupę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 14.09.2006 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ale fajnie zmienił mi się status forumowicza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Jak by to byla uszczelka to nie najgorzej z kosztami gorzej jak glowica a no pożyjemy zobaczymy. tak czy inaczej trza wsio wyjąć A grzeje sie czy masz wode w silniku bo czasami sa drobnostki np (termostat ) najlepiej to miec zaufany warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 14.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 A grzeje sie czy masz wode w silniku bo czasami sa drobnostki np (termostat ) najlepiej to miec zaufany warsztat jak silnik się nagrzeje i otworzy coś tam, to wzrasta temp i wyrzuca wodę ze zbiornika (tego od chłodnicy) na szczęście taki warsztat mam zaufany, długoletni, nie za drogi i znają się na robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.09.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ja tez staram sie nie dawac do przypadkowego warsztatu no chyba ze na podlaczenie do komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 14.09.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2006 Ale fajnie zmienił mi się status forumowicza no to gratuluję awansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts