ag1302 29.09.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Łukasz będzie dzwonił dziś ok. 12. mam nadzieję że wyciągnie jakieś konkrety. W starostwie niech się domaga tej umowy, najlepiej jakby mu ją faxem wysłali wysłałam Ci PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 trobe - nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.09.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 wysłałam Ci PRIV odebrałam i odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.09.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dzióbek, co za pytanie ..?? Jak wiesz Im więcej potu na poligonie tym mniej krwi w boju .. nie kumam co to ma wspólnego z wiechą a co mi tam wiecha mówię o rzeczach istotnych jak architekt wnętrz a po co ci architekt, słyszałam, że masz dobry gust i fajnie urządzone mieszkanko co innego urządzić po swojemu mieszkanko tzn. 3 istniejące pokoje, łazienke i kibelek a co innego przewidzieć aranżacje wnętrz wraz z instalacjami : wodną, kanalizacyjną i elektryczną w nowobudowanym domu .. Witam wszystkich PeterZ poprosze o namiar na architektkę wnętrz na priv. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 29.09.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 zapozyczone z kk http://img152.imageshack.us/img152/9656/006oredzierj5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Właśnie złozyłam reklamację - będą we wtorek, a jeśli mi powiedzą, że wszystko gra to złożę oficjalna skargę na serwis do producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Właśnie złozyłam reklamację - będą we wtorek, a jeśli mi powiedzą, że wszystko gra to złożę oficjalna skargę na serwis do producenta. no wlasnie.a co to za serwis??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł to jakis badziew ci wcisnął....skoro tak zzera prad..... Właśnie złozyłam reklamację - będą we wtorek, a jeśli mi powiedzą, że wszystko gra to złożę oficjalna skargę na serwis do producenta. no wlasnie.a co to za serwis??? na Chmielewskiego - autoryzowany gorenje - znalazłam go na stronach www gorenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki (przypominam wymiana agregatu) przyszedł mi rachunek za prąd jak za grudzień i styczeń kiedy kilka tysięcy lampek świeci. A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować A ile taka wymiana agregatu kosztuje Po negocjacjach 600zł Tanio nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować Ale ja glupia jestem myslalam, ze to termostat (temperatura) wlacza i wylacza lodowke. A tak to juz wiem, dzieki tym co od razu wiedza, ze to agregat. A tak na marginesie to kupa ludzi ma ostatnio duzo nakrecone na liczniku z uwagi na manewry techniczne Enei. Warto sprawdzic swoj licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Po naprawie lodówki A mąż mówił od razu po zamontowaniu, że teraz lodówka włącza się cześciej i jest głośniejsza Muszę reklamować Ale ja glupia jestem myslalam, ze to termostat (temperatura) wlacza i wylacza lodowke. A tak to juz wiem, dzieki tym co od razu wiedza, ze to agregat. A tak na marginesie to kupa ludzi ma ostatnio duzo nakrecone na liczniku z uwagi na manewry techniczne Enei. Warto sprawdzic swoj licznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.09.2006 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teska - daj spokój już to przerabialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.09.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teska - daj spokój już to przerabialiśmy bodekku nie zauwazylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts