dzióbek 21.09.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witam, dziś u mnie na działce ruch jak na dworcu: elektryk, wodociągowiec i geodeci. Lecę sprawdzić, jak postępy! no to leć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hidaro 21.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witaj! Problem w tym, że wysyłałem już do niedo e-maile i wracają do mnie . Nie wiem co jest grane. A nie macie gdzieś w zakamamrkach kompów tej listy? Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 zastanawiam się nad użyciem ich do zrobienia podmurówki pod ogrodzenia... zamiast desek aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.09.2006 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a popatrzcie co znalazłem szukają pustaków.... http://www.gunb.gov.pl/kwzwb/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a popatrzcie co znalazłem szukają pustaków.... http://www.gunb.gov.pl/kwzwb/ znalazła się tam firma z Polic, przed którą ostrzegałam maggie Jak widzę jak niedaleko mnie budują z pustaki z tej firmy to mi jest ich poprostu szkoda - jak można stawiać fundamenty z pustaków które kruszą się w reku i dalej lecą ze ścianami - dla paru zł zaoszczędzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.09.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich jutro wiecha!!!!! ale mam tremę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA.S. 21.09.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 hidaro, zobacz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 witam wszystkich jutro wiecha!!!!! ale mam tremę przed czym?? Ja wieche juz przeżyłam, a że troche byłam chora i wzięłam leki to jako jedyna niepijąca wynudziałam jezdziłam po nastepne butelki, ale w sumie było fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyspx 21.09.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 pytanie o ogrodzenie budowy - chcialem ogrodzić jeśli nie biłoby mnie to mocno po kieszeni. Myslałem o siatce "leśnej" i okorkach z lasu. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia w tej kwestii. Jakie to są koszta. Może jakieś inne sugestie z cenami. Płotu mam ok 100m - oczywiście by nie wozic daleko szukam w okolicach Dobrej. zastanów się tylko po co ogradzasz? dla złodziei żaden problem, przejdą. dla przepisów - raczej się nie czepiają. dla dobrego samopoczucia (MOJE!!!) - na krótką metę, bo w trakcie budowy ogrodzenie mocno przeszkadza, zwłaszcza jak ciężki sprzęt ma pracować. koszta zależą mocno od systemu ogrodzenia. prowizorka jest tania,, ale tylko na pokaz. każde lepsze ogrodzenia to już większy wydatek: systemowe ok 100 zł za mb., słupki i siatka z rolki 10-30 zł za metr, bo jeszcze podmurówkę trzeba zrobić. masz jeszcze do wyboru ogrodzenia betonowe, murowane z cegieł, kamieni itp.... my od razu po bokach działke ogrodziliśmy płotem docelowym, tylko przód był prowizowyczny i to nam się sprawdziło. Moim zdaniem na całą prowizorkę w około to szkoda kasy. i tak zrobię hogh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.09.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Ktoś pytał o potomka Jaca_1: otóż pozwolę sobie poinformować, że już jest i ma na imię Wiktor. Mam nadzieję, że Jaca_1 wybaczy mi, że pierwsza wam o tym powiedziałam Zanotowałam też pojawienie się kolejnego bliskiego sąsiada, z Pucic (hidaro) Witam, można prosić o szczegóły topograficzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 21.09.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To gratrulacje dla Jaca_1 i jego małżonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Ktoś pytał o potomka Jaca_1: otóż pozwolę sobie poinformować, że już jest i ma na imię Wiktor. Mam nadzieję, że Jaca_1 wybaczy mi, że pierwsza wam o tym powiedziałam Zanotowałam też pojawienie się kolejnego bliskiego sąsiada, z Pucic (hidaro) Witam, można prosić o szczegóły topograficzne? Gratulacje , Bardzo ladne imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.09.2006 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 21.09.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Tak, tak... wiemy jak wyglądają wszystkie te kurso-konferencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie ja tak bo byli po całym dniu pracy, zresztą głupio tak pić i nie zagryżć, ale zadnych tam ciast sałatek, tylko pomidory ogórki i grilla (skrzydełka, nóżki i kiełbaski). Sporo tego wyszło myslelismy że zostanie, a nie zostało nic poza kośćmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 To gratrulacje dla Jaca_1 i jego małżonki. ja też GRATULUJĘ i wszystkiego najlepszego, szczególnie zdrówka dla dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.09.2006 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie No oczywiście inaczej chłopaki by popadali od procentów w koncu to po całym dniu pracy własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.09.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie No oczywiście inaczej chłopaki by popadali od procentów w koncu to po całym dniu pracy własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się tej wiechy ci zazdroszcze ale tej reszty z tym zwiazanej to nie -sama mam cykora a umnie ciut wiekszy dach i troszke bardziej skomplikowany a jeszcze w miedzyczasie robili schody wejsciowe i daszki nad wykuszami ale mysle,ze moze za tydzien i u nas wiecha, ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 A chodzi mi o Wieche czy oprucz procentow to przygotowywaliscie jedzenie No oczywiście inaczej chłopaki by popadali od procentów w koncu to po całym dniu pracy własnie tez myślalam że duzo tego musi byc i jak widze po poscie dzióbka nie mylę się oj, nie mylisz się , u nas wydawało sie że tego sporo kto to zje, a wszystko poszło, tyle że kupowałam gotowe przyprawione skrzydełka i nóżki na grilla w netto - były smaczne + kiełbaski grilowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.09.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts