monka 18.09.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 monka, a kiedy Wy zaczynaliście? rok temu w czerwcu No to ja chyba hurraoptymistka jestem Maggie wszystko zależy od zgrania ekip...a my większośc sami robimy więc i czas pracy dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a u mnie zaraz koncza brukarze klepac kosteczke granitowa na podloge drewutni I mnie się marzy kosteczka granitowa kiedyś ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 [narazie skłaniamy się ku wełnie, której do końca roku nie ma zamawialiśmy niedawno Paroca na poddasze...bez większych problemów. Wiem że na Rockwoola trzeba długo czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 zobaczymy - prawdopodobnie tez cos zostanie (gr. 14 cm).. od jutra ocieplamy, wiec ilość powinna być znana za około 1,5 tygodnia .. do tego czasu to chyba już zamówimy no i planujemy 12 cm, może to za mało? Jakiej firmy masz styropian i frezowany czy nie? jak mozesz zrob wiecej...u mnie jest 15 cm od dwoch lat - kiedy ocieplali takim grubym budowlancy sie rechotali....a ja nie zaluje..pare groszy tylko wiecej na to poszlo Mozna tez ten z popiołami ,wtedy zamiast 15 zwyklego - 12 z popiołami i wspolczynnik ten sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mozna tez ten z popiołami ,wtedy zamiast 15 zwyklego - 12 z popiołami i wspolczynnik ten sam. Aga a pamiętasz jaki on ma symbol? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 18.09.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 [narazie skłaniamy się ku wełnie, której do końca roku nie ma zamawialiśmy niedawno Paroca na poddasze...bez większych problemów. Wiem że na Rockwoola trzeba długo czekać Rockwoola nie chcę, ponoć kiepski, ale mi powiedzieli, że na ocieplenie poddasza to mają ale na dom to nie bo niby to inna - ja sie tam nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Mozna tez ten z popiołami ,wtedy zamiast 15 zwyklego - 12 z popiołami i wspolczynnik ten sam. Aga a pamiętasz jaki on ma symbol? lambda firma sweespor ( on jest jak FS 15 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 [lambda firma sweespor ( on jest jak FS 15 ) dzięki właśnie proponują nam swispoora więc zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 juz bedziesz ocieplac??? przymierzamy się powoli w tym roku planujemy tylko siatkę z klejem a na wiosnę resztę a dlaczego nie wszystko? polozenie tynku to 1-2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam w poniedziałek a kiedy myslicie sie przeprowadzic? chcielibyśmy na święta ale jak patrzę na to ile jeszcze do zrobienia to cienko to widzę może się uda My kończymy stan surowy otwarty i zimujemy reszta na wiosnę i też marzą mi się świeta ale za rok, czy się uda zobaczymy, zależy od banku jaki będzie dla nas łaskawy To tak jak ja. Choć w wariancie optymistycznym mam cichą nadzieję, że może i jesień udałoby się spędzić już w nowym domu. monka, a kiedy Wy zaczynaliście? Maggie tą jesień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a dlaczego nie wszystko? polozenie tynku to 1-2 dni Bo tak sobie myślałam że ubrudzi się jak będzie błoto na tej mojej glinie A wy jaki tynk zrobiliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam poniedziałkowo- jak myslicie kto powinien zabezpieczyc licznik wody(w kotłowni)co by sie nie uszkodził bo nie wiem kto ma kupic nowy,chyba ze da sie wymienić szkiełko bo jest dziurka i pekniete wykonawca robót - w końcu umowa jest na tworzenie a nie niszczenie a wykonawca pewnie powie - "to nie ja" Jeśli kotłownie Ci robili i taki pęknięty licznik wstawili, to ja bym nie zapłaciła za niego. licznik jest od poczatku budowy w mijscu docelowym czyli kotłowni a odpowiedz kiero mysle ,ze znam-no kurcze nie da sie tak o wszystkim pomyslec tak na budowie niestety bywa,-ale jak popsuli bezpiecznik w skrzynce to brał elektryka i naprawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.09.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Witam w poniedziałek a kiedy myslicie sie przeprowadzic? chcielibyśmy na święta ale jak patrzę na to ile jeszcze do zrobienia to cienko to widzę może się uda My kończymy stan surowy otwarty i zimujemy reszta na wiosnę i też marzą mi się świeta ale za rok, czy się uda zobaczymy, zależy od banku jaki będzie dla nas łaskawy To tak jak ja. Choć w wariancie optymistycznym mam cichą nadzieję, że może i jesień udałoby się spędzić już w nowym domu. monka, a kiedy Wy zaczynaliście? Maggie tą jesień? Hehehe, dowciapna jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 mysle ,ze ta stronka pierwzsa tez cos nie pasuje bo nie ma takiego symbolu drzwi-moze poszukamy pod nazwa sklepu-SALDRI strzał w 10 ale w sklepie maja te trzecie i jeszcze jedne ale w przykładach ich nie ma ja kupowalam drzwi u tego z Saldri. jak sie zbierzecie w grupe to ostro moe zjechac z ceny - jak cos powaolywac sie na mnie i ze juz jedna grupa kupowala. no to super a jakie brałas/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 18.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 SzydasJa tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.09.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 TESKA- a jakie drzwi brałas w saldri i czy daja gwarancje,na ile bo zapomnialam pytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 18.09.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 a dlaczego nie wszystko? polozenie tynku to 1-2 dni Bo tak sobie myślałam że ubrudzi się jak będzie błoto na tej mojej glinie A wy jaki tynk zrobiliście? Knaufa barwiony akrylowy . ale przeciez cokol chroni od blota przyziemnego. A wiesz ze drozej Cie wyniesie pozniej zrobienie samego tynku niz jakbys teraz przy calosci robila. Ja mam nadzieje jeszcze w tym roku zrobic chodniki, podjazdy, cokol wlasnie - koniecznie. Zeby wlasnie nie bylo blota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.09.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 A wiesz ze drozej Cie wyniesie pozniej zrobienie samego tynku niz jakbys teraz przy calosci robila. czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.09.2006 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 TESKA- a jakie drzwi brałas w saldri i czy daja gwarancje,na ile bo zapomnialam pytac brałam wewnetrzne.Gwarancja 5 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 18.09.2006 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Szydas Ja tak z ciekawości: powiększyła się rodzina? już prawie, jeszcze tylko poród przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts