bodekku 29.09.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Teska - daj spokój już to przerabialiśmy bodekku nie zauwazylam tak myslałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam popołudniowo Ale jesień mamy ekstra, aż chciałoby sie pojechać w góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.09.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jak to fajnie ze jeszcze z 2 godziny i weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 [tak myslałam Jak wyrzucona z pracy sprzataczka z Polski w NYC na przedostatnim pietrze wiezowca. -" Co Pani tu jeszcze robi?" -"Czekam na samolot do domu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 29.09.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam popołudniowo Ale jesień mamy ekstra, aż chciałoby sie pojechać w góry oj chciałoby sie chciało...... ... w tym roku niestety nie byłam.... Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.09.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Witam popołudniowo Ale jesień mamy ekstra, aż chciałoby sie pojechać w góry oj chciałoby sie chciało...... ... w tym roku niestety nie byłam.... Witam wszystkich ja też nigdzie nie byłam i aż mnie nosi żeby wsiąść w autko i pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 aż mnie nosi żeby wsiąść w autko i pojechać A nie w samolot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ganzdicht 29.09.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Tak w skrocie: u mnie podobnie, brat starszy traktował mnie zawsze jak dziecko, dopiero koło 20-stki zbliżylismy sie i mielismy współne problemy , nawet planowalismy ... dzieci, on miał być moim ja jego Ale niestety czar prysł jak zapoznał sobie obecną żonkę i z planów nici, obecnie brak kontaktu od 6 lat chociaz mieszkamy w tej samej miescinie A to zdrowe takie relacje miedzy rodzenstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.09.2006 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Didi nie strasz mnie! Własnie odwiozłam do nich moja płytą elektryczną Gorenje, która nie włączyła sie ani razu po zakupie i zamontowaniu a pani napisała na kwitku "nosi ślady użytkowania" Zobaczymy... jest jeszcze jeden serwis na Cyryla i Metodego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.09.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Didi nie strasz mnie! Własnie odwiozłam do nich moja płytą elektryczną Gorenje, która nie włączyła sie ani razu po zakupie i zamontowaniu a pani napisała na kwitku "nosi ślady użytkowania" Zobaczymy... jest jeszcze jeden serwis na Cyryla i Metodego.... Mam nadzieję, że u mnie tylko tak się stało a Ty będziesz zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 29.09.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 PeterZ poprosze o namiar na architektkę wnętrz na priv. Z góry dziękuję. Pozdrawiam jasne poszło e-mailem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 29.09.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 dzięki, zaraz sprawdzam.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.09.2006 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dzięki, zaraz sprawdzam. Pozdrawiam Co tam u Was. Jak klinkierek? Jest już co oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam grupkę!! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie koniec dachu, zostało nie wiele do zrobienia. A ja od dwóch dni palę śmieci, teraz żałuję ze nie robiłam tego na bieżąco bo sie zebrała niezła górka, a trzeba to posegregować co do palenia a co na wywóz. Zajmie mi to jeszcze ze 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Witam grupkę!! Mam nadzieję, że dzisiaj będzie koniec dachu, zostało nie wiele do zrobienia. A ja od dwóch dni palę śmieci, teraz żałuję ze nie robiłam tego na bieżąco bo sie zebrała niezła górka, a trzeba to posegregować co do palenia a co na wywóz. Zajmie mi to jeszcze ze 2 dni My ostatnio daliśmy spokój "segregowaniu" - zamówiliśmy kontener 5m3 i wszystko wyżuciliśmy do niego i spokój I tak teraz będziemy robić: co jakiś czas kontener i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.09.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Oczywiście również witam grupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.09.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 My ostatnio daliśmy spokój "segregowaniu" - zamówiliśmy kontener 5m3 i wszystko wyżuciliśmy do niego i spokój I tak teraz będziemy robić: co jakiś czas kontener i po kłopocie a jaki jest koszt takiego kontenera?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.09.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 dzięki, zaraz sprawdzam. Pozdrawiam Co tam u Was. Jak klinkierek? Jest już co oglądać? Witam wszystkich Klaus - a wiec tak. Jest już cała ściana osłonowa z Porothermu, cokół i mały kawalek klinkieru. W środę wchodza tynkarze. Po tynkowaniu będą jechać dalej z klinkierem. Daj znać jak będziesz chciał obejrzeć. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 30.09.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 ale pusto na forum. Ale pogoda piekna to i trudno sie dziwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts