Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

I ja witam niedzielnie :lol: :lol:

Dzióbek widzę idzę, że budowa idzie aż miło patrzeć

:). A poza tym witam niedzielnie.

maro74, jak tam postępy rehabilitacji? kiedy powrót na rynek pracy? :D

Jeszcze nie mogę robić rehabilitacji może dopiero za miesiąc narazie zaczynam basen . Co do powrotu do zajęć to do końca roku nic nie mogę robić, a potem to jeszce się zobaczy.

• Odpowiedzi 68,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8062

• Didi

3934

• bodekku

3712

• bryta

3364

Najaktywniejsi w wątku

trzeba było wpaść i podpatrzeć z bliska :wink: :wink:

Prawie wpadłem :wink: bo zrobiłem tam kółko na rowerze po tej waszej pętli, nastepnym razem jak będę w okilicy to wpadnę. Tylko napisz jak masz na imię żebym nie musiał pytać o dzióbka :lol: .

trzeba było wpaść i podpatrzeć z bliska :wink: :wink:

Prawie wpadłem :wink: bo zrobiłem tam kółko na rowerze po tej waszej pętli, nastepnym razem jak będę w okilicy to wpadnę. Tylko napisz jak masz na imię żebym nie musiał pytać o dzióbka :lol: .

Aga, naogół stoi też tam zielone autko

Witam

Witam poniedziałkowo - ciekawe czy uda mi się dziś odebrać odrolnienie działki :x

Uda sie !!

Mysl pozytywnie a sie uda :)

Myślałem pozytywnie - śniłem pozytywnie :lol: i ...............

nieudało się - Pani poinformowała mnie że nie jest jeszcze gotowe :x , umówiłem się że będę dzwonił jutro na fajrant :evil:

Witam poniedziałkowo- jak myslicie kto powinien zabezpieczyc licznik wody(w kotłowni)co by sie nie uszkodził bo nie wiem kto ma kupic nowy,chyba ze da sie wymienić szkiełko bo jest dziurka i pekniete :evil:

wykonawca robót - w końcu umowa jest na tworzenie a nie niszczenie :D

a wykonawca pewnie powie - "to nie ja" :lol:

Jeśli kotłownie Ci robili i taki pęknięty licznik wstawili, to ja bym nie zapłaciła za niego.

witam

i

PRZYPOMINAM

za jakieś max dwa tygodnie będziemy mieli do sprzedania wełnę mineralną TOPROCK o gr. 100 mm oraz 150 mm (na oko zostanie nam coś między 20 a 30 paczek - ale dokładne ilości podamy po przeliczeniu). Zainteresowanych kupnem prosimy o kontakt na priva. (ceny netto - warto) :D

witam

i

PRZYPOMINAM

za jakieś max dwa tygodnie będziemy mieli do sprzedania wełnę mineralną TOPROCK o gr. 100 mm oraz 150 mm (na oko zostanie nam coś między 20 a 30 paczek - ale dokładne ilości podamy po przeliczeniu). Zainteresowanych kupnem prosimy o kontakt na priva. (ceny netto - warto) :D

a styropianu nie masz? bo z chęcią bym łyknęła :lol:

Może ktoś kupował ostatnio i podpowie gdzie się udać żeby korzystnie zakupić?

mysle ,ze ta stronka pierwzsa tez cos nie pasuje bo nie ma takiego symbolu drzwi-moze poszukamy pod nazwa sklepu-SALDRI

strzał w 10 ale w sklepie maja te trzecie i jeszcze jedne ale w przykładach ich nie ma

ja kupowalam drzwi u tego z Saldri.

jak sie zbierzecie w grupe to ostro moe zjechac z ceny - jak cos powaolywac sie na mnie i ze juz jedna grupa kupowala.

Witam

Witam poniedziałkowo - ciekawe czy uda mi się dziś odebrać odrolnienie działki :x

Uda sie !!

Mysl pozytywnie a sie uda :)

Myślałem pozytywnie - śniłem pozytywnie :lol: i ...............

nieudało się - Pani poinformowała mnie że nie jest jeszcze gotowe :x , umówiłem się że będę dzwonił jutro na fajrant :evil:

siła wyższa....urzedniczka :cry: :cry: