dzióbek 21.09.2006 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.09.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 21.09.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 ACHA MAM PYTANIE -gdzie kupic te oheblowane deski czołowe -ponoc gdzies na koncu mierzyna ja kupowałam niedaleko urzędu celnego, robili mi na wymiar - jutro zobaczę dokładnie gdzie bo nie pamiętam. Chodzi oczywiscie o deski pod ryyny?? tak,naokoło dachu cos mi mówił kiero 2.5 cm grubei szerokie cos ok 26cm-nie pamietam to wiem, jutro zerknę i dam znać, ale ktos tutaj polecał ten tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.09.2006 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... To już???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.09.2006 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Witajcie, pokonferowałam sobie trochę w Gdańsku, a teraz z nieukrywaną radością schodzę na ziemię...swoją Tak, tak... wiemy jak wyglądają wszystkie te kurso-konferencje. Czasami trzeba kopnąć tą "karierę" do przodu, ale generalnie nie przepadam.... szczególnie, jak w domu zostaje maluch z zapaleniem oskrzeli, który nie chce jeść, bo nie ma mamy... ale juz wróciłam, męża pochwaliłam, mieszkanie odgruzowałam, dzieci owsianką nakarmiłam - kontrola przejęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 22.09.2006 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 trobe a ty na jaki tynk się zdecydowałaś? i gdzie go kupujesz/kupiłaś? Przepraszam, moje odpowiedzi idą jak z innej galaktyki ale nie mam czasu zaglądac na Forum. Jeszcze się nie zdecydowałam, (brak czasu, żeby spokojnie poganiac po hurtowniach) ale myślę o silikonowym (zobaczę jaka cena) lub mineralnym (barwionym w masie i malowanym). Podobno niedobre tynki robi Bolix, do zaakceptowania Weber, dobre - Sto- Ispo, Caparol. Poczytaj sobie posty Sp5es - on jest guru od chemii budowlanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.09.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... Mozemy juz gratulowac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.09.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witaj! Problem w tym, że wysyłałem już do niedo e-maile i wracają do mnie . Nie wiem co jest grane. A nie macie gdzieś w zakamamrkach kompów tej listy? Pozdrowionka! Witaj Hidaro! Z tego co pamiętam to na forum zostało ustalone, że lista zostaje przekazana tylko aktywnym forumowiczom. Mam propozycję poklikaj trochę, kilka postów na forum do Klausa a na pewno się ugnie i tak dziś piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Jaca1 - gratulacje! wiem jakie to uczucie, bo sam właśnie wróciłem ze szpitala... Jaca1 - gratulacje i całuski dla mamy i dzidzi Szydas nie trzymaj nas w niepewności..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.09.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 22.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! No to szczere gratulacje, pozdrowka dla małzonki i dzidzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 22.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! no to GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 22.09.2006 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 no przecież wyraźnie piszę, że to JUŻ!!!! GRATULACJE A chłopiec czy dziewczynka - bo ja nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 SZYDAS - gratulacje!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.09.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 22.09.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Udało mii się otworzyć stronkę, oj chyba dopiero drugi raz.v Chyba za mało się udzielam, ale cóż czasu brak. Budowa pochłania wszystkie wolne chwile.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 22.09.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Szydas i Jaca_1 GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 22.09.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Witam Gratulacje dla Szydasa Ponawiam pytanie chlopiec czy dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts