bodekku 28.09.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam czwartkowo W poniedzialek bylam na Warszewie ( rejony ulicy Chlodnej i chyba gen.Andersa ) Buduja sie ladnie domkow duzo ale te drogi makabra mozna zawieszenie stracic Trobe czy TY tez tam w poblizu masz dzialeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 28.09.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam, dzisiaj, jak to ładnie młodzież mówi wypowiadam się off topic: szukam młodego chłopaka (może uczyć sie wieczorowo, studiować zaocznie) z prawem jazdy C do pracy, od zaraz, na dłuższy czas. Poszperajcie wśród rodziny i znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.09.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam! jak zdrówko i samopoczucie, maleństwo mocno dokucza?? coraz bardziej dokucza a w zasadzie zaczepia dziś obudziła mnie o 5,30 i kręciła się tak, że już nie zasnęłam do rana "obudziła" czyzby druga dziewczynka?? Moja mi wcale nie dokuczała, aż się martwiłam że jakaś mało ruchliwa, ale wyszło na to ze zbiera siły bo teraz to ......... wszędzie pełno, nawet panie w przedszkolu mówia, że nie mają problemu tylko wszędzie jej pełno - a taka się spokojna zapowiadała Na 95% dziewczynka - Emilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.09.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam! jak zdrówko i samopoczucie, maleństwo mocno dokucza?? coraz bardziej dokucza a w zasadzie zaczepia dziś obudziła mnie o 5,30 i kręciła się tak, że już nie zasnęłam do rana "obudziła" czyzby druga dziewczynka?? Moja mi wcale nie dokuczała, aż się martwiłam że jakaś mało ruchliwa, ale wyszło na to ze zbiera siły bo teraz to ......... wszędzie pełno, nawet panie w przedszkolu mówia, że nie mają problemu tylko wszędzie jej pełno - a taka się spokojna zapowiadała Na 95% dziewczynka - Emilka Sliczne imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A pomietacie jak lecial serial Niewolnica Izaura i ludzie nadawali takie imiona jak izaura To przechlapane miec tak na imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.09.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam! jak zdrówko i samopoczucie, maleństwo mocno dokucza?? coraz bardziej dokucza a w zasadzie zaczepia dziś obudziła mnie o 5,30 i kręciła się tak, że już nie zasnęłam do rana "obudziła" czyzby druga dziewczynka?? Moja mi wcale nie dokuczała, aż się martwiłam że jakaś mało ruchliwa, ale wyszło na to ze zbiera siły bo teraz to ......... wszędzie pełno, nawet panie w przedszkolu mówia, że nie mają problemu tylko wszędzie jej pełno - a taka się spokojna zapowiadała Na 95% dziewczynka - Emilka Sliczne imie Córka wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A corka ile ma teraz lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Szydas czy masz juz moze wyceny na rolety i okna Kto tanio robi rolety w Szczecinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A corka ile ma teraz lat teraz ma 8 lat, a jeśli Emilka urodzi się w terminie czyli 11.01.2007r to będzie 9 lat różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A corka ile ma teraz lat teraz ma 8 lat, a jeśli Emilka urodzi się w terminie czyli 11.01.2007r to będzie 9 lat różnicy Moja siostra jest o 6 lat mlodsza i z perspektywy czasu widze ze fajnie miec siostre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.09.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A corka ile ma teraz lat teraz ma 8 lat, a jeśli Emilka urodzi się w terminie czyli 11.01.2007r to będzie 9 lat różnicy Moja siostra jest o 6 lat mlodsza i z perspektywy czasu widze ze fajnie miec siostre A ja mam siostrę młodszą o 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Małgolinka 28.09.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 A corka ile ma teraz lat teraz ma 8 lat, a jeśli Emilka urodzi się w terminie czyli 11.01.2007r to będzie 9 lat różnicy Moja siostra jest o 6 lat mlodsza i z perspektywy czasu widze ze fajnie miec siostre A ja mam siostrę młodszą o 8 lat Witam No to Was pobiję ja mam brata młodszego o 10 lat Didi Twoja córka widać, że już się nie może doczekać maleństwa - na ognisku ciągle zaglądała do mojego Jaśka i go zagadywała... i chwaliła mi się, że niedługo będzie miała siostrzyczkę A moja Jula ciągle siedzi w domu - miejsc w przedszkolach nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.09.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam grupę Didi fajne imię...mam siostrę Emilę niezły z niej trzpiot Jeśli chodzi o różnicę między rodzeństwem to chyba was pobiję 8)jestem starsza od sióstr o 8, 10 i 15 lat Trochę się boję takiej dużej róznicy wieku. Między moja corką a potencjalnym rodzeństwem, jeśli się zdecydujemy będzie 10 lat...to prawie jak dwójka jedynaków Jak było pomiędzy wami a rodzeństwem? bo u mnie różnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam grupę Didi fajne imię...mam siostrę Emilę niezły z niej trzpiot Jeśli chodzi o różnicę między rodzeństwem to chyba was pobiję 8)jestem starsza od sióstr o 8, 10 i 15 lat Trochę się boję takiej dużej róznicy wieku. Między moja corką a potencjalnym rodzeństwem, jeśli się zdecydujemy będzie 10 lat...to prawie jak dwójka jedynaków Jak było pomiędzy wami a rodzeństwem? bo u mnie różnie Tylko pozazdroscic tez bym chciala jeszcze miec z 1 siostre i moze brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.09.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Tylko pozazdroscic tez bym chciala jeszcze miec z 1 siostre i moze brata bryta nie ma czego zazdrościć czasem miałam ochotę je udusić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 28.09.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam grupę Didi fajne imię...mam siostrę Emilę niezły z niej trzpiot Jeśli chodzi o różnicę między rodzeństwem to chyba was pobiję 8)jestem starsza od sióstr o 8, 10 i 15 lat Trochę się boję takiej dużej róznicy wieku. Między moja corką a potencjalnym rodzeństwem, jeśli się zdecydujemy będzie 10 lat...to prawie jak dwójka jedynaków Jak było pomiędzy wami a rodzeństwem? bo u mnie różnie Szczerze? To było tak, że dłuuugo nie miałyśmy wspólnego tematu. Jak moja siostra się urodziła ja chodziłam do szkoły podstawoej, jak ona poszła do podstawówki to ja byłam w średniej jak ona w średniej ja kończyłam studia. W zasadzie zbliżyłyśmy się do siebie teraz (tzn. kilka lat temu) gdy obie weszłyśmy już byłyśmy (jesteśmy) w dorosłym życiu. Gdy są podobne problemy ( ona 15 lipca urodziła synka). Teraz mamy podobne spojrzenie na życie, bo wcześniej z innej perspektywy patrzyłyśmy na różne problemy. Wiem, że też tak może być z moimi dziewczynami ale cóż zrobić. Bóg i Matka natura chlei właśnie takiej różnicy wieku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.09.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Witam grupę Jak było pomiędzy wami a rodzeństwem? bo u mnie różnie u mnie 4 latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.09.2006 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Szczerze? To było tak, że dłuuugo nie miałyśmy wspólnego tematu. Jak moja siostra się urodziła ja chodziłam do szkoły podstawoej, jak ona poszła do podstawówki to ja byłam w średniej jak ona w średniej ja kończyłam studia. W zasadzie zbliżyłyśmy się do siebie teraz (tzn. kilka lat temu) gdy obie weszłyśmy już byłyśmy (jesteśmy) w dorosłym życiu. Gdy są podobne problemy ( ona 15 lipca urodziła synka). Teraz mamy podobne spojrzenie na życie, bo wcześniej z innej perspektywy patrzyłyśmy na różne problemy. Wiem, że też tak może być z moimi dziewczynami ale cóż zrobić. Bóg i Matka natura chlei właśnie takiej różnicy wieku i tyle. u mnie podobnie, brat starszy traktował mnie zawsze jak dziecko, dopiero koło 20-stki zbliżylismy sie do siebie i mielismy współne problemy, zwierzenia, oraz imprezki i wyjazdy, nawet mieszkał razem z moim mężulkiem w akademiku i się świetnie zgadzali, nawet planowalismy jak to dzieci będa razem sie bawiły, on miał być moim ja jego świadkiem i chrzestnym. Ale niestety czar prysł jak zapoznał sobie obecną żonkę i z planów nici, obecnie brak kontaktu od 6 lat chociaz mieszkamy w tej samej miescinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts