szydas 22.09.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 trudno w to uwierzyć, ale drewno na naszą więźbę sprowadzają z Niemiec. W okolicach Szczecina brakuje, my zamawialiśmy kilka tygodni wcześniej a i tak jest poślizg... mieliśmy dostać dzisiaj, dostaniemy w środę (może...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bimbelt 23.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 o kurcze ale wsypa chyba bardziej musze sie stosowac do powiedzenia:mowa jest srebrem ale milczenie złotem a moze ty nie wiesz ,ze chca sprzedac? oni(ci zainteresowani powiedzieli ,ze ta działka ma cos ok 1200m i graniczy ze szkoła,chyba ,ze sprzedaje ten gość co ma 4 nastepne a im sie cos działki pomylily.ja tylko zdazylam sie zorientowac,że koło nas włascicieljest po 50-tce i by pasowalo do twojego taty prawda? Pasowallo by. Z tego co sie orientuje, to kolejna dzialka jest wlasnie moich rodzicow, a kolejne cztery sa pana Tokarskiego. Watpie by ktokolwiek z nich chcial dzialke sprzedac. Chociaz to pewnie kwestia zaproponowanej ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.09.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 trobe - jak znajdę numery to wyslę na priv Dięki, będę czekac cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Bodeku ile moze kosztowac miesiecznie prad do reku i wiesz cos o funkcjach na lato (sa za doplata ) czy to taka oszukana klima nie sprawdzałem kosztów podobno w niektórych są letnie bypassy! Bypass jest po to, żeby nie dogrzewac powietrza odzyskiwanym ciepłem w okresie, kiedy w domu i tak jest gorąco (w miesiącach letnich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 nie ma sprawy trobe...u mnie też czasu coraz mniej. Jeśli chodzi o tynk to chyba zdecyduejmy sie na webera mineralno -polimerowego a na to farba silikonowa lub silikatowa. Dostaliśmy dobre ceny i chyba nie będziemy więcej szukać A gdzie te dobre ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Uff, przeczytałam zaległości!Witam wszystkich Starych I Nowych, gratuluję szczęśliwym Rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie można kupic najtaniej bloczki fundamentowe?? Może nie najtaniej (i nie najdrożej) ale za to dobrej jakości bloczki (pełne) Roosens w Dobrej. Tel. 31135582 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji?Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.09.2006 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji? Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Koleżanka sypała żużel i ubijała - kosztowało to jakieś niewielkie pieniądze, a droga całkiem przyzwoita. Namiar miała od bodekku, jak mnie pamięć nie myli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji? Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Koleżanka sypała żużel i ubijała - kosztowało to jakieś niewielkie pieniądze, a droga całkiem przyzwoita. Namiar miała od bodekku, jak mnie pamięć nie myli. Jedyny problem w tym, że podobno w czasie deszczu z tego żużlu wydzielają się rakotwórcze substancje. Z tego względu odrzuciłam tę opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.09.2006 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji? Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Koleżanka sypała żużel i ubijała - kosztowało to jakieś niewielkie pieniądze, a droga całkiem przyzwoita. Namiar miała od bodekku, jak mnie pamięć nie myli. Jedyny problem w tym, że podobno w czasie deszczu z tego żużlu wydzielają się rakotwórcze substancje. Z tego względu odrzuciłam tę opcję. Słońce, prędzej zabije się stres i cholesterol, niż ten żużel My też taki wysypaliśmy, koszty są minimalne w porównaniu do jakiejkolwiek innej metody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rudzianka 23.09.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Grupę Szczecińską! Stoimy obecnie przed dylematem kupna działki w Dołujach, cena 115/m2. uzbrojona. Czy faktycznie takie już są ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Słońce, prędzej zabije się stres i cholesterol, niż ten żużel No nie, Delf, nie demonizowałabym tego. Nie powiesz mi przecież, że te pyszne porcje cholesterolu są zabójcze! Prędzej zgodzę się, że stres zabija ale i na to jest rada - męża zawsze można zmienic. : Ale umrzec z powodu żużlu? A fe, to takie nieestetyczne. :wink Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Grupę Szczecińską! Stoimy obecnie przed dylematem kupna działki w Dołujach, cena 115/m2. uzbrojona. Czy faktycznie takie już są ceny?? Witaj Rudzianka. Niestety, nie znam cen ziemi w Dołujach, sądzę jednak, że jest to prawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matam 23.09.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji? Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Koleżanka sypała żużel i ubijała - kosztowało to jakieś niewielkie pieniądze, a droga całkiem przyzwoita. Namiar miała od bodekku, jak mnie pamięć nie myli. Jedyny problem w tym, że podobno w czasie deszczu z tego żużlu wydzielają się rakotwórcze substancje. Z tego względu odrzuciłam tę opcję. Znalazlem na forum o sposobach zrobienia drogi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.09.2006 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Witam Grupę Szczecińską! Stoimy obecnie przed dylematem kupna działki w Dołujach, cena 115/m2. uzbrojona. Czy faktycznie takie już są ceny?? raczej dużo taniej nie dostaniecie. jeżeli faktycznie jest w pełni uzbrojona, tzn. wszystkie media w granicach działki to nie ma co wybrzydzać... a tak wogóle witamy na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulamach 24.09.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam Grupę Szczecińską! Stoimy obecnie przed dylematem kupna działki w Dołujach, cena 115/m2. uzbrojona. Czy faktycznie takie już są ceny?? Witam wszystkich jest to cena nienajgorsza bo w Kościnie zaraz za Dołujami są już po 130 zł za m2.też uzbrojone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 24.09.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Czy ktoś z Was sam utwardzał drogę dojazdową do posesji? Mam dylemat, ba kasy mało, droga długa a jak się zaczną deszcze, mogę nie przedrzec się przez gliniaste bagno. Może macie jakąś sensowną radę (dobrze i tanio, oczywiście). Tylko proszę nie pisac, że najlepiej dogadac się z sąsiadami. Koleżanka sypała żużel i ubijała - kosztowało to jakieś niewielkie pieniądze, a droga całkiem przyzwoita. Namiar miała od bodekku, jak mnie pamięć nie myli. Jedyny problem w tym, że podobno w czasie deszczu z tego żużlu wydzielają się rakotwórcze substancje. Z tego względu odrzuciłam tę opcję. Dokładniej rzecz ujmując promieniotwórcze i nie tyle w czasie deszczu co w czasie suszy kiedy się pyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.09.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Witam niedzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts