szydas 15.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czyli czy dobrze cie zrozumialam wczesniej stosowna ekipa powinna zrobic przylacze a pozniej podpisac umowe ( a co z odbiorem przylacza ) Odbiór przyłącza powinna robić ekipa która je buduje - inaczej może być problem a prawie na pewno będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 I jeszcze chcialam sie zapytac jak macie robione rolety zewnetrzne wpoczczane w nadproza ( tak mam u siebie w mieszkaniu )czy zewnetrznie montowane w mieszkaniu mamy montowane na zewnątrz okna, bo "firmowo' nie były przewidziane w projekcie. w domku będziemy mieli nadstawione na oknie - to nazywa się jakoś TPS czy podobnie. W nadproża (RKS) nie montujemy bo jakikolwiek serwis jest mocno utrudniony. Zresztą właśnie jedziemy na budowe spotkać się z fachowcami od okien i fachowcami od rolet, będziemy uzgadniać szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A ile kosztuje przylacze Troszkę czynników się na to składa Ja płace 2000 zł. do złączki PE/Stal wraz z odbiorem, reduktorem, szafką, podejściem do gazomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A ile kosztuje przylacze Troszkę czynników się na to składa Ja płace 2000 zł. do złączki PE/Stal wraz z odbiorem, reduktorem, szafką, podejściem do gazomierza. To jak policzy sie jeszcze wode ,prad to sie tego nazbiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 I jeszcze chcialam sie zapytac jak macie robione rolety zewnetrzne wpoczczane w nadproza ( tak mam u siebie w mieszkaniu )czy zewnetrznie montowane w mieszkaniu mamy montowane na zewnątrz okna, bo "firmowo' nie były przewidziane w projekcie. w domku będziemy mieli nadstawione na oknie - to nazywa się jakoś TPS czy podobnie. W nadproża (RKS) nie montujemy bo jakikolwiek serwis jest mocno utrudniony. Zresztą właśnie jedziemy na budowe spotkać się z fachowcami od okien i fachowcami od rolet, będziemy uzgadniać szczegóły Ale u ciebie do projektu pasuja takie i takie rolety a umnie tradycyjny domek i z zewnatrz wygladaly by dziwnie z dostempem u mnie nie jest najgorzej wchodzi sie na parapet i odkreca sruby tylko troche je widac . Ale z rolet jestem bardzo zadowolona super sprawa jak sa upaly to spuszczam i jest w domu chlodno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.09.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Czyli czy dobrze cie zrozumialam wczesniej stosowna ekipa powinna zrobic przylacze a pozniej podpisac umowe ( a co z odbiorem przylacza ) Odbiór przyłącza powinna robić ekipa która je buduje - inaczej może być problem u mnie tak właśnie było, ja tylko pojechałam wpłacić pieniążki za podpisanie umowy czy coś takiego - (chyba) 80zł a wszystko pozostałe załatwiał pan, który robił przyłącze i odbiory i wyzytację z gazowni na budowie i wodociągi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A ile kosztuje przylacze Troszkę czynników się na to składa Ja płace 2000 zł. do złączki PE/Stal wraz z odbiorem, reduktorem, szafką, podejściem do gazomierza. To jak policzy sie jeszcze wode ,prad to sie tego nazbiera U mnie się nazbierało: 2000 gaz 2500 kanaliza (2 studnie) 3000 woda (studnia wodom.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A ile kosztuje przylacze Troszkę czynników się na to składa Ja płace 2000 zł. do złączki PE/Stal wraz z odbiorem, reduktorem, szafką, podejściem do gazomierza. To jak policzy sie jeszcze wode ,prad to sie tego nazbiera U mnie się nazbierało: 2000 gaz 2500 kanaliza (2 studnie) 3000 woda (studnia wodom.) Witam, a jaką masz studnię wodomierzową? Z polimerobetonu, polietylenu czy jeszcze inszą? Podlegasz może pod ZWiK Police? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 15.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam przed wekendowo, pogoda extra, moja budowa wyszła z ziemi na początku tygodnia i teraz migusiem mknie do góry aż sie chce patrzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 A ile kosztuje przylacze Troszkę czynników się na to składa Ja płace 2000 zł. do złączki PE/Stal wraz z odbiorem, reduktorem, szafką, podejściem do gazomierza. To jak policzy sie jeszcze wode ,prad to sie tego nazbiera U mnie się nazbierało: 2000 gaz 2500 kanaliza (2 studnie) 3000 woda (studnia wodom.) Dojdzie jeszcze prad Jeszcze ja doliczam instalacje antenowa do telewizji ??? ( moze ktos poda koszty ) Instalacja na pioruny (jak to sie nazywa po polsku )czy tez robiliscie moze znacie koszty Instalacja alarmowa Nic dziwnego ze domy tyle kosztuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.09.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Instalacja na pioruny (jak to sie nazywa po polsku )czy tez robiliscie moze znacie koszty Instalacja alarmowa Nic dziwnego ze domy tyle kosztuja Może instalacja odgromowa? Do tego jeszcze jakaś sieć komputerowa - oj, oj! A jeszcze 100 lat temu wystarczyła studnia w podwórzu i lampa naftowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 15.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Instalacja na pioruny (jak to sie nazywa po polsku )czy tez robiliscie moze znacie koszty Instalacja alarmowa Nic dziwnego ze domy tyle kosztuja Może instalacja odgromowa? Do tego jeszcze jakaś sieć komputerowa - oj, oj! A jeszcze 100 lat temu wystarczyła studnia w podwórzu i lampa naftowa! Wlasnie odgromowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 15.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Klaus Bardzo dobry pomysł. Technicznie można zrealizować to takze jako umieszczenie tej listy w katalogu na indywidualne haslo, wtedy mialbys mniej roboty z prosbami o wyslanie aktualnej listy. Mysle ze maksiu zgodzil by sie hostowac taka liste i technicznie by pomogl to zrealizowac. Pozdrawiam .:MaTaM:. Dzięki, coś takiego zrobię. Dogaduję się z tomadyną. Witam wszystkich wiczorkim MAM NA ZBYCIU JAKIEŚ 4 WYWROTKI ZIEMI OGRODOWEJ TEL.506012729 Chętnie wezmę za rok. Niestety ogród robi się już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam grupke piąteczkowoprzed łikendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.09.2006 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam wszystkich-mam pytanie do zainteresowanych drzwiami wejsciowymi-czy wybraliscie juz?bo ja ma dalej kłopot i juz wiem ,ze nie zdążymy ich zamontowac równolegle z brama garażową pozostaje nam chyba zamknąc od strony kotłowni dom i od garazu wejscie do domu i cierpliwie czekac-sosnowe za miekkie,te z włokna szklanego z witrazykiem za duzym i takie tam duperele-zawsze coś nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.09.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 15.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 o otworzyło bez problema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 Klaus Bardzo dobry pomysł. Technicznie można zrealizować to takze jako umieszczenie tej listy w katalogu na indywidualne haslo, wtedy mialbys mniej roboty z prosbami o wyslanie aktualnej listy. Mysle ze maksiu zgodzil by sie hostowac taka liste i technicznie by pomogl to zrealizowac. Pozdrawiam .:MaTaM:. Dzięki, coś takiego zrobię. Dogaduję się z tomadyną. Witam wszystkich wiczorkim MAM NA ZBYCIU JAKIEŚ 4 WYWROTKI ZIEMI OGRODOWEJ TEL.506012729 Chętnie wezmę za rok. Niestety ogród robi się już. Ula sasiad Grzegorza szuka ziemi.Niech podejda do nigo on ma namiary do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2006 o otworzyło bez problema a mi pokazalo ze postow brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts